Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Hyundai Accent(Solaris) - має хтось? враження wanted..
- Mc
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Знайомі активно зазомбувалися на сабж і вже готують кеш, стають в чергу в салоні і тд. В інеті толком не нарив по ній ніц, тому може тут хтось має або може щось сказати?
з вигляду ніби так нічого, але в середині я її ще не бачив, а знаючи з якого смердючого пластика був попередній акцент, якось не віриться, що ця чимось буде інакша.
ну і якщо не Соларіс, то що їм ще порадити? хочуть нову і все.. шевроле, ланос якийсь чи що там в 14к влізе?
з вигляду ніби так нічого, але в середині я її ще не бачив, а знаючи з якого смердючого пластика був попередній акцент, якось не віриться, що ця чимось буде інакша.
ну і якщо не Соларіс, то що їм ще порадити? хочуть нову і все.. шевроле, ланос якийсь чи що там в 14к влізе?
biketravel.wordpress.com
- igorok
- Ім'я:Ігор
- Дякував (ла): 5 рази
- Подякували: 3 рази
- Контактна інформація:
Re: Hyundai Accent(Solaris) - має хтось? враження wanted..
Mc, десь була вже така тема, також активно зацікавився даним екземпляром, але коли помацав, роздивився - перехотів, багажник невеликий, салон простенький, словом це не "маленька соната", це все ж акцент, але думаю своїх грошей вартує, черги ніби до 2 місяців.
- Saba
- Ім'я:Олег
- Номер:BC IA
- Подякували: 7 рази
Mc, і там писав і тут напишу форд фюжин, а якщо хочу гарний дизайн, то форд фієста новий 

- Mc
igorok, мене отакі ажіотажні речі взагалі насторожують, плюс модель ще толком обкатки на наших дорогах не пройшла, косяки не повилазили толком. он навіть на тесті в авторев'ю бампер передній розійшовся з одного боку, про надмірну м'ягкість задньої підвіски пишуть всі..
Saba, от я вчора якось теж до Fusion методом виключення прийшов :) для наших доріг і кліренс ок, і потолок заднім пасажирам голову не жме, і модель вже прикатана трохи. ціна базового між найдешевшим соларісом (який немає ні абс, ні подушки пасажира) і дорожчим соларісом (який вже то має, але програє в комплектації Fusion все одно)
Saba, от я вчора якось теж до Fusion методом виключення прийшов :) для наших доріг і кліренс ок, і потолок заднім пасажирам голову не жме, і модель вже прикатана трохи. ціна базового між найдешевшим соларісом (який немає ні абс, ні подушки пасажира) і дорожчим соларісом (який вже то має, але програє в комплектації Fusion все одно)
biketravel.wordpress.com
- MAECTP0
- Ім'я:Василь
- Дякував (ла): 29 рази
- Подякували: 7 рази
- Контактна інформація:
Як ходжу на пляж то кожен день пару раз бачу. Російські номери, до криму доїхав :)))
стоїть поруч з Фюжін й Ігніс (4х4).
З всіх виглядає більш спортивною але має бути малою всередині. Фюжину б 4х4 всім би носа втер. А так ігніс. Правда ціни не знаю.
стоїть поруч з Фюжін й Ігніс (4х4).
З всіх виглядає більш спортивною але має бути малою всередині. Фюжину б 4х4 всім би носа втер. А так ігніс. Правда ціни не знаю.
"Найкраща колискова - звук двигуна, що працює" (с) BoomBox
- FanateG
- Дякував (ла): 1 раз
- Контактна інформація:
Ось тут купа російських Соларісів...
неоднозначні відгуки про них...
http://www.drive2.ru/cars/hyundai/solaris/
неоднозначні відгуки про них...

http://www.drive2.ru/cars/hyundai/solaris/
- Myself
- Ім'я:Oleksandr
- Номер:ВС 0990 ВО
- Дякував (ла): 19 рази
- Подякували: 71 рази
- Контактна інформація:
Mc, Порийся в "підшивці" на сайті Авторев"ю, вони робили тест з дуже неоднозначними висновками. Ніби-то машина на "переставці" не гальумує взагалі - АБСи розпускають гальма, аж звернулись до виробника і той визнав проблему... Плюс підвіска пробивається на ура, і загалом машина керується погано.. Пошукай, там детально все описано...
"Нам не страшні московські воші. Нам страшні українські гниди."
Симон Петлюра
Симон Петлюра
- pikach00
- Дякував (ла): 87 рази
- Подякували: 35 рази
Myself, +100500 :)
В останньому За рульом то саме пишуть :)
В останньому За рульом то саме пишуть :)
- Myself
- Контактна інформація:
Myself, порився сам, лови цитати:

http://www.autoreview.ru/_archive/secti ... ON_ID=4944
Андрей Селиванов, водитель-испытатель Авторевю

http://www.autoreview.ru/_archive/secti ... ON_ID=4944
Авторев"ю купило Соляріс для пришвидшених ресурсних випробувань. Ось перші враження:...Но стоит появиться неровностям или, еще хуже, волнам, как корма начинает раскачиваться и повиливать из стороны в сторону. Причем «кормические» танцы заметны даже в городе, а на шоссе после 100 км/ч уже начинают пугать, особенно в поворотах. В чем дело? Мы загнали Hyundai на подъемник, проверили затяжку болтов задней подвески... Нет, все в порядке. Похоже, проблема в слишком слабых амортизаторах и пружинах. Косвенно это подтверждается сильной «просадкой» и постоянными пробоями при езде под максимальной нагрузкой...
Враження автоекспертів:...Увы, во всей красе успели проявить себя и нелады с задней подвеской. О них мы уже говорили — и по ходу «обычного» сравнительного теста с одноклассниками (АР №8, 2011), и во время «примерки» (АР №9, 2011). На относительно ровной булыжной дороге Solaris (на этом этапе испытаний — еще без загрузки балластом) не отстает от почти внедорожного Sandero, позволяя поддерживать такую же высокую для этого упражнения скорость 50—60 км/ч. И внутри ощущения похожи: шумно, вокруг все поскрипывает, руль в руках танцует, но с «мелочовкой» подвеска справляется похвально. Однако стоит сместиться на соседнюю «профилированную» полосу с кочками и волнами, как вскоре даже загруженный балластом Sandero теряется из виду, а Solaris... Даже без нагрузки подвеска «замыкается» на отбойники, но главное, что корма скачет так, что иногда в зеркалах заднего вида видишь не дорогу, а небо!..
...Проехав две тысячи километров, я так и не смог отделаться от ощущения, что создателям не хватило то ли времени, то ли средств, чтобы довести Солярис до ума.
Андрей Селиванов, водитель-испытатель Авторевю
Петр Грибачев, водитель-механик АвторевюГлавное, до чего не дошли руки, — это задняя подвеска. Амортизаторы хорошо выполняют свои функции только при небольших, примерно до пяти сантиметров, ходах подвески. А на волнах — сильная раскачка задка, которая гасится только после трех, а то и четырех колебаний.
Не помешало бы поработать и над зеркалами заднего вида — и наружными, и салонным. Последнее расположено так, что опущенный вниз левый солнцезащитный козырек закрывает едва ли не половину зеркала: или прикрывайся от солнца, или каждый раз, когда нужно глянуть назад, тяни голову правее, к открытой части зеркала. Наружные зеркала тоже ставят перед выбором: либо видеть ситуацию около заднего колеса, либо соседний ряд. А в «мертвой» зоне легко умещается Газель, которую не видно ни в одно из зеркал....
Александр Диваков эксперт АвторевюSolaris — самый динамичный из известных мне бюджетных автомобилей. Но это касается лишь разгонной динамики, а вот настройка шасси ей не соответствует. Это особенно чувствуется на высоких скоростях — автомобиль рыскает и сильно кренится даже в пологих поворотах. А на волнах покрытия — словно несешься по морю на гидроцикле: хочется привстать, чтобы суставы и мышцы ног помогли подвеске работать как надо.
Ну короче десь так...Динамика нравится. Но с шасси корейцы что-то намудрили. Задняя подвеска достаточно мягкая, чтобы проглатывать жесткие неровности, но недостаточно жесткая, чтобы справиться с волнами покрытия. Машина начинает так размахивать хвостом, что способна вызвать у ездоков морскую болезнь и усомниться в ее энергоемкости. Но самое неприятное — кинематика такова, что задок погуливает из стороны в сторону даже на прямой! А в крутых поворотах на узкой дорожке уже напрягает диагональная раскачка, вынуждая снижать скорость. А жаль.
Симон Петлюра
Симон Петлюра
- CAT
- Ім'я:Данило
- Контактна інформація:
як написано вище там серйозні проблеми з задньою підвіскою, просто аж до аварійної ситуації... народ на форумах вже навіть пише шо збирається переварювати кріплення амортів шоб покращити ситуацію... відчайдушні..
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор
Honda - Das Телевізор
- weber
То все у тих новеньких акцентах? 

-
- Контактна інформація:
456 літрів це малоigorok писав:багажник невеликий

дуже багато перейшло туди таж панель супер вижин..мабуть ти не був в середині комфорту і не бачив, я порівнював - там дуже багато подібного.igorok писав:словом це не "маленька соната", це все ж акцент
ги...кароче відкрию маленьку таємницю....після того як я був впевнений в 95% покупки фіата - мене знайомий привів в салон (там працює ще один знайомий), так от після побаченого я загорівся ним (новим), хоча до того не думав брати бо не щупав і думав що то таке як і попередній акцент.
Попрядку.
Салон. Дуже гарний. Пласамаса краща аніж в ланецрі Х, і навіть ніж в сузукі СХ4 (бігав з салону в салон спеціально порівнював). Зроблено все якісно, без зазорів. Якщо версія Комфорт - там ще багатша вона. Super Vision - це взагалі бобма, тут конкурентів в такому класі немає
Місця валом - знайомий 195 см - сідав на заднє сидіння не впирався в стелю. Багажник великий, в комфорт версії сидіння складаються. Спереді все регулюється, Обзор супер - дуже великі зеркала.
По динаміці і т.д. Розказував знаймоий який працює там, таку проблему як розписують немає, звісно машина ця не є вищого класу тому деякі косяки є, якщо комусь не подобається мягість заду можуть поміняти амо. В деяких відгуках написано шо після 100 машина взагалі взлітає..хто писав і чому не відомо. Одне ясно зараз йде боротьба на ринку Поло седан/хюндай, от і починається одне проти одного, плюс якщо додати україну і те що тут випускається...тому і починається там то погано там то...але з іншої сторони я не думаю що виробник допустив такий промах і зробив таку лажу, ну не вірю і все. Те що там хтось говорить і пише - писати можна багато. Тим більше машина в продажі з березня а тут вже "умільці" вирішили проблему, які не могли вирішити інженери.
По двигуну, 1,4 і 1,6 якщо їздити по місту без драйву, то краще 1,4. Якщо автомат то тільки 1,6. 1,6 іде тільки в повній версії.
Висновок: Я замовив собі таку тачку

- Myself
- Контактна інформація:
Demyan, Ну, типу, вітаю!
Матимеш нагоду "з перших вуст" сказати, правда це все, що пишуть, чи ні
Я б особисто не ризикував, але то ІМХО 

Симон Петлюра
Симон Петлюра
-
- Контактна інформація:
дякую:). Знаймоий показав роліки - їх в неті можна знайти від просто таких як ми, де кладуть спідодметр більше 200, розігн 100 - 9,8 на автоматі, гальмівний шлях після 100 -33 метри - без заносів машини, де машина їде на хвилясті дорозі 100 - і не закидує, але це роліки просто людей а не журналістів чи ще когось.Myself писав:правда це все, що пишуть, чи ні Я б особисто не ризикував, але то ІМХО
Всюди є свої мінуси, в даному випадку це можна вирішити заміною амортизаторів, доречі цей зад був і в попередньому акценті, але чомусь люди барли його:) і не було гучних аварії - типу звязаних з тим що машина погано вела себе на дорозі...
- FanateG
- Дякував (ла): 1 раз
- Контактна інформація:
а коли обіцяли привезти її?
-
- Контактна інформація:
десь за місяць. Тут прблема в тому що ще не знають що привезуть, бо можуть привезти наприклад тільки базу 1,4, або кольори наприклад тільки білі :). Все залежить від партії яка буде. Але як тільки машини будуть в Києві - мені відразу звонять і якшо є те, що я хочу - роблю повну оплату, ну і через тиждень другий буде у львові.
-
- Дякував (ла): 12 рази
+ 1 в журналі "За рулем" за серпень також виявили на тестах цю проблему. Недопрацювали інженери і тестери 

- pikach00
- Дякував (ла): 87 рази
- Подякували: 35 рази
Deep_Shadow, чукча пісатєль?
- DNK
- Ім'я:Діма
ти в темі про фіат казав що не пре ацент?Demyan писав:базу 1,4
Я гнівався на Бога за те що не мав взуття,
доки не побачив людину яка не мала ніг...
ВОРОГИ-ЖУЛЄН
доки не побачив людину яка не мала ніг...
ВОРОГИ-ЖУЛЄН
- Mc
Добрався сьогодні таки і я до салону хєнде чи як вони там читаються :)
в базовій версії (за 111к) нема нічого - ні абс, ні магнітоли, ні підігріву зеркал, ні подушки безпеки пасажира (WTF - в 2011 році???).
в багатших версія вже щось з того з'являється, але тут вже Fusion-таки рулить - найпростіша версія за 115к має все що треба в базі.
ну і після отих тестів авторев'ю (дякую, myself) з пробоями підвіски і рослоюванням бампера - вибір точно не в ту сторону :)
словом - Hyundai, you just got screwed :)
ну хз, де ще гірша пластмаса, але в соларісі то смердюча і жорстка хрень - як я і підозрював.Demyan писав:Салон. Дуже гарний. Пласамаса краща
ну так от - в мене 182см росту і я вперся :) чудєса - а спереду взагалі недалеко головою в дах стукати :)Demyan писав:Місця валом - знайомий 195 см - сідав на заднє сидіння
зеркала може і великі, але стойки масивні, заднє віконечко маленьке..Demyan писав:Обзор супер - дуже великі зеркала.
сідухи може і складаються, але от проєм від них - дуже вузький, навіть не знаю що там поміститься в тому "лючку". плюс високий багажник - торби з супермаркету високо піднімати.Demyan писав:Багажник великий
в базовій версії (за 111к) нема нічого - ні абс, ні магнітоли, ні підігріву зеркал, ні подушки безпеки пасажира (WTF - в 2011 році???).
в багатших версія вже щось з того з'являється, але тут вже Fusion-таки рулить - найпростіша версія за 115к має все що треба в базі.
ну і після отих тестів авторев'ю (дякую, myself) з пробоями підвіски і рослоюванням бампера - вибір точно не в ту сторону :)
словом - Hyundai, you just got screwed :)
biketravel.wordpress.com
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей