Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Ізу вже проїжджав,то трохи не той маршрут,а от в Берегово заскочу,дякую :)alexandro писав:біля Берегово - є термальні води.
с. Іза - гарні вироби з лози , а трошки далі по дорозі за селом - заїдь на оленячу ферму. - гарненькі плямистіз рогами
шаришandrew писав:Перечинський район.. чани... ото сила.. :) :)
Дуже дякую,добавлю в маршрут :) :) :)gribkoff777 писав:дорогою з Ужгорода на Лумшори - Невицький замок, дуже гарно. Поруч також у Середньому - замок Тамплієрів. Солотвино - муйня, Куніґунда під землю пішла.
і я не пробував,хоча питав в того хлопа,що керує чаном,то він казав,що зимою народ кричить голосніше,кароче кайфу більшеandrew писав:Я стараюсь один раз в рік попасти туди.. минулий рік малеча появилась пропустив.. цей рік думаю в вересні хоч на день туди виїде.. а так зимою взагалі супер. Правда ще не пробував :)
Доречі за Кунігунду чув,був оце в Тячеві недавно,місцеві казали,що з озер мало що залишилось,провалюється жах....Tazmaniac писав:Дуже дякую,добавлю в маршрут :) :) :)gribkoff777 писав:дорогою з Ужгорода на Лумшори - Невицький замок, дуже гарно. Поруч також у Середньому - замок Тамплієрів. Солотвино - муйня, Куніґунда під землю пішла.![]()
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей