по книжці 4,2-4,3 літри, сьогодні влили десь 4,0 - 4,1 літра, завтра зранку ще гляну і долию якщо треба. Я думав що тут так як в М50 більше 5 літрів.....T5-R писав:в твій м20 скільки масла влазить?

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
по книжці 4,2-4,3 літри, сьогодні влили десь 4,0 - 4,1 літра, завтра зранку ще гляну і долию якщо треба. Я думав що тут так як в М50 більше 5 літрів.....T5-R писав:в твій м20 скільки масла влазить?
axel писав:6,5 літрів в М50 йде.
казка якщо всьо працює "як книжка пише"M@sTeR писав:2,5 192 л.с. щей на ВАНОСІ ммммм...казка......
ліпше купи шось нормальне, бо ну його [цензура], повір досвід маюM@sTeR писав:Тяжкувато буде на задньому приводі першу зиму....ще грошей на нормальні шини невистарчає...розшукую щось до 1000 грн. макс....
я їздив минулої зими на форд скорпіо 2,0 88 року майже цілий день сам...правда по селі...але мене заперло....про газ забути поворотах і вперёд..... Троха опасно, але якось більш цікавіше ніж на передньому....Doktor писав:тому не бійся =)
M@sTeR писав:вирвало редуктор, вилетів кулак, і пішов спати кардан
Жесть... могло балку деформувати.M@sTeR писав:вирвало редуктор, вилетів кулак, і пішов спати кардан....
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 14 гостей