Він буде вже вічний,після нього вже нерозберешSluva писав:
Тре було може взяти той герметик що на нього вікна садять,"стікольний" чорний такий чи як він там називається?В мене на такий люк посажений в пасцаті був,ніфіга не текло.

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Він буде вже вічний,після нього вже нерозберешSluva писав:
Тре було може взяти той герметик що на нього вікна садять,"стікольний" чорний такий чи як він там називається?В мене на такий люк посажений в пасцаті був,ніфіга не текло.
Хз. просто бачив як вони монету на браму приклеіли,фіг відірвешhrdrive писав:Olexandr, розбирається він легко феном. перевірено вже тричі
в мене на двері ліфту хтось наклеїв незнаю чим але на ранок - вже не було тої монетиOlexandr писав: Хз. просто бачив як вони монету на браму приклеіли,фіг відірвеш
набор омивайки Hella 80 євро,є з телескопічними форсами,а є такий як в мене...Jarevych писав: Треба автокоректор і омивайку.
він певно подумавJarevych писав: Правда реєстратор шось глюкнув і відео зкарячив.
неповіриш, ручніком не дьоргав, просто рішив проскочити на миготливе зелене, а там якраз перехід покриттів, і так співпало, але мені сподобалосьpikach00 писав: чотко ручніком дьоргаєш
та я тоже так подумавDBF писав: він певно подумав
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 17 гостей