Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Renault Megane RStyle
- Fobos
- Рятівник форуму
- Ім'я:Юра
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 138 рази
- Подякували: 9 рази
- Контактна інформація:
Sluva, та газетами!
Ford?
- Sluva
- Ім'я:Славік
- Дякував (ла): 14 рази
- Подякували: 28 рази
Re: Вишенька Meggy
Чуєте,пацики то певно він ті куллєри і радіатори збирає для автономної системи обігріву паливних магістралей зимою.Видно Ярко щось знає про ту зиму ,що на носі 

"Живіть так, щоб було з чого поржати" (с) Кузьма
- Ziro-cool
- Ім'я:Nazar
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Sluva, не, він задумав ваше чьотку фігню. правда говорити не буду, але реальнопотрібна річ.....
при том до меггі.
при том до меггі.
Quattro
- Sluva
Я вже знаюZiro-cool писав: він задумав ваше чьотку фігню. правда говорити не буду

- Jarevych
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Ярік
- Дякував (ла): 10 рази
- Подякували: 82 рази
- Контактна інформація:
Кароч, рішив я собі поставити поворотники в зеркала.
Ну роздер то все, приклеїв поворотник і забрав все назад. Потім я взявся за ліве зерало, але його я вже розбирав під струменем гарячої води, як виявилось це набагато легше і акуратніше виходить. Але на цей раз я почав віддирати той скотч помаленько і тільки на стільки, наскільки було потрібно, решту я просто відрізав і виинув, а з ніхромовою ниткою я зробив простіше, я обрізав її в кінцевих точках, там де вона ще не змістилась і відрізані кінчики просто змотав між собою, ну вірити в те що воно буде працювати я не можу, але надія вмирає остання.
Зірав то все і взявся за встановлення, зняв зеркало повністю, зняв декоративну накладку, пропхав всі дроти і взявся підлючати. Ліве підключив без проблем, вийняв з крила поворотник, зачистив, змотав і заізолював. А от з правим прийшлось погратись. Жадні французи зробили настільки короткі дроти, шо повністю поворотник навіит не реально вийняти, тільки відключивши цоколь, ну за нього я і взявся. Я витягнув лампочку, витягнув бокові контакти, запхав дроти, запхав назад контакти і прижав то все лампочкою і вуаля.
Результат
Зняв спочатку праве зеркало, розколупав за допомогою фена, відірвав изоляцію підігріву і поняв шо французи то є "унікальний" народ. Вони умудрились зробити підігрів з ніхромової нитки і приклеїти його двостороннм скотчом. Все би нічого, але якщо почати віддирати той "скотч" то зворотня жила зміщається з свого місця, де вона лаом відділена від інших і все підікрів не працює. Ну фіг з ним, буду мати час поставлю інший підігрів. Ну роздер то все, приклеїв поворотник і забрав все назад. Потім я взявся за ліве зерало, але його я вже розбирав під струменем гарячої води, як виявилось це набагато легше і акуратніше виходить. Але на цей раз я почав віддирати той скотч помаленько і тільки на стільки, наскільки було потрібно, решту я просто відрізав і виинув, а з ніхромовою ниткою я зробив простіше, я обрізав її в кінцевих точках, там де вона ще не змістилась і відрізані кінчики просто змотав між собою, ну вірити в те що воно буде працювати я не можу, але надія вмирає остання.

Зірав то все і взявся за встановлення, зняв зеркало повністю, зняв декоративну накладку, пропхав всі дроти і взявся підлючати. Ліве підключив без проблем, вийняв з крила поворотник, зачистив, змотав і заізолював. А от з правим прийшлось погратись. Жадні французи зробили настільки короткі дроти, шо повністю поворотник навіит не реально вийняти, тільки відключивши цоколь, ну за нього я і взявся. Я витягнув лампочку, витягнув бокові контакти, запхав дроти, запхав назад контакти і прижав то все лампочкою і вуаля.
Результат
Машина не жінка , помилок не пробачає
- mister_X
- Ім'я:Юра
- Подякували: 1 раз
а для чого вся задумка?
- Jarevych
- Тюнінг клуб
- Контактна інформація:
mister_X, ну красиво виглядають ті стрілочки в зеркалі 

- Thug
Jarevych, а навіщо? Іншим водіям на дорозі і так видно не буде. А тобі створюватиме зайві незручності вночі 
Тепер дивисі, аби когось у дзеркалах не профтикав

Тепер дивисі, аби когось у дзеркалах не профтикав

- Jarevych
- Тюнінг клуб
- Контактна інформація:
іншим водіям видно, тим хто ззаді, а мені вночі не заважає. :)Thug писав: Jarevych, а навіщо? Іншим водіям на дорозі і так видно не буде. А тобі створюватиме зайві незручності вночі
- Thug
Ну, хазяїн-барін.
Я так розумію, наступний крок - установка ксенонової підсвідки обличчя водія?
Я так розумію, наступний крок - установка ксенонової підсвідки обличчя водія?

- torba
- Ім'я:Андрій
хороша машина з поганою електрикою)))) головне щоб електрика була в нормі і непочала глючити !!! а так машинка супер)
- Jarevych
- Тюнінг клуб
- Контактна інформація:
Thug, та харош гнати
Насправді огляду воно взагалі не мішає, навіть вночі все видно як було, але виглядає дуже гарно.
А ксенон в обличчя не вийде, там подушка безпеки

Насправді огляду воно взагалі не мішає, навіть вночі все видно як було, але виглядає дуже гарно.
А ксенон в обличчя не вийде, там подушка безпеки

А чим електрика там погана? там вроді все зроблено дуже просто і грамотно, за виключенням доступу до запобіжників.torba писав:хороша машина з поганою електрикою)))) головне щоб електрика була в нормі і непочала глючити !!! а так машинка супер)
- Formula1
- Контактна інформація:
Плюс мінімально підсказка про влюченний чи виключенний поворотJarevych писав:mister_X, ну красиво виглядають ті стрілочки в зеркалі

- Sluva
На дзеркала можна наклеяти тонувальну плівку щоб не сліпилоThug писав: А тобі створюватиме зайві незручності вночі

- AnGeL
- Ім'я:Остап
- Дякував (ла): 28 рази
- Подякували: 29 рази
я думав шо то допомагає нагадувати дивитись по дзеркалах при поворотах та перелаштовуванні. ззаду в тебе є ж нормальні фари з поворотами, і водій точно спочатку побачить їх а не ті діоди в дзеркалі. вдень їх мабуть взагалі майже не видно водієві машини яка їде позаду.
ну але виглядає прикольно
ну але виглядає прикольно

Хондоводи настільки сурові....