4 то вже машиною явно вигідніше.. а я тільки вдвох.Sluva писав: Мені то тре на 2-а множити :)
халяваSluva писав: За 700грн то не триндьож, було таке ВІзейр літав

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
4 то вже машиною явно вигідніше.. а я тільки вдвох.Sluva писав: Мені то тре на 2-а множити :)
халяваSluva писав: За 700грн то не триндьож, було таке ВІзейр літав
то брехня, такого вже багато років нема. Їхав там і вдень і вночі, і ніяких проблем немаєAndrey писав: Всем кто планирует в болгарию на своем авто
Румынию пытайтесь проехать днем так как ночью работают бандиты, даже возле границы болгарии и румынии.
Будте предельно осторожны!
Автор явно ніколи там не їздив.Andrey писав:Всем кто планирует в болгарию на своем авто
Румынию пытайтесь проехать днем так как ночью работают бандиты, даже возле границы болгарии и румынии.
vovka писав: Може автор з Криму ? туристів так хитро переманює ))
Jroslav писав: днем и ночью работают бандиты
нема ніяких нюансів якщо їдете двоє і дитина.Ніяких свідоцтв не требаGleb писав:Дитина вписана тільки в паспорт жінки, є якісь нюанси при перетині кордону? Можливо свідоцтво про народження з собою брати?
Да да не ездилJroslav писав:Автор явно ніколи там не їздив.Andrey писав:Всем кто планирует в болгарию на своем авто
Просто недай бог когото грабанут вот и предупредилJarevych писав:то брехня, такого вже багато років нема. Їхав там і вдень і вночі, і ніяких проблем немаєAndrey писав: Всем кто планирует в болгарию на своем авто
))) ага такой как ты с крымаvovka писав:Може автор з Криму ? туристів так хитро переманює ))
Навпаки в ночі краще проїхати,чьос це все.... провірено не одноразовоAndrey писав: Всем кто планирует в болгарию на своем авто
Вінєтка в Румунії,можна через інет купити,листок формату А4,Плата за проїзд мосту або парому,вінєта болгарська обовязково ліпиться на вікноserega_l1 писав: Цікавлять усілякі збори, таможні і т.д. і т.п... Хтось їздив в Самбул з Болгарії??? Завжди хотів там побувати! Чи варто з"їздити і чи безпечно це "самоходом"? Можливо, є якісь екскурсії з прикордонних міст... Ше там ніби затаритись можна нормально?..
Gleb писав:Ще таке питання: звичайна кредитка Універсальна від Привату, на якій не пише ім`я та прізвище, підходить для оплати бензина в Румунії і Болгарії?
Gleb писав: Ще таке питання: звичайна кредитка Універсальна від Привату, на якій не пише ім`я та прізвище, підходить для оплати бензина в Румунії і Болгарії?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей