King Of Europe 2007 Drag "West vs East" з 30.06.2007 по 01.07.2007 у Польщі місто Камей Сласкі.
Тема для тих хто їде!!!
Питання тільки у приват!!!
Для мислів в слух тема тут:
viewtopic.php?t=2973
ПРОШУ НЕ ПИСАТИ ТУТ НІЧОГО ЗАРАЗ [/color][/b
Попередній список учасників тут:
http://www.fotoforum.ru/kingofeurope/2007/
Регламент тут:
http://www.autosport.in.ua/automir/364/365/367
Більше інфо тут:
http://www.streetracingmania.com/2007/koedrag/
Тепер, що я хочу запропонувати усіх, хто хоче поїхати.
Бачення теми:
1. Зібрати усіх, хто поїде в одну команду і вирушити одною колоною до місця призначення.
2. Постаратись допомогти у питаннях візи та інших.
3. Допомогти у питаннях ціни подорожі (приблизно-бензин, страховка, віза, проживання... ) та проживання.
4. Вироблення Паспорту Закордонного.
5. + Зробити так щоб ті що сказали що їдуть точно поїхали.
Ось як це все буде.
Кожної Суботи я буду збирати людей (нових), які їдуть.
Далі про те що має мати при собі людина, яка їде:
1. Копію паспорту України (сторінки: 1, 2 і прописка)
2. Копію паспорту Закордонного (якщо немає, то в приват пишіть зроблю за візу теж попробою допомогти).
3. Копію індефікаційного номеру.
4. Копію техпаспорта машини на, якій поїде (+ на лиску вказати кількість людей (ФІП), які поїдуть у твоїй машині, ящо ти не хочеш брати людей у свою машину прошу теж це все вказати письмово). Якщо без машини, то не треба робити копію свого техп. машини і приносити).
5. 100грн. - це Ваша гарантія, що ви їдете (50грн з них іде на організацію, а залишок віддам вам в день відправлення).
(якщо треба буде зробити паспорт чи візу, то я скажу скільки це буде коштувати).
6. Гроші за дорогу (якщо на власному транспорті, то прошу вказати у письмовій формі (при зустрічі) скільки треба бензини для твого авто (кількість літів - відстань приблизно 400-450 км).
7. ...
Поки-що так це все виглядає.
Десь за місяць до виїзду я зберу усіх хто зав 100грн. для того щоб віддати гроші за бензин тим хто на машинах поїде.
Для тих хто не з м. Львова але хоче поїхати і для тих, хто збирає людей по Україні, усі клуби і т.д. та усіх з інших країн хто буде їхати через Україну пишить у приват, e-mail: rsaban@rccf.ua або дзвоніть на тел. 8 (097) 263 7777 "VIP" Вам також допоможу у цих питаннях. Буде класно коли ми ВСЯ УКРАЇНА і ті, хто приєднаються походу поїдемо одною колоною. ЦЕ ПРОСТО ДІЙСТВО, ЯКЕ ЗАЛИШЕТЬСЯ В ПАМЯТІ НА ДАВГО.
Далі буду оновлювати...
Дату першого збору вкажу і підкоректую усі пункти.
Хто має будь-які пропозиції чи може цимось допомогти, то прошу писати в приват.Дякую.
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
King Of Europe 2007 Drag "West vs East"
- Сабан
- Ім'я:Руслан
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Востаннє редагувалось Пон, 22 січня 2007, 12:27 користувачем Сабан, всього редагувалось 1 раз.
- Сабан
- Ім'я:Руслан
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
ЦЕ СПИСОК ТИХ ХТО ЇДЕ 100% (МАРКА МАШИНИ І КІЛЬКІСТЬ ЛЮДЕЙ ЯКИХ МОЖЕ ВЗЯТИ ВЛАСНИК АВТОМОБІЛЯ І СКІЛЬКИ ЦЕ ЇМ ОБІЙДЕТЬСЯ). Так буде варіант вибору автомобіля з фінасових міркувань. ТІ хто сказав, що їде і не зробив усі вище перелічені пункти тут не вказується. Ті хто збираються самі але вирушають з нами у колоні будуть вказуватись в окремому списку, який буде також тут виложений, якщо такі будуть.
1. Subaru Impreza WRX - VIP (2-3 чоловіка можу взяти, ще незнаю точно скільки піде грошей на дорогу але підрахую і вкажу).
1. Subaru Impreza WRX - VIP (2-3 чоловіка можу взяти, ще незнаю точно скільки піде грошей на дорогу але підрахую і вкажу).
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей