1-й день
Так як виїхали біля 11.30 поки туда сюда виріфшили зупинитись десь на перевалі пообідати,кафе Колиба

Приїхали,розгрузились і вирішили щоб не втрачати час зразу валити в Палац графів Шенборнів (зараз там санаторій Карпати) . Брама,вїзд і ціна 10грн за машину +8грн з чоловіка товариші шепнуи розвертаємся...як далі виянилось позаду палацу в лісі розташований табір відпочинку від ЛНУ ім.Франка і звідти можна через лісок потрапити в палац...їдем...це була перша моя психологічна травма в звязку з заниженням авта

Вїзд:

Будки для студіків,доміком це язик не повертається назвати

Прохід чере ліс

Потрапили до палацу він має 365 вікон (кількість днів у році), 52 димоходи (кількість тижнів у році) і 12 входів а також дендрарій і джерело Краси

Сам палац справив гнітюче враження,засраний а от навколишня територія гарна

2-й день починався Мукачівським замком:

спуск в нікуди

Турул-символ свободи Угорського народу

Фото спєцом для Хердрайва і інших які в "тємі" :)

Екскурсію брати обовязково
Потім якась нечиста потянула нас в село Боржава,бо десь хтось чув що там є водоспад

Завдання піднятись на оцю гірку:

потім по такій же спуститись і проїхати по польовій дорозі десь біля 500м під кутом 45градусів ну і потім назад так само :) ,але воно того вартувало бо коли на вулиці +39 і ти попадаєш до річки і є місце де є дамба і де можна встати в повен зріст під "водоспад"

Далі було повернення в Берегово,обід в ресторані " Ф"Кока " в якому я вже бував раніше і похід на термальні басейни,повернення на "базу" в Чинадієво і бух

3-й день рванули в Ужгород
Кафедральний собор

троха замка:

Ну і далі як же це бути в Ужгороді і не заїхати на(у) "Деца до Нотаря" так як я був перший раз то наржався просто капєц...

пообідали там же і рванули знову в Берегове на термальні басейни,у вечері повернення на "базу" шашличок і сауна
4-й день я забив фоткати тому тільки напишу

покучкувались там, нічого нового там нема крім того що набудували ресторанів і всякої лабуди

Вобщем намотав 850км,потратив 65л пального...За якість фоток не бийте бо все тикав мобільним
Окрема подяка китайській ноунейм 2-дін магнітолі і навігації в ній
телефону НТС за фотки
Midland за рації
Kobra за СВ-радіостанцію
Toyota за хорошу машинку