там де підсвітка номера .. діоди білі але вони відбиваються від машини і виходить синій відтінок )

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
приїду - перевірю! Не дай Боже сині будуть!!!nazar_opel писав:діоди білі але вони відбиваються від машини і виходить синій відтінок
gribkoff777 писав:приїду - перевірю! Не дай Боже сині будуть!!!
гг в мене не Хонда в мене якийсь жалкий Італієць )gribkoff777 писав:Honda Open Cup)
До кінцевиків дверей підключи,плавно не буде,але гаснути буде 100%,коли воно постійно буде включене очі буде різати дужеnazar_opel писав:то вже треба ставити якусь релюшку щоб воно плавно гасло ) ...
не будеSluva писав:До кінцевиків дверей підключи,плавно не буде,але гаснути буде 100%,коли воно постійно буде включене очі буде різати дуже
AnGeL писав:AnGeL
Садомазо...нафіга себе мучити і пасажирів? тяжко кинути 2-а дроти?nazar_opel писав:nazar_opel
AnGeL писав:не буде воно з часом привикається
воно то привикається,але які наслідки від того в подальшому будуть хтось подумав?nazar_opel писав:вже привик що воно так сильно світить
а що має бути ?Sluva писав:які наслідки від того в подальшому будуть хтось подумав?
чого??? те шо Славік каже до кінцевиків дверей підключати - то 100500%... в тебе трошки не така машина шоб воно там постійно світило (в мене в 2108 світило постійно, але на хонду такого ліпити вже не буду), а от з конденсатором, то тут нічого смішного нема, я от як сам робив собі компоненти на фронт, то пробував всякі кондюки, поки не отримав бажаного результату.... краще подзвони спитай в Артема, він тобі на око приблизно скаже, або й порахує і підбере конкретні...nazar_opel писав:AnGeL, шутнік
ось, маєш, і дзвонити не требаDenja писав:16В1500мкФ і більше по эмності. Можна паралельно включити пару штук, буде довша пауза
секція там де повороти і задній хід ... по середині фонаряAnGeL писав:де??
молодець хороший хлопчик )AnGeL писав: так і подумав
AnGeL писав: зволоч
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей