Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Поляки починають видачу шопінг-віз
- t309
- Ім'я:t309
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
vovka, як ти повертаєш такс фрі?
https://goo.gl/TcJrkr
Ні хабарям, відкатам, порушеням ПДР!
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
Re: Поляки починають видачу шопінг-віз
я беру в targowy.pl (возять нове з алегро і інших магазів + мають свій магаз де є багато товарів без їхньої комісії), то вони відразу в себе в офісі і вертають налом. офіс на кордоні в Медиці.t309 писав: як ти повертаєш такс фрі?
- t309
- Ім'я:t309
- Контактна інформація:
vovka, типу береш, оформляєш на кордоні при виїзді потім при наступній поїздці забераєш в них в магазині бабки?
https://goo.gl/TcJrkr
- vovka
- Контактна інформація:
та.t309 писав: типу береш, оформляєш на кордоні при виїзді потім при наступній поїздці забераєш в них в магазині бабки?
якщо на пішому можна 2 рази на добу перейти, то можна відразу сходити практично не відходячи від каси ))) але от самому цікаво чи можна 2 рази перетнути кордон за день.
-
- Дякував (ла): 10 рази
- Подякували: 32 рази
Щойно повертався з Польщі через Грушів - перший раз бачив там чергу. Я став 20-им у черзі (за воротами). Пройшов за годину. Половина машин ішла на повернення VAT. Заїхав вчора через Раву - черги не було, але стратив годину, бо бігав якийсь оператор - приставав з камерою до собачки і митниць. А нас всіх загнали до машин і казали носа не випихати.
- St-ART
- Ім'я:Stanisław
- Номер:RP
VETERAN, останнім часом і на Грушеві теж вже черги. Тиждень тому вночі була черга десь на годину.
- BOXER
- Номер:5666
- Дякував (ла): 78 рази
- Подякували: 23 рази
хто подавав і отримував вже візу по тих нових вимогах? я не про шопінг, а звичайну шенгенку, шо там вимагають по тих виписках?
Sad, but true.
-
- Лінгвіст
- Ім'я:Felix
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 37 рази
- Контактна інформація:
я за польску страховку хтось розраховувався банківською карточкою на кордоні? чи вони тікі кеш беруть?
- Jack
- Ім'я:Jack
- Номер:BC5610ii
- Подякували: 3 рази
Ніколи навіть не питався, але термінали в них стоять.Felix писав:я за польску страховку хтось розраховувався банківською карточкою на кордоні? чи вони тікі кеш беруть?
- Orrrk
- Ім'я:Орест
- Номер:5620
Я 2-ва рази перетинав кордон на пішому. Ніхто і слова несказавvovka писав: але от самому цікаво чи можна 2 рази перетнути кордон за день.
-
- Дякував (ла): 7 рази
Розтолкуйте мну плізз, чи все вірно
Призначити зустріч на отримання візи можна у двох точках.
1)В візовому центрі. ЗАреєструватися по телефону, або через інтернет, заплатити 30Є за послуги візового центру
2)В Польскому посольстві. Не потрібно платити 30Є за послуги посередника.
Чи важко йти по другому варіанті?
Якщо обрати перший варіант, на яку дату зареєструють (це тижні чи місяці?) Скік коштує рішала, який поставить тя в список трохи раніше?
дякую!
Призначити зустріч на отримання візи можна у двох точках.
1)В візовому центрі. ЗАреєструватися по телефону, або через інтернет, заплатити 30Є за послуги візового центру
2)В Польскому посольстві. Не потрібно платити 30Є за послуги посередника.
Чи важко йти по другому варіанті?
Якщо обрати перший варіант, на яку дату зареєструють (це тижні чи місяці?) Скік коштує рішала, який поставить тя в список трохи раніше?
дякую!
За Порошенка !!!
- vovka
- Контактна інформація:
звідки ця цифра.. там завжди було шось 18.5 євро по курсу.kapi писав: заплатити 30Є за послуги візового центру
для шопінг візи це не то шо важко - це неможливо. На неї в консульстві не приймають..kapi писав: Чи важко йти по другому варіанті?
http://www.polandvisa-ukraine.com/sched ... ent_2.html дати можна провірити тут.kapi писав: Якщо обрати перший варіант, на яку дату зареєструють (це тижні чи місяці?)
прямо зараз є на 9 грудня (якісь 3 тижні..) . По телефону може бути раніше, а може і нє.
а хто то такі ? ми живем по новому.kapi писав: Скік коштує рішала, який поставить тя в список трохи раніше?
- Bohdan
Ппцkapi писав: Скік коштує рішала, який поставить тя в список трохи раніше?

-
та не буду я їх гудавати, не переживайте
. Просто мені потрібно знати скік буде коштувати рішала, якщо дата ну ніяк не буде задовольняти. Думаєте я сильно хочу дати гроші за те, що можу зробити сам за ПК на сайті за 5 хв, але на тиждень пізніше??? нонсес!
Ок, таке запитання: При спробі оформити заявку на подачу докуменів другим кроком просить ввести номери квитанції про оплату. Не поняв я, а як це вже повинні бути квитанції про оплату на момент подачі заявкі про подачу документів? Розясніть плз.

Ок, таке запитання: При спробі оформити заявку на подачу докуменів другим кроком просить ввести номери квитанції про оплату. Не поняв я, а як це вже повинні бути квитанції про оплату на момент подачі заявкі про подачу документів? Розясніть плз.
За Порошенка !!!
- vovka
- Контактна інформація:
все написано тутkapi писав: Не поняв я, а як це вже повинні бути квитанції про оплату на момент подачі заявкі про подачу документів?
http://www.polandvisa-ukraine.com/pdf/P ... 151114.pdf
мільйон. на цьому форумі рішали не в моді і то обговорення немає змістуkapi писав: Просто мені потрібно знати скік буде коштувати рішала, якщо дата ну ніяк не буде задовольняти

-
запитання:
1)Якщо на момент подачі документів або на момент повторного візиту до Візового цетру за готовою візою у паспорті є ще дійсна Польска Шенгенка це може бути причиною відмови? Шенгенка до кінця грудня, а найблищі дати на прийом 15 грудня.
2)скік часу приходить між подачею документів і отримання візи?
дякую.
1)Якщо на момент подачі документів або на момент повторного візиту до Візового цетру за готовою візою у паспорті є ще дійсна Польска Шенгенка це може бути причиною відмови? Шенгенка до кінця грудня, а найблищі дати на прийом 15 грудня.
2)скік часу приходить між подачею документів і отримання візи?
дякую.
За Порошенка !!!
- vovka
- Контактна інформація:
тиждень. +- пару днів.kapi писав: 2)скік часу приходить між подачею документів і отримання візи?
в анкеті доречі можна вказувати +- будь які дати (вроді 3 місяці з моменту подачі) з якої почне діяти віза. тобто завітавши туда 15 грудня, ти можеш просити шоб візу дали з 15 березня наприклад..
-
- Номер:BC77**xx
- Подякували: 1 раз
При реєстрації у візовий центр - питають, чи не буде на день візиту у вас діючої візи. Якщо така буде - то не зареєструють.kapi писав: 1)Якщо на момент подачі документів або на момент повторного візиту до Візового цетру за готовою візою у паспорті є ще дійсна Польска Шенгенка це може бути причиною відмови? Шенгенка до кінця грудня, а найблищі дати на прийом 15 грудня.
Тобто, зареєструватись лише на дату, на яку у вас не буде вже діючої візи.
Для прикладу, якщо у вас діюча віза до 15 грудня, то зареєструватись можна і 20 листопада, але лише на 16 грудня, і далі (звичайно, якщо є вільні дати).
-
при онлайн реєстрації також питають?При реєстрації у візовий центр - питають, чи не буде на день візиту у вас діючої візи
Доречі трохи тупо зробили, бо якщо допустимо віза до 20 числа, значить на подачу докуменів можна вибрати дату від 21 числа і за тиждень отримати готову візу, в районі 30 числа. Получається розрив в 10 днів між двома візами... А хто їздить часто то йому тре щоби віза була безперервна.
За Порошенка !!!
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість