Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
в продовження теми поїздки в Болгарію
- dab
- Ім'я:Саня
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Народ , є в когось коменти по Еленіте,готель "Зорниця Сандз???"
- Speedo
- Ім'я:Орест
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 22 рази
- Подякували: 19 рази
- Контактна інформація:
Re: в продовження теми поїздки в Болгарію
Якщо комусь цікаво, можу дати контакти господарів такого "хостелу" (чи як то правильно назвати) в приватному секторі. 100 м. від моря. Умови - супер! Платили тоді 8-9 евро "з брата".
- Buts
Speedo, якщо маєш мейл по давай.
Висвітлюйте негативні сторони, або що не сподобалось.
Після поїздки в Болгарію їхати в Крим є бажання ?
Висвітлюйте негативні сторони, або що не сподобалось.
Після поїздки в Болгарію їхати в Крим є бажання ?
- hrdrive
- Контактна інформація:
це за чоловіка чи за хату? (4 чоловіка?)Sluva писав:проживання вийшло 30євро в 3-х кімнатній хаті
INTE®©ULLE®™
- Mc
народ, а як з візами? мутить тут хтось в нас?
мені треба транзитну угорську щоб попасти в Хорватію, але готель хочу шукати на місці а не тут букати..
повний сценарій:
1 ніч в готелі в Будапешті по дорозі туди
7 ночей в Хорватії - знайду сам де
2 ночі в готелі назад в Будапешті по дорозі назад
Треба : візу угорську транзитну на 5 днів. є варіанти в когось?
мені треба транзитну угорську щоб попасти в Хорватію, але готель хочу шукати на місці а не тут букати..
повний сценарій:
1 ніч в готелі в Будапешті по дорозі туди
7 ночей в Хорватії - знайду сам де
2 ночі в готелі назад в Будапешті по дорозі назад
Треба : візу угорську транзитну на 5 днів. є варіанти в когось?
biketravel.wordpress.com
- Pioneer
- Ім'я:Тарас
+1BOXER писав:dab, а фраза про топлес дєвок з 5-им розміром зацікавила?

- Buts
Mc, З візами звертайся до турфірм. За певну оплату, в кожного різна, відкриють візу, або "паришся" сам.
Цікавився до Болгарії, офіційно 35 евро + послуги турфірми від 150 грн до 35 евро. Якщо купуєш в турфірми проїдз, або проживання, то послуги за візу не беруть.
Mc, в самому Будапешті є кемпінг з нетом. Як дешевий варіант, якщо палатка для тебе не є незручністю.
Цікавився до Болгарії, офіційно 35 евро + послуги турфірми від 150 грн до 35 евро. Якщо купуєш в турфірми проїдз, або проживання, то послуги за візу не беруть.
Mc, в самому Будапешті є кемпінг з нетом. Як дешевий варіант, якщо палатка для тебе не є незручністю.
- Sluva
- Ім'я:Славік
- Дякував (ла): 14 рази
- Подякували: 28 рази
hrdrive
не повіриш,але за хату
отак воно виглядає в скороченому варіанті:

реально там можна поеслити 6-7 людей легко,бо є ще вітальня з ліжком і маленька кімнатка біля кухні з ліжком
не повіриш,але за хату

отак воно виглядає в скороченому варіанті:

реально там можна поеслити 6-7 людей легко,бо є ще вітальня з ліжком і маленька кімнатка біля кухні з ліжком
"Живіть так, щоб було з чого поржати" (с) Кузьма
- Vusiko
- Ім'я:Олексій
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 2 рази
За візами до мене в лічку
- Speedo
- Ім'я:Орест
- Дякував (ла): 22 рази
- Подякували: 19 рази
- Контактна інформація:
мейла, нажаль не маю, люди старші-пенсіонери. Але умови там класні. Нам з жінкою дуже сподобалося.Buts писав:Speedo, якщо маєш мейл по давай
- Mc
Buts, так от щось не дуже хочуть - дві фірми вже питався.. думаю самому бронювати і пробувати на візу здавати документи.. кемпінг не канає - бо транзит на 5 днів можуть не зробити, буду готель в Будапешті брати 100%.. може хтось знає такі контори, які б погодилися візу зробити, то було би кул
biketravel.wordpress.com
- Buts
Speedo, тоді попрошу в приват координати.
старші, по ідеї російську мають розуміти добре.
старші, по ідеї російську мають розуміти добре.
- hrdrive
- Контактна інформація:
Sluva писав:не повіриш,але за хату

INTE®©ULLE®™
- weber
Mc, можеш зробити як я робив перший раз.Mc писав:Buts, так от щось не дуже хочуть - дві фірми вже питався.. думаю самому бронювати і пробувати на візу здавати документи.. кемпінг не канає - бо транзит на 5 днів можуть не зробити, буду готель в Будапешті брати 100%.. може хтось знає такі контори, які б погодилися візу зробити, то було би кул
Бронюєш якийсь готель самий дешевий на N днів, проплачуєш повністю по нету, отримуєш від готелю підтверження, чеки транзакцій, імітуєш факс і несеш в посольство. Після видачі візи і перетину кордону кенселяєш бронювання і тобі готель повертає гроші. Має бути роздупльоний готель, щоб можна було з ними по телу говорити.
У мому випадку повернули 7 днів з 9. Як який готель.
Але як ти їдеш на 14 днів, то бронювати на стільки буде дорого мабуть ...
- Sluva
- Ім'я:Славік
- Дякував (ла): 14 рази
- Подякували: 28 рази
hrdrive
В Шацьку на Пісочному ,ми минулого року платили 180гр за кімнату з тв+сат і двохспальне ліжко,але в нашому розпорядженні був туалет,душова,пральна машинка,кухня в приміщенні і велике подвіря...єдиний (-) на озеро треба було машиною їхати,бо пішки до 20хв по дорозі виходило
Р.С. по Болгарії май на увазі що це була хата ніби на 4-х людей, 2-ки і 3-ки можна знайти ще дешевше,до речі з ким зі знайомих не розмовляв то ніхто нечув щоб оплату брали за людину,а не за кімнату
В Шацьку на Пісочному ,ми минулого року платили 180гр за кімнату з тв+сат і двохспальне ліжко,але в нашому розпорядженні був туалет,душова,пральна машинка,кухня в приміщенні і велике подвіря...єдиний (-) на озеро треба було машиною їхати,бо пішки до 20хв по дорозі виходило
Р.С. по Болгарії май на увазі що це була хата ніби на 4-х людей, 2-ки і 3-ки можна знайти ще дешевше,до речі з ким зі знайомих не розмовляв то ніхто нечув щоб оплату брали за людину,а не за кімнату
"Живіть так, щоб було з чого поржати" (с) Кузьма
-
- Контактна інформація:
а ніхто не підкаже порядок цін на житло в болгарії десь на місяць півтора часу?
Обовязковий інтернет:)
Обовязковий інтернет:)
- Buts
Кілька слів про "автомобільну сторону" поїздки в Болгарію.
Підготовка.
Оновив список аптечки. Перевірив рівень рідин, долив омивач. Зачепив багажник і бокс. Додатково кинув хімію від мошки, трос буксиру вальний і молоток. Позичив навігатор з Igo8.3, проклав маршрут.
Дорога.
Їхав через ніч, мені так зручніше.
Дороги України через Франківськ та Чернівці – жесть. З нетерпінням чекав нормальної дороги. Кордони проходжу по спрощеному перетину, минаю «підприємців» зліва.
На підїзді митники заглядають в авто і питають к-ть людей, на кордоні сам несу документи для відмітки. Пасажири з авто не виходять, ніхто на авто не дивиться, жодного інтересу в митників до авто немає.
На кордоні 3 евро – збір за дороги по Румунії.
Майже вся дорога Румунії 1,5 полоси, рівнина, в селах також, жодних заторів обігнати немає. Вночі перехрестя нерегульовані, машин мало – їхати зручно. Спочатку напрягав бетонний рів 50 см від краю дороги, потім звик. Багато паркінгів просто при дорозі.
Бухарест, АЗС, 30л -95, розрахунок кредиткою. На АЗС розрахунок лише в національній валюті. Біля 7-8 ранку їхав Бухарестом, багато світлофорів, на перехрестях 3-5 поліс, навігатор веде добре. На звороті більше сподобалась об’їздна.
За пару км кордон з Болгарією, 6 евро – проїзд по мості через Дунай, кордон - 1 будка на 2 митника (румун, болгарин), 5 евро збір за дороги по Болгарії.
По Болгарії проїхав 100 км і розморило мене сонце, яке світило прямо в лице. Зупинився на 30-40 хв подрімати, всі пасажири пішли гуляти. В Болгарії дороги гірше Румунських, кращі наших. До Варни і після по узбережжю автомагістраль – загалом десь 90-100 км.
В підсумку, Львів – Обзор – 1132 км, 22 години, з зупинками на перекуси, заправку, дрімання і т.п.
Дорогу додому проклав з позначкою швидко, ігнорую багато знаків обмеження по селах, з Обзору до Львова 18 годин. Знову оплатити збори і проїзди.
Прайс по транспорту 223 евро.
В т.ч.:
страхівка авто - 38 евро
податки за дороги, мости – 28 евро
паливо – 61л в Румунії, 25л в Болгарії, Україна – 75л.
Проїхав +/- 2400 км (точно не пригадую, вдома записано), в т.ч. окрема екскурсія у Варну.
Висновки
Якщо дитина добре переносить денну поїздку в авто, то краще зупинятись на ніч у мотелі в Румунії.
Дорогу по Україні треба міняти на іншу, може пробувати варіант через Мукачево, на 100 км більше, але дорога суттєво краща.
Підготовка.
Оновив список аптечки. Перевірив рівень рідин, долив омивач. Зачепив багажник і бокс. Додатково кинув хімію від мошки, трос буксиру вальний і молоток. Позичив навігатор з Igo8.3, проклав маршрут.
Дорога.
Їхав через ніч, мені так зручніше.
Дороги України через Франківськ та Чернівці – жесть. З нетерпінням чекав нормальної дороги. Кордони проходжу по спрощеному перетину, минаю «підприємців» зліва.
На підїзді митники заглядають в авто і питають к-ть людей, на кордоні сам несу документи для відмітки. Пасажири з авто не виходять, ніхто на авто не дивиться, жодного інтересу в митників до авто немає.
На кордоні 3 евро – збір за дороги по Румунії.
Майже вся дорога Румунії 1,5 полоси, рівнина, в селах також, жодних заторів обігнати немає. Вночі перехрестя нерегульовані, машин мало – їхати зручно. Спочатку напрягав бетонний рів 50 см від краю дороги, потім звик. Багато паркінгів просто при дорозі.
Бухарест, АЗС, 30л -95, розрахунок кредиткою. На АЗС розрахунок лише в національній валюті. Біля 7-8 ранку їхав Бухарестом, багато світлофорів, на перехрестях 3-5 поліс, навігатор веде добре. На звороті більше сподобалась об’їздна.
За пару км кордон з Болгарією, 6 евро – проїзд по мості через Дунай, кордон - 1 будка на 2 митника (румун, болгарин), 5 евро збір за дороги по Болгарії.
По Болгарії проїхав 100 км і розморило мене сонце, яке світило прямо в лице. Зупинився на 30-40 хв подрімати, всі пасажири пішли гуляти. В Болгарії дороги гірше Румунських, кращі наших. До Варни і після по узбережжю автомагістраль – загалом десь 90-100 км.
В підсумку, Львів – Обзор – 1132 км, 22 години, з зупинками на перекуси, заправку, дрімання і т.п.
Дорогу додому проклав з позначкою швидко, ігнорую багато знаків обмеження по селах, з Обзору до Львова 18 годин. Знову оплатити збори і проїзди.
Прайс по транспорту 223 евро.
В т.ч.:
страхівка авто - 38 евро
податки за дороги, мости – 28 евро
паливо – 61л в Румунії, 25л в Болгарії, Україна – 75л.
Проїхав +/- 2400 км (точно не пригадую, вдома записано), в т.ч. окрема екскурсія у Варну.
Висновки
Якщо дитина добре переносить денну поїздку в авто, то краще зупинятись на ніч у мотелі в Румунії.
Дорогу по Україні треба міняти на іншу, може пробувати варіант через Мукачево, на 100 км більше, але дорога суттєво краща.
- igorok
- Ім'я:Ігор
- Дякував (ла): 5 рази
- Подякували: 3 рази
- Контактна інформація:
Buts, загальну вартість відпочинку і кількістю людей озвучити можеш?
- Buts
800 евро - все (візи, страхування, проїзд, проживання, харчування, кафешки, фрукти...)igorok писав:Buts, загальну вартість відпочинку і кількістю людей озвучити можеш?
12 ночей, 2 дорослих, дитина. Жили в трійці з умовами в номері, великим балконом, кухнею внизу, 100 м до моря, 100м центр.
Кухня - варити кашу зранку.
- igorok
- Ім'я:Ігор
- Дякував (ла): 5 рази
- Подякували: 3 рази
- Контактна інформація:
Buts, то приватний сектор чи путівка?
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей