піс...

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Ну може требуде в компі прошивку поставити від авто 2.0 без автомата і решта заліза тежVitalik-first писав:Підскажіть орієнтовну вартіть і чи багато гемору з тим всім...?
не факт, проводку просто знизу треба буде переробити, я в скорпі міняв акпп на мехкпп, правда літом 2007, так як угробив автомат, но мова не про це. отже прийшлось купити саму коробку, набір для щеплення(щеплення,корзину,педальку, тросік) так як задній привід в мене був, то прийшлось ще й кардан міняти, так як той рідний був коротший, бо акпп більша від мехкпп. Вроді нічого не забув. Коли міняли, то шаманили також кріплення бо вони різні. Тоді мені робота коштувала 900 грн(по курсу 5,0)mastergid писав:Ну може требуде в компі прошивку поставити від авто 2.0 без автомата
asteroid писав:набір для щеплення(щеплення,корзину,педальку, тросік)
asteroid писав:робили майстри на підголоско
Vitalik-first писав:Власне відсотків 80 що прийдеться мені автомат таки міняти на стару добру ручку,нє ну АКПП це блеск,але не на 16ти річному Опелі,він і тупуватий і глючить і розхід не айс,ну тема не про то,власне цікавить мене хто мені махне ту всю кухню,що там для цього всього
В тебе ж передній привід, так як і в мене, КПП йде в моноблоці з ГП.Vitalik-first писав:треба?МКПП+щеплення,корзину,кулісу,педальку,так?Підскажіть орієнтовну вартіть і чи багато гемору з тим всім...?
Fobos писав:Набір для щеплення - це шприц, голка, ватка, спирт і сама вакцина.
не підїпеш не проживешFobos писав:Набір для щеплення - це шприц, голка, ватка, спирт і сама вакцина.
я хз який номер, підніматись на підголоско, десь трошки вище середини підйому поворот направо, попри колишній роял вроді, там в кінці якийсь сервіс, там і робилиsergey писав:хто?Номер будинку?
В курсіasteroid писав:я хз який номер, підніматись на підголоско, десь трошки вище середини підйому поворот направо, попри колишній роял вроді, там в кінці якийсь сервіс, там і робили
НаврядліStaleVar писав:а може тобі треба просто масло фільтр поміняти ??? і автомат оживе
це як варіант але там походу гідротрансформатори пішли спати або сам селекторStaleVar писав:а може тобі треба просто масло фільтр поміняти ??? і автомат оживе
що це таке,там кпп на саленоїдахmastergid писав: гідротрансформатори пішли спати
так вони в середині коробки і вони люблять коротити в середині в кппVitalik-first писав:гідротрансформатори
ну тільки коробку повність поміняли 2500 грн і всеVitalik-first писав:mastergid, і що ті трансформатори?заміні не підлягають?
МКПП,як альтернатива:mastergid писав:ну тільки коробку повність поміняли 2500 грн і все
от з цим погоджуюся. Правильне рішення щодо підуставшого автомата.Vitalik-first писав:-економія бензи
-швидша їзда
Vitalik-first писав:то 15 літрів вижерає тазік
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей