а в інеті - чисту правдуBOXER писав: треба в неті порити.

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
а в інеті - чисту правдуBOXER писав: треба в неті порити.
сагласін - А5 не хіло ціняться (ібо реально є за шо)Taras:) писав: T5-R, за 11 А5? То відколи?коли собі шукав то від 13,5 були трупи
і то так воно є.......RULES писав: як не крути, а з ВАГа тяжко на щось інше перейти
ну то ти видавKritik писав: залишилась весела і цікава як на мене Калина, вот її і взяв
Та вона шумить як консервна банка, і гниє як відро.andreyclk писав: в мазді 6 якось приємніше і комфортніше себе почуваєш
то все звлежить від комплектухи.....Kritik писав: в мазді 6 подушок, в октавії 2
в мазді кліма, в октавіях за такі гроші просто кондер
мазда буде новіша
мазда гарніша
в мазди розхід ІМХО менший
в мазди мотор на ланцюгу)
то діагнозKritik писав: залишилась весела і цікава як на мене Калина, вот її і взяв
та не та сама)))в мене вот можна сказати та сама А5 октавія
ніяк не влізе в бюджет автора10 подушок
2 зонний клімат
ок) приватний психолог)antik писав:то діагнозKritik писав: залишилась весела і цікава як на мене Калина, вот її і взяв![]()
це називається "купив то, на що грошей хватило"Kritik писав: скажи шо можна було взяти за 6 тик 2 роки назад?
чим крім зовнішнього вигляду вона різниться?Kritik писав: та не та сама)))
тоді нашо розказувати про веселу, не нудну машину?Kritik писав: скажи шо можна було взяти за 6 тик 2 роки назад?
та нє) це називається прочитав і перекрутив як тобі вигідно)antik писав:це називається "купив то, на що грошей хватило"Kritik писав: скажи шо можна було взяти за 6 тик 2 роки назад?а не "купив саму веселу і цікаву машину"
треба було написати напевно веселіша за Ланос, але не хотів ображати Ланосоводів, вони напевно люблять свої машини і їм це було б не приємно читативесела і цікава як на мене Калина
але вам як не напиши, ви всерівно придеретесь....весела і цікава як на мене Калина
найголовнішимTaras:) писав:чим крім зовнішнього вигляду вона різниться?Kritik писав: та не та сама)))
+100antik писав:це називається "купив то, на що грошей хватило"Kritik писав: скажи шо можна було взяти за 6 тик 2 роки назад?а не "купив саму веселу і цікаву машину"
значить нудно тобіKritik писав: чи ви думаєте шо в мене руки в мазуті бо в мене ВАЗ?
я вже забув коли капот відкривав.... заправляю і катаюсь... все... тьфу-тьфу....
вони не образяться, бо Ланос комфортніший за Калину......Kritik писав: треба було написати напевно веселіша за Ланос, але не хотів ображати Ланосоводів
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей