Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Планую поїздку Будапешт-Братіслава-Відень-Прага-Краків-Львів
- Valamongu
- Ім'я:Michael
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Запросив мене родич у гості, живе він у м.Прага (Чехія)
зважаючи на те що їхати відразу у Прагу вважаю нерозумно адже можна зупинитись на екскурсії у інших містах вказаних у темі.
Тему створив бо абсолютно зелений у такого плану поїздках і закордоном ніколи не був...
Звичайно зараз багато читаю, готуюсь до подорожі, в основному на сайті дорога.уа
тут надіюсь на гарні поради!
придбав gps у вигляді Мобильный телефон Nokia C6 Black
здер плівку з передніх вікон..
одним словом роблю маленькі кроки на перемогу!
на що в першу чергу звернути увагу, як і де шукати готелі щоб вийшла гарна екскурсія?
планую десь у місті щоб не доїзжати на екскурсії, багато пишуть що 20-30 км. від міста дешевше...
поїздка власним авто. 2чол. я та дружина!!!
зважаючи на те що їхати відразу у Прагу вважаю нерозумно адже можна зупинитись на екскурсії у інших містах вказаних у темі.
Тему створив бо абсолютно зелений у такого плану поїздках і закордоном ніколи не був...
Звичайно зараз багато читаю, готуюсь до подорожі, в основному на сайті дорога.уа
тут надіюсь на гарні поради!
придбав gps у вигляді Мобильный телефон Nokia C6 Black
здер плівку з передніх вікон..
одним словом роблю маленькі кроки на перемогу!
на що в першу чергу звернути увагу, як і де шукати готелі щоб вийшла гарна екскурсія?
планую десь у місті щоб не доїзжати на екскурсії, багато пишуть що 20-30 км. від міста дешевше...
поїздка власним авто. 2чол. я та дружина!!!
- weber
Re: Планую поїздку Будапешт-Братіслава-Відень-Прага-Краків-Львів
Valamongu, у моєму звіті viewtopic.php?f=3&t=15325&hilit=%D0%BD%D0%B5%D0%B0%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D1%8C (1-а і 2-а сторінки) можеш почерпнути щось по Угорщині і Словаччині.
-
- Ім'я:Юра
- Контактна інформація:
Valamongu, hrs.com, міняй гроші перед поїздкою або клади на картку бо курси на заправках космічні(не в твій бік) :)
- ghost
- Ім'я:Павло
- Номер:ВС0190ЕА
- Контактна інформація:
оптимальний варіант мати з собою картку типу Віза, щоб можна було розрахуватись в країнах через які їдеш
заправки працюють не так як в нас - там спочатку залив, потім заплатив (пістолети весь час включені) - я на тому влітку попікся, залив повний бак за 100 км до нашого кордону
ЖПС мати з собою обовязково - суттєво економить нерви :) бажано мати тримач
а в загальному - нічого страшного
заправки працюють не так як в нас - там спочатку залив, потім заплатив (пістолети весь час включені) - я на тому влітку попікся, залив повний бак за 100 км до нашого кордону
ЖПС мати з собою обовязково - суттєво економить нерви :) бажано мати тримач
а в загальному - нічого страшного
I would love to change the world, but they won't give me the source code...
-
- Дякував (ла): 10 рази
- Подякували: 32 рази
Минулого року їхав майже по такому ж маршруту ( без Словаччини) тільки в зворотньому напрямку - прочав з Польщі. З усіх країн повний відстій - Чехія - хамовиті, недоброзичливі люди. Два рази там був - враження не змінюється. Гроші в Чехії наперед багато міняти не варто - назад свої крони брати не хочуть. Для Будапешта купи карту у нас - там нічого не зрозуміло - ледве вибрався. Найкраще - у Відні - море вражень. Користувався міським транспортом і ногами. Купуєш проїздний і їздиш на чому хочеш. Жив у якомусь дешевому готельчику для студентів, але чистенько. Ліжка вигідні, але двоповерхові. Через дорогу є безкоштовна стоянка, але місце треба зловити. Зацікавить - пошукаю адресу і назву. Ще класні Вроцлав і Краків.
- OKurylyshyn
- Ім'я:Олег
В мене знайомий так минулого року їхав до родичів в Португалію. Він повністю весь маршрут собі прорахував з допомогою http://maps.google.ru/
- OKurylyshyn
- Ім'я:Олег
А GPS варто було купляти стаціонарний, ті що в телефонах бувають глючать через багатофункціональність. Я раніше КПК мав з GPS, але потім зрозумів що телефон має бути окремо, а GPS окремо.
-
- Ім'я:cherry
Як для першого разу хороший маршрут.
Можу дати пораду щодо бронювання готелів.
http://www.booking.com/ - на цьому сайті можна знайти багато готелів з доступними цінами.
Удачі !!!!
Можу дати пораду щодо бронювання готелів.
http://www.booking.com/ - на цьому сайті можна знайти багато готелів з доступними цінами.
Удачі !!!!
- jurabike
- Ім'я:Юрій
- Контактна інформація:
згоден з OKurylyshyn за GPS, сам юзаю нокію N95. Недолік в тому що довго шукає супутник і часто губить сигнал.
по грошам: можна міняти в кожній країні і потім залишати собі решту на згадку , а я користуюсь карткою . Зручно тим , що навіть не переймаєшся в якій ти країні. Хоча якусь суму в євро треба мати готівкою бо не всюди є термінали.
в Угорщині автобани платні, як тіки виїдеш на автобан, то на першій же заправці купи віньєтку (вони кажуть МАТРІЦА) . Бо вичислять в секунді,а штраф великий.
по грошам: можна міняти в кожній країні і потім залишати собі решту на згадку , а я користуюсь карткою . Зручно тим , що навіть не переймаєшся в якій ти країні. Хоча якусь суму в євро треба мати готівкою бо не всюди є термінали.
в Угорщині автобани платні, як тіки виїдеш на автобан, то на першій же заправці купи віньєтку (вони кажуть МАТРІЦА) . Бо вичислять в секунді,а штраф великий.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей