Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
радіо
- Mick
- Ім'я:Юра
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 4 рази
- Контактна інформація:
Проблема обстоїть так:
Є копєйка з стандартною антеною) і мафан звичайний касетник(більше нетреба ітак радіо тік слухаю)проблема в тому, що коли завожу машину починає храпіти на всіх хвилях,ну хібашо 107.2 чомусь не храпить.Думав антена хренова(совєцка всьотаки може тягне слабувато вже)але купив антену з прийомом на 100+км і та сама фігня, навіть гірше напевно."+" підключений від прикурювача.Хто може сказати в чому трабл?
Є копєйка з стандартною антеною) і мафан звичайний касетник(більше нетреба ітак радіо тік слухаю)проблема в тому, що коли завожу машину починає храпіти на всіх хвилях,ну хібашо 107.2 чомусь не храпить.Думав антена хренова(совєцка всьотаки може тягне слабувато вже)але купив антену з прийомом на 100+км і та сама фігня, навіть гірше напевно."+" підключений від прикурювача.Хто може сказати в чому трабл?
- C#@O$
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Ігорко
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Re: радіо
Mick, 2 варіанта.
1й - Проводь нормально радіо - не через прикурювач. Окремий дріт (+ запобіжник) від АКБ.
2й - Їдеш на автобазар по акустиці і купуєш якийсь фільтр для живлення мафона. 99% це від генератора жужить.
1й - Проводь нормально радіо - не через прикурювач. Окремий дріт (+ запобіжник) від АКБ.
2й - Їдеш на автобазар по акустиці і купуєш якийсь фільтр для живлення мафона. 99% це від генератора жужить.
-
- Ім'я:Dusi
Поміняй бігунок у трамбльорі.То ота чорна кришечка,коли відкриєш кришку трамбльора,в якій запаяний резистор.Якшо перегорів або зроблено на пряму,тобто проволокою перемотано,то при заведеній буде тріщати.
- Pier
- Дякував (ла): 5 рази
+ подивись до проводки, високовольтної. Дивитися треба вночі, на завединій машині, без світла під капотом. Якщо побачиш сині "вогники" - то і є проблема.Dusi писав:Поміняй бігунок у трамбльорі.То ота чорна кришечка,коли відкриєш кришку трамбльора,в якій запаяний резистор.Якшо перегорів або зроблено на пряму,тобто проволокою перемотано,то при заведеній буде тріщати.
- Mick
- Ім'я:Юра
- Подякували: 4 рази
- Контактна інформація:
з свічками все норм,недано кольца міняв і провіряв все гуд,а вот бігунок у трамбльорі може бути томушо взяв машину в пенсіонера,там стояло ше радейко встроєне таке,тобто мафана норм в машині ше не стояло))
- DBF
- Ім'я:Святослав
- Контактна інформація:
+1 таке саме було! Потім взагалі на хороший майфун поміняв! :)C#@O$ писав:1й - Проводь нормально радіо - не через прикурювач. Окремий дріт (+ запобіжник) від АКБ.
Машины делятся на валящие и стиральные.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей