Тося робитandrew писав:pavlo09 електроручнік..з часом чи то клинять чи то течуть..
Знайомий ремонтував вже..

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Тося робитandrew писав:pavlo09 електроручнік..з часом чи то клинять чи то течуть..
Знайомий ремонтував вже..
У нас в конторі з таким двигуном всі пасцати і майже всі гольфи (практично екслюзивна комплектація) були. Після 100к підтвердженого пробігу лампа доливу масла частіше ніж в мене долив омивайки світиласьBAKS писав:puzzo, на рахунок масложора на 2.0 фсі перший раз чую. В мене було машин 6-7 з тим мотором. Ні один масла зовсім не брав, при тому що я їжджу динамічно! )
Ти теж щось путаєшмасло жеруть всі тсі і тфсі, але не той 2.0 фсі
Ти точно маєш на увазі 2.0 фсі без турбіни, що випускався до 2008 року?puzzo писав:У нас в конторі з таким двигуном всі пасцати і майже всі гольфи (практично екслюзивна комплектація) були. Після 100к підтвердженого пробігу лампа доливу масла частіше ніж в мене долив омивайки світиласьBAKS писав:puzzo, на рахунок масложора на 2.0 фсі перший раз чую. В мене було машин 6-7 з тим мотором. Ні один масла зовсім не брав, при тому що я їжджу динамічно! )
Ти теж щось путаєшмасло жеруть всі тсі і тфсі, але не той 2.0 фсі
![]()
Ну пацики на них і віджигали по Києву - пальне ніхто не економив.
та це абсолютно любої машини стосується)nazikey писав: Але скажу так якщо за авто дивитись то проблем не буде а якщо забити то буде таке як сказали вище.
то задофігаnazikey писав:andrew, о тож бо й воно я в себе 8-9 тис вже міняю
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей