Та такий результат я і на Мазді покажу тільки то треба реально тошнити. Во десь так =>

А на фоні високих цін на паьне у мене на деяких ділянках дороги комп. показує 1 л. розхід пального на годину - вгадайте чому?

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
на BMW ставилась A5S 360/390Rtelko писав: Акпп GM 5L40-E, яка також ставилась на БМВ е46, е39, е53.
Яка в тебе вага авто і об'єм двигуна?mathst писав: в мене на бензині в такому режимі 5-5,5
Хз, німець на всіх ТО лив 10w40, я так само лию...axel писав:telko, не дуже правильне масло лиєш, друже. лий LL98 5w40
Це те саме, що і 5L40E.axel писав: на BMW ставилась A5S 360/390R
Ну тут нічого дивного, 1740кг проти 1220кг, 2,5 r6 Акпп проти 1,8 r4 Мкпп.mathst писав:telko, viewtopic.php?f=55&t=39485&start=40
Та хз, радять лити, гірше точно не буде... А двигун явно мягше працює.rubilnik писав: я не дуже розуміюсь в дизелях, але для чого ще присадка до пулсів і тому подібного? друг на двох мерсовських 2.2 CDI наїздив вже тисяч 300 -400, лиє в нас пульс або мустанг, а в чехії їхню верву якусь(ну він завжди там, тут рідко) ніколи не мав проблем з двигунами, машини були не нові звичайно, і з стандартним пробігом біля 300 тисяч
m57 diesel power
Ага, я коли виїхав в баку було 7-8л.b_andriy писав:то лямпка бєнзи засвітилась під кінець?який розхід при 150+
А я все слухаю, від попси до хард рокуrubilnik писав: невжети лайно перестав слухати
Та от хзBOXER писав:telko, може загубив по дорозі десь?
Мотор зігнив?telko писав: Хтось вкрав одну детальку з авто
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 10 гостей