Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
варити буду, мабуть у Stalevar`a, малювати поки шо нє , бо нема грошей...hrdrive писав:- все поварити, перемалювати
там 13, то важко дуже побороти тата шоб поставити 15... Хоча я думаю якшо я принесу на горбі якісь хароші діцкі то він разрішить їх туда поставити ....hrdrive писав:- диски 15
Молдінги зараз чіпати не буду, навпаки нормально їх доклею, підправлю... Спойлєр і бленда паходу заводські, чіпати не буду...Як на мене вони норм...hrdrive писав:- всьо лишнє з кузова-нафік (молдінги, ручки, спойлери)
то вже буде коли я машину в 18 переоформлю на себе...hrdrive писав:- заниження
то мого сусіда Буцька жонаdia_fox писав:(Задок машини і дівчини
там ше два перед машиноюdia_fox писав:Задок машини і дівчини
маняк,dia_fox писав:Задок машини і дівчини )!!!!!!!!!!
так , я написав а потім глянув на машину і поняв не то ,треба яскраві якісь мабутьMiss Mercedes писав:DNK, да я знаю, але погодься шо на білій машині білі діскі не оч...
Прикол не удалсяMiss Mercedes писав:то мого сусіда Буцька жонаdia_fox писав:(Задок машини і дівчини
Ти шо Юмора не розумієш??? Який [цензура] маньяк???DNK писав:манякdia_fox писав:Задок машини і дівчини )!!!!!!!!!!
БІЛІ
получається ти не розумієш ГУМОРУdia_fox писав:Ти шо Юмора не розумієш??? Який [цензура] маньяк???
як на мене не є стара ... 91 рік...взяти 2108 91 року і її ... є купа мінусів в 2108 ... Кажу по трасі соточку йде легесенько... а ше як зробиться мотор і ходова буде взагалі ляля ..Серёга писав:машинка трохі фігова слаба,мала,стара
Тут ти не прав, це однозначно, ше не в такі реарітети, рухляті, тазіки, чи як там назвеш вкладають гроші, і така тачка виходить, шо всі з відкритими ротами ходять :)Серёга писав:машинка трохі фігова слаба,мала,стараїї можна тільки розривати якшо вона ше шось їде !!! а шось вкладати в неї (сили,фінанси і тюнігувати ....... хз)))
![]()
їDNK писав:олучається ти не розумієш ГУМОРУ
Miss Mercedes писав:Стакани цілі...
Miss Mercedes писав:Є такий собі тюннєнх - стоїть розпорка передніх стаканів
сказане дівчиноюMiss Mercedes писав:Мотор нормальний, треба відрегулювати клапана... Якісб проблеми з кулісою...Її тре буде поміняти....Електрика вся нормальна
Ееее не наїзжай на зібилкоMiss Mercedes писав:взяти 2108 91 року і її ... є купа мінусів в 2108
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей