Організація та планування подорожей

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Відповісти
на Берлін або Ойробайкдвадцятьдесять
jurabike
Ім'я:Юрій
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Контактна інформація:
на Берлін або Ойробайкдвадцятьдесять

Повідомлення jurabike » Суб, 18 вересня 2010, 14:25

Не дивлячись на кризу , зірки стали правильно і моя мрія стала реальністю. Я попав на Євробайкдвадцятьдесять. Сказати що там багато байків- це не сказати нічого... Вже на другий день перестали сприйматися найрутіші новинки і найкультовіші бренди. Сотні брендів та тисячі байків , компонентів та аксесуарів...Все що тільки можна уявити дозволялося брати в руки , крутити, натискати, міряти та тестити. За деякий час я відмітив для себе пару основних трендів сезону 2011.

1. Тренд номер раз і найважливіший - e-bike чи електробайки.
Так , старий світ зморився крутити педалі і шоу-стоперами цьогоріч були велосипеди з двигунами. Всі фірми мали внаявності один (два\три\пять) таких гаджетів. Варіанти компоновки, приводу найрізноманітніші. І якщо раніше це були сітібайки чи складнічки то КТМ демонстрував ДХапарат на електротязі. Чи то щоб економити на оплаті підйомників чи для того щоб райдер на спуску міг попити свіжого пивка.:))

2. Тренд номер два - складнічки та фікседи. Якщо рік тому фікседи збирали вручну вдома , то тепер було декілька фірм які займаються суто нимим. Також фікседи були на стендах МТВбрендів. А тайванці вправлялися в виробництві компактних складних велосипедів.

3. Третій тренд - Дизайн. Іменно так -Дизайн з великої букви. Технічна довершеність велосипедів вже нікого не дивує. Адже це не ардіси з азімутами. Дизайнери всього світу старилися привернути до себе увагу формами та кольорами. Суто карТ(б)он вже нікого не дивує (хіба що ДХшний GT) , фірми взялися за натуральну сировину - дерево, шкіра ,бамбук. Раму з бамбука сфотографували всі ;)).

Саму поїздку можна розбити на три частини - суто виставка Євробайк яка була основною метою нашої поїздки, знайомство з життям караванерів та Ціллерталь (г\л курорт в Австріі).

Зображення

Зображення

jurabike
Контактна інформація:

Re: на Берлін або Ойробайкдвадцятьдесять

Повідомлення jurabike » Суб, 18 вересня 2010, 14:41

Дорога...

Їхати на м треба було на південь Німеччини, місто Фрідресхафен. Виїжжали, ми ,як завжди , з Чопа. В Угорщині за 50 км починається платний автобан ( віньєтка купується на заправці, є інформація на укр. ат рос. мові) , ним доїхали до Австріі, там купили австрійську віньєтку і під кінець другого дня були вже в Німеччині. В самій Німеччині автобани безкоштовні, податок на утримання автобанів входить в вартість палива. Тобто чим більше катаєшся - тим більше платиш за дороги. Отаке...
Після закриття виставки вирішили катнути по місцвим територіям, не даром же тиснули 1350 км по Європі. Містечко Фрідресхафен стоїть на березі озера Бодензі. Паром за 45 хв доставив нас до швейцарського міста Романсор.
Востаннє редагувалось Суб, 18 вересня 2010, 14:43 користувачем jurabike, всього редагувалось 1 раз.

jurabike
Контактна інформація:

Повідомлення jurabike » Суб, 18 вересня 2010, 14:43

блін, з приєднанням фот з фотофійлу все ясно , а з ІО не хоче чіпати , каже що картинка завелика .

як причепити http://tatubike.io.ua/album383468_1 фото звідси ?

мій "велоальбом" http://photofile.com.ua/users/jurabike/150582565/

FanateG
Стать:чоловік
Дякував (ла): 1 раз
Контактна інформація:

Повідомлення FanateG » Сер, 20 жовтня 2010, 22:45

а далі?

Terry
Ім'я:Тарас
Контактна інформація:

Повідомлення Terry » Чет, 21 жовтня 2010, 10:10

Круто, читаючи звіт, думав, що на зараз на іншому форумі сижу:)))
Не хочеш ще сюд написати? http://velomax.lviv.ua/forum/index.php?showforum=5

Babak
Адміністратор
Ім'я:Андрій
Стать:чоловік
Контактна інформація:

Повідомлення Babak » П'ят, 22 жовтня 2010, 07:29

Terry писав:Круто, читаючи звіт, думав, що на зараз на іншому форумі сижу:)))
Не хочеш ще сюд написати? http://velomax.lviv.ua/forum/index.php?showforum=5
то канкуренти))
Блекджек і все таке!)

jurabike
Контактна інформація:

Повідомлення jurabike » П'ят, 29 жовтня 2010, 07:09

ні, Макс кент
допишу звіт як розберусь з причіпанням фот. Ваш форум специфічний в цьому плані.

jurabike
Контактна інформація:

Повідомлення jurabike » Пон, 15 листопада 2010, 10:20

thumbs.php (2).jpg
thumbs.php (2).jpg (17.16Кіб)Переглянуто 2983 разів
thumbs.php (1).jpg
thumbs.php (1).jpg (19.38Кіб)Переглянуто 2983 разів
в швейцарському Романсоры ми провели лише кілька годин , бо не мали цьоллєнпапірен на вантаж. Це бло 8 коробок велозапчастин. Прикордонник попросив поставити буса біля його будки і прогулятися містом пішки. До насттупного парому.

по повернунню до Фрідресхафена зпакували, речі, кемпер і вирушили до Австріі, хотіли попасти на курорт Цілерталь , в місто Мейерхофен що в Альпах. Казали це шось типу нашого Буковеля. Не здурили, точніше це наш Бук типу їхнього Ціллерталю, точніше Буку ще триста років треба щоб стати таким як Ціллерталь сьогодні. А може і ніколи він не дотягнеться до єврорівня. Скоріш за все...Неможливо ніякими словами описати враження від Ціллерталю, попробую одним словом - КАЗКА. Реально складалося враження що це все не справжнє, а іграшкове чи намальоване...

після відвідування курорту вернулись в кемпінг, недовгі збори і вирушили на Угорщину. Хотіли ще заїхати до Мішкольце на термальні басейни.Під враженням від побаченого тисяча кілометрів минула незамітно і ми на місці. Заїхали до місцевог окемпінгу , почули що ночівка нам коштуватиме 75 дол (при 15Є в Німечині і 27Є в Австріі) стали просто під Теско. Покупались в басейні, купили продуктів , приготували вечерю і спати. Вночі похоодало, пішов дощ, зранку все було сіре і противне. Через 250 км кордон, митниця, ми вдома!

Десять днів, понад 3 тис км минули як одна секунда. Зараз переглядаю свою тисячу фот, 40 кг каталогів та пробую вникати в роботу...
Вкладення
thumbs.php.jpg
thumbs.php.jpg (17.88Кіб)Переглянуто 2983 разів

jurabike
Контактна інформація:

Повідомлення jurabike » Пон, 15 листопада 2010, 10:39

звіт вийшов трохи сумбурним і розтягнутим в часі . Та хочу сказати що караванінг відкриває нові можливості для автотуризму. Підбивши всі (!!!) затрати на поїздку ми вийшли на суму в тисячу ойро. Сюди ввійшли витрати на паливо, оплата автобанів, стоянок в кемпінгшах, парому (80євро), підйомника (90 євро), закупки продуктів в Дасторі(1300 грн) і два походи в ресторани по 20 євро.
Розділивши цю суму на 5 чол. им отримали по 200 євро з людини. Був невеликий шок від суми і ми тричі перераховували всі чеки,не вірилось.
На сьогодні я став великим фанатом караванінгу, зараз працюю над відкриттям ПЕРШОГО кемпінгу в Карпатах, буду також займатись продажем причепів, караванів та аксесуарів до них. Можливо доживем і до аренди караванів.

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей