Словом, Бош-сервіс біля ювелірки може нормально перевірити? Де ше по норм. ціні?
Дякую.
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ага, він не світиться. але світиться лампочка тіпа машина, посередині якої ключnazarok1990 писав:на рахунок датчика АБС сумніваюсь бо світисяби він на приборці
BOXER писав:датчик швидкості - він же датчик АБС
Галичина-Авто?Vusiko писав:Опель-сервіс на Городоцькій
Звідки такі знання по опелю? Хто тобі сказав шо на Астрі датчикк швидкості в коробці?Vusiko писав:BOXER писав:датчик швидкості - він же датчик АБСдатчик швидкості в коробці стоїть і від нього іде тросик на спідометр. АБС то трохи інша зараза. По темі, колега їздив з Астрою на комп на Опель-сервіс на Городоцькій
ну принаймі на всіх нормальних машинах такOpelevod писав:Хто тобі сказав шо на Астрі датчикк швидкості в коробці?
коло неї, там видно як проїхав ГА то зразу буде заїзд. Короче перед ОККОBOXER писав:Галичина-Авто?
Колись називався Опель дім! Тепер через деякі мутки вони тепер відносяться до Львів авто! Так я маю там трошки знайомих можем глянути ту машинуVusiko писав:коло неї, там видно як проїхав ГА то зразу буде заїзд. Короче перед ОККОBOXER писав:Галичина-Авто?
непогана прога, але по Опелю - ОПКОМ рулить однозначноEnter писав: TECH2
BOXER писав:Бош-сервіс
на опель сервіс на городоцькій ні в якому разі.....в мене електропідсилювач не працював, поїхав туди, облазив той неповороткий безмозглий дєдок навколо моєї машини 30хвилин, а потім каже: а ви вкурсі що у вас не працює електропідсилювач.....після того я поїхав на радар на стрийську, там є Андрій і він мені все техом спокійно зробив....Vusiko писав:датчик швидкості в коробці стоїть і від нього іде тросик на спідометр. АБС то трохи інша зараза. По темі, колега їздив з Астрою на комп на Опель-сервіс на Городоцькій
ацтой!!! в чорний список їх!! і дєдка з тим тєхом на кол!RomkoZem писав:Городоцька 282, Галичина-Авто, Опель сервіс, що душа бажає
і мені так казали. поїду таки на Бош, там дядя Вітя толковий, якраз завтра буде. на крайняк на точку Грібкоффа :)Denzzzil писав:ацтой!!! в чорний список їх!!
%%%, та ти мене не шугай такDenzzzil писав:якщо машині взагалі вафлі
де саме? там, де і салон їхній, перед Ашаном?Denzzzil писав:На радар на Стрийську,
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей