підкажіть хто орієнтується

вдячний з алюбу інфу

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
+1 за ЛТ, але я б ше взяв до уваги фіат дукато, теж не погана машина + передній привідaxel писав:LT більш жорстка і в той же час більше підходить для роботи в місті інші передаточні числа і т.д., Sprinter м'якший, але розрахований на міжміські маршрути. Спрінтера гниють, LT має кращу стійкість до корозії.
Залежно яких років машини, CDI Мерседеса люблять хорошу соляру і бояться перегріву, ремонт торба який дорогий, TDI Менш примхливі , але з страшно дорогими насос-форсунками, ходова в обох машин однакова так, що запчастини ті самі... І забув,якщо LT, то тільки не 2,8Konsperant писав:власне сабж що краще? вантажопідйомність, доступність з\ч, розхід, надійність
підкажіть хто орієнтується
вдячний з алюбу інфу
+1.Там є така комплектація 2.8 ідтд 2001,машинка просто бомба,але потребує дуже великого догляду.5 років відкатав,на трасі до 170 пустий раз розігнав.Мінус це 5 передача яказавжди литіла на перевалах!Добре що вона окремо від всіх,і не треба знімати коробку для того щоб поміняти!І розбиваються сухарі на полуосях (Передній привід)haker-ok писав:але я б ше взяв до уваги фіат дукато
чим?GaGaRIN писав:Найкращий варіант то Крафтер...:)
зато як по трасі йдеFanateG писав:чим?GaGaRIN писав:Найкращий варіант то Крафтер...:)
у мене знайомий працював на СТО Фольца, то каже шо дуже капризна машина...
то мотор, то коробка.. то ще шось..
asteroid писав:зато як по трасі йде я раз прифігів, їду в пенс режимі 140-160 в правому ряді і курю собі, і в лівому ряді так впевнено крафтер починає обганяти і відриватись, десь під 180-200 йшов
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей