Вот блін майже забув прибори і панель ОВА

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
думаю пантуватися на даний час немає чим так як тих панелей вже купаFobos писав:щоб пораду отримати чи попануватись, що у тебе в зубилі стоїть панель від якогось інотаза? Я от здогадався, що мова іде про вектровську панель, а може хтось, хто і знає які туди йдуть лампочки, читає ОВА і думає, що за [цензура], іду я далі.
то пісец, було би крутіше якби в астрі h стояла панелька від чорної 9-киrybkaandrew писав:9-ку чорну із панелькою і всією бородою від астри h
+100Vusiko писав:то пісец, було би крутіше якби в астрі h стояла панелька від чорної 9-ки
я думаю там не в крутизні питання стоїть, людині треба поміняти ШТАТНІ вектровські лампочки а ви або доколупуєтесь до назви теми або рекомендуєте фіг зна шо, як на мене то якшо незнаєш чим допомогти то краще не відписуватись і не флудити...Vusiko писав:перепаяй собі на діодні, будь модним пацанчегом
трошки по темі... лампочки там стоять в такому корпусі як і на вазівскій приборці ось посилання на правда там фото не якісні але може там шось знайдеш: http://opel-vectra1.5go.ru/html/18_21.htmBROADCAST писав:Народ які панти просто реально треба від вас порада які лампочки туди ідуть
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей