Організація та планування подорожей

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Відповісти
БалатонБайкФест двадцять десять
jurabike
Ім'я:Юрій
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Контактна інформація:
БалатонБайкФест двадцять десять

Повідомлення jurabike » П'ят, 18 червня 2010, 09:10

Вже другий рік поспіль їздили на угорський байк(вело) фестиваль. На людей подивитись, своїх показати, повчитись, відпочити і т.д. Ну ,думаю, що кожен знайде мільйон причин щоб чкурнути кудись весело провести час. Їхали на бусіку мого чопського партнера, він в цьому році ще прикупив собі кемпер. Подорож вийшла суперовою.

До Чопа дострибали на кенгу, там загрузили бус та причеп нехитрим скарбом і під покровом ночі рушили на митницю. Митниця була добра і за якусь годину ми вже "курили" на угорській парковці.

Зображення

в дютіфрі не зміг пройти мимо віскаріка по 9,5 ойро :happy

Зображення

жили ми в місті Балатонфюред на березі в кемпінгу. Всі міста що знаходяться біля Балатону починаються з слова Балаатон, потім якась приставка - чи фюред чи малі чи щось в цьому роді. Саме озеро часто називають морем хоча воно болото болотом :) . В ньому багато планктону і тому колір брудно-зеленкуватий.
Ціна стоянки на кемпінгу складається з розміру майданчика+кількість проживаючих. Нам це стало в 50 дол\сутка. Не безплатно та на 5 людей нормально.

кемперів там було ваГон - нові, великі , малі , на базі старих ресів чи нових спрінтерів... буржуї одним словом...

Зображення

Зображення

Зображення

ми

Зображення

далі буде

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей