Загальні питання по обслуговуванню та ремонту авто

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Відповісти
Volkswagen Passat 2.0 Syncro
sayostap
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Volkswagen Passat 2.0 Syncro

Повідомлення sayostap » Пон, 17 березня 2008, 19:11

Скажіть,будь ласка чим відрізняється Volkswagen Passat 2.0 СL Syncro від Volkswagen Passat 2.0 GL Syncro і Volkswagen Passat 2.0 GТ Syncro і що можна сказати про його повний привідь ???

Dj kvass
Президент клубу
Ім'я:Василь Степанович
Стать:чоловік
Номер:0020
Контактна інформація:

Re: Volkswagen Passat 2.0 Syncro

Повідомлення Dj kvass » Пон, 17 березня 2008, 19:19

1-2відрізняється коиплектацією салону. 3 має потужний мотор...
обсдуговування не з дишевих...

sayostap

Повідомлення sayostap » Пон, 17 березня 2008, 19:30

а як на рахунок Volkswagen Passat 2.0 16V

axel

Повідомлення axel » Пон, 17 березня 2008, 19:42

sayostap, Хороша тяговита машинка! Брат колись мав такого то навіть маючи WRX казав що попередня машина була дуже класною. Але мотор 9А трошки коштує в обслуговуванні.
bmw-club.lviv.ua

Fly
Контактна інформація:

Повідомлення Fly » Чет, 03 квітня 2008, 11:42

Dj kvass, не зовсім так

2,0 на В3 і В4 було три різних двіжка (2Е, 9А і АБФ)
АБФ появився з 95го року
Тепер по двіжках
2Е - 8 клапанів повний інжектор 115 кобил (чудесний двіг, в мене такий був, казали шо то двігло для ментів ставили)
9А - 16 клапанний механічний інжектор 136 коней (дуже вередливий двіжок)
АБФ - нове покоління 2Е:) 150 коней повний інжектор (основа теперішнього ФСІ) в нас зустрічається дуже-дуже рідко

тепер по комплектаціях
CL - сама проста, ніякої електрики, хіба гідрак і все, даже сідушка задня цільна без підголовників
GL - люкс комплектація, з БК, всьою електрикою, люком і кондиціонером
GT - те ж саме шо GL + сідушки передні рекаро і трішни модифікована коробка, тобто третя передача дурніша але 4-та дохла. Мотори не модифікувались

Що до повного приводу.... не користувався тому не знаю, чув що хрестовини дуже не дешеві і якшо полетить то ....

oleg_lviv
Ім'я:Олег
Контактна інформація:

Повідомлення oleg_lviv » Вів, 08 квітня 2008, 23:30

В мене був передньоприиводний Пассат Б4 2.0 16 клапанів (150 коней) 96 року. Комплектація GL-було тільки 2 ел.склопідіймачі, б.к. і кондиціонер. Мотор дійсно супер в плані динаміки - його потенціал розкривається десь впочинаючи з 3700 об. і далі (червона лінія на тахометрі починається з 7). Мінус у версії з цим мотором - це ціна запчастин. Передня ходова там іде така як і у VR6 версіях і ступиця 5-болтова. Передні гальмівні диски збільшеного діаметру і колодки специфічні (мають меншу товщину), тому диски на нього ідуть 15" і більше, але гальма дуже потужні. Коли захотів поміняти дроти запалення, стикнувся з цінами - на звичайний 2.0 коштували біля 50 євро, а до мого 150 %) . Так само рульові тяги були по кусючих цінах - 320грн.(до інших 80). Навіть до мерса Е класу коштували дешевше-280 грн. Ще міняв деякі пильники і задні сайлент блоки і гальмівні колодки. Наїздив 25 тис. більше нічого не міняв, а потім продав. Новий власник вже 3 роки на ній їздить і цілком задоволений. В нього згорів бензонасос і ще щось по ходовій дрібне міняв, а так бігає без проблем. Ще проблема часто буває на таких машинах - щиток приладів - часто виходить з ладу- новий власник також його міняв.

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей