Виїхав.

А і ще одне при натисканні педалі тормозу зростають оберти на тахометрі, педаллю тормоза можна розкочигарити машини з 900об\хв до 2000об\хв.

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
від чогоZiro-cool писав:мусіли ставити більш продуктивний
то є продуктивніша модель для ВАз я її замовляв, та вони є зараз вже в продажіDNK писав:від чогоZiro-cool писав:мусіли ставити більш продуктивний
Fobos писав:розведи задні колодки, скоріш за все це від них, я було все поміняв, також переробляв гальма, і думав, що ж не так, а я шліфанув барабани гальмівні а по мануалу допустимий знос 1мм, я шліфанув більше ясне діло, і колодки старі залишив, у мене ще було, що непрацювала система авто-розводки колодок в одному барабані, її замінив, але ситуація була така сама як ти описав, потім я поміняв колодки, водповідно вони товстіші і зараз у мене все гуд, але сам знаю, що ненадовго, треба міняти барабани
згідний, а тоді вже дивитись по ситуації можливо ше регулятор якийсь на зад ставитиKritik писав:По ходу тобі для правильної роботи ВАЗ тормозів треба ставити ВАЗ ГТЦ і Вакуум.
Ставити однозначно, в мене э, класна штука, мені подобається :)S_V_B писав:а тоді вже дивитись по ситуації можливо ше регулятор якийсь на зад ставити
В тебе карб не правильно выдрегульований - багатить смесь.Danko писав:А і ще одне при натисканні педалі тормозу зростають оберти на тахометрі, педаллю тормоза можна розкочигарити машини з 900об\хв до 2000об\хв.![]()
![]()
яким чином він тобі сподобався? він шо в тебе якийсь розмальований? ти хоч його бачив?sergey писав:Ставити однозначно, в мене э, класна штука, мені подобається
А хто компенсує витрати? Ви обгрунтуйте свої думки на рахунок ГТЦ від ВАЗ, про вакуум зрозуміло, бо кріплення ВАЗівського ГТЦ не підійде до рідного тавсрійського вакуумного підсилювача. З того, що я побачив сьогодні (і відчув), вакуум працює правильно і справно, при заведенні машини педаль падає більше і зусилля невеликі при натиску на педаль, я б сказав мінімальні, далі, регулятор тиску на зад ставити треба полюбому, бо задні беруть явно швидше ніж перед, мождливо це і вирішить ситуацію, але педаль ніфіга не інформативна (хто незнає, що означає цей термін, прошу не коментуватиS_V_B писав:згідний, а тоді вже дивитись по ситуації можливо ше регулятор якийсь на зад ставитиKritik писав:По ходу тобі для правильної роботи ВАЗ тормозів треба ставити ВАЗ ГТЦ і Вакуум.
З тим вже розібрались....sergey писав:Danko написав:А і ще одне при натисканні педалі тормозу зростають оберти на тахометрі, педаллю тормоза можна розкочигарити машини з 900об\хв до 2000об\хв. В тебе карб не правильно выдрегульований - багатить смесь.Провір трубку вакуума.
та якийц стандартий від десятки,причом тут регулятор до того Сєрий перед тим як говорити шось читай трохаDanko писав:sergey, А в тебе який регулятор????
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей