просто тоді лишається тільки 3 варіанта ))
або стенд міряє все таки на колесах, або форд заявляє більше чим є насправді, або у мене поломана машина

їдьте хтось ше на стоці на той стенд

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
можливо і так.. ситуація похожа з корадо.. в мене впуск довгий і фільтр лежить прямо на моторі.YuraDOC писав:До речі ти ж говорив, що у тебе впускний тракт довгий і схильний до нагрівання, от це і стало проблемою при відсутності лобового потоку повітря. Думаю коли ти ліпиш по прямій, то двигун видає всі 150.
Нормально всьо закінчиться!LEgEnDA писав:А може якщо заміри проводяться в боксі зняти фільтр, чи це може хреново закінчитись?![]()
не завадило б їм встановити нормальний вентилятор. бо получається що вони міряють погоду на марсі. і кожна машина на то порізному реагує. в кого впуск відразу спереді - то одне, в кого ззаду то інша похибка вже.. а якшо так як в мене то ше інша похибка.. ну але я попробував і тепер знаю нюанси ))Romko писав:ну фільтр знімати може і не треба, а от капот відкрити при замірі не завадило б
ну ST то ж хот хетч.. можна було б поставити. зекономили напевно - верняково ж знали шо 90% народу беруть ту машину для слаломів, поліцейських розворотів, трек днів і т.п. :)RED_Spider писав: може не додумали а може просто не ставили в цивільні версії
хвороби нема. є необхідність. в разі чого платити за новий гур 5000 грн мені зовсім не охота :) а перегрієвається рідина майже одразу - достатньо 2-3 старта на драгу зробити.. на кільці справи ще гірші.RED_Spider писав:бачу в тебе хвороба прогресує вже взявся за фіесту
починає гудіти гур, і рідина з бачка випльовується чуть чуть. Kritik, нема шо робити на драгу на стоковій машиніYuraDOC писав:і які симптоми перегріву рідини?
срати на той гур, раніше такого щястя не булоvovka писав:починає гудіти гур
чьо ти такой дєрзкій?Apokalipsis писав:срати на той гур, раніше такого щястя не було
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей