Теж був присутній на всіх гонках, зокрема і в Вижниці. Від нього підтримки завжди найбільше :)
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Нічого, виросте_Ramp_ писав:пацанюра :) ,на мій погляд шлем трошки великуватий
Він не просто їздить. Він від того так торчить що ти собі не уявляєш. Просто безстрашний пацан. Всі гордимось нимLEgEnDA писав:Малий просто красава... Пофік ті всі Ваші перемоги - порівняно з тим шо дітьо їздить
Батькам респект
а як на це все мама реагує?vovik писав:Він не просто їздить. Він від того так торчить що ти собі не уявляєш. Просто безстрашний пацан. Всі гордимось нимLEgEnDA писав:Малий просто красава... Пофік ті всі Ваші перемоги - порівняно з тим шо дітьо їздить
Батькам респект
збоку стояла знімала це відео і казала Дарчик повертайFanateG писав:а як на це все мама реагує?
Вибачаю :)Denja писав:Вибачайте шо трохи влізу, але трошки протиставлю цифри. Не настільки все критично, так як тратити хочеться поменше то приведу все з своєї точки зору.
Останній етап ЧУ був в економі і я вліз десь 150 уе повністю. Але це було все на самозабезпеченні, палатка + призовий (200 чи 300 грн), ніяких зч і лишніх трат. Хоча якшо взяти Вижницю - компелкт коліс, цепь, колодки, житло їда - 550-600 уеАле так можна шиканути і раз в сезон. Обхожуся недоїзженими покришками (задніми) свіжі йдуть тільки на змагання, всякі підшипники, сальники неоригінал і т.д. Обслуга десь 500-700 уе в рік якшо нічого серйозного не зламав. Нпйбільші витрати таки на гсм.
До речі, якраз навпакиFormula1 писав:Рукавицы то фігня , головне не з голою дупою і в німецькій касці ( я маю на увазы що штани цілі )
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей