Не їдь з ним в Шацьк,буш всю дорогу кадета на тросі тягнутиbossjara писав:BOXER, валим разом на шацьк ліпше, я вже з двома буду

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Не їдь з ним в Шацьк,буш всю дорогу кадета на тросі тягнутиbossjara писав:BOXER, валим разом на шацьк ліпше, я вже з двома буду
Та там будинок на будинку,погуляти то метрів 200 максимум.Мені особисто не сподобалось а зимою да...sapphir писав: прогулятися з каляскою по більш-менш нормальному покритті
мені сильно більше і не треба. мені і в мєсних здавачів будиночків цілком норм. ідеальний варіант - будиночок/котеджик хоч трохи окремо від всіх десь трохи на горі. шоб не шумно і не болотисто було.sapphir писав: Незнаю, більше цивілізаціїї напевно в Карпатах немає - максимум в межах бази.
я на 2-й день вже хочу смитисьT5-R писав: шо можна робити на базі відпочинку тиждень?
+1T5-R писав: шо можна робити на базі відпочинку тиждень?
читати газету?
якшо зберу вел до того часу, то пів дня точно матиму чим займатисьBOXER писав: заодно по вело-трасам собі покатаюсь)
Sluva писав: я на 2-й день вже хочу смитись
Я їздив по H13 https://www.google.com.ua/maps/dir/%D0% ... !5i2?hl=ukBOXER писав:Zhdan, маршрут такий?
як дорога туди?
До Турки може бути (крім пари кусків в якомусь з Самборів).. точніше могло бути літом минулого року.BOXER писав: ой, через Самбір там печаль напевно...
24 км. показує гуглмапс...vovka писав: Після Турки до кордону з Закарпатською областю - печаль повна.
десь так і є..BOXER писав: 24 км. показує гуглмапс...
ну то ше пів біди. грунтовки не після дощів норм варіант. краще розбитого асвальту з ямегами...vovka писав: Щось такого плану:
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей