Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
S500 w220
- Vusiko
- Ім'я:Олексій
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 2 рази
Ромку, даваф тему по боьік, бо тут тему пузотерки засирають 

- BOXER
- Номер:5666
- Дякував (ла): 78 рази
- Подякували: 23 рази
Re: S500 w220
по моїй логіці їх треба РОЗРАХОВУВАТИ на ту машину. як і всі інші витрати. в нас просто привикли пантуватись і не платити за тоTaras:) писав: по твоїй логіці, якшо вже маєш гроші на таке авто то їх рахувати нетреба....

ше раз повторю: особисто про Ромку нічьо поганого не кажу, просто моя позиція така.
якби я хотів пантуватись, взяв би собі прожору якусь БМВешну з 2.5 і заправляв би газом, але я знаю свої можливості наразі, така беха на бєнз сосала би нємєрєнно, а пантуватись бо то беха, але я лапух заправляю її газом - не для мене.
pavlo09, жаба по-любому, але газ тут ні при чому, бобік суперський

Востаннє редагувалось Вів, 23 грудня 2014, 19:40 користувачем BOXER, всього редагувалось 1 раз.
Sad, but true.
- puzzo
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Vusiko, бобік то хочаб крузак
а то так пантовий паркєт 

- pikach00
- Дякував (ла): 87 рази
- Подякували: 35 рази
Саме тому всякі блатні не платять за парковку в центрі?Taras:) писав: по твоїй логіці, якшо вже маєш гроші на таке авто то їх рахувати нетреба....

- BOXER
pikach00, десь так. економлять на всьому, крім свого вигляду/іміджу і т.п. постсовковий ефект 
але це в принципі і стосується багатьох інших сфер. ше верх безумства (як на мене), то мати 2-3 матьорі тачки, але жити в 1-кімнатній квартирі чи взагалі знімати квартиру
Ромі респект за то шо хоч гніздечко собі спочатку замутив

але це в принципі і стосується багатьох інших сфер. ше верх безумства (як на мене), то мати 2-3 матьорі тачки, але жити в 1-кімнатній квартирі чи взагалі знімати квартиру

Ромі респект за то шо хоч гніздечко собі спочатку замутив

Sad, but true.
- puzzo
Блатні не платять бо з їх купюр решти знайти неможливоpikach00 писав:Саме тому всякі блатні не платять за парковку в центрі?Taras:) писав: по твоїй логіці, якшо вже маєш гроші на таке авто то їх рахувати нетреба....

-
- Ім'я:Павло
Всі пантуються, всі .... але про Рому нічого кажуBOXER писав:по моїй логіці їх треба РОЗРАХОВУВАТИ на ту машину. як і всі інші витрати. в нас просто привикли пантуватись і не платити за тоTaras:) писав: по твоїй логіці, якшо вже маєш гроші на таке авто то їх рахувати нетреба....
ше раз повторю: особисто про Ромку нічьо поганого не кажу, просто моя позиція така.
якби я хотів пантуватись, взяв би собі прожору якусь БМВешну з 2.5 і заправляв би газом, але я знаю свої можливості наразі, така беха на бєнз сосала би нємєрєнно, а пантуватись бо то беха, але я лапух заправляю її газом - не для мене

- T5-R
- Дякував (ла): 30 рази
- Контактна інформація:
BOXER, ти розумний чоловік, але щодо газу я тебе не розумію!
Це те саме, що прийти в магазин за джинсами, поміряти, піти на касу розраховуватись і почути що на даний товар діє знижка у розмірі 50%, але попросити менеджера порахувати товар за старою ціною
бо я ж прийшов за штанами, маю на них гроші
газ це спосіб зекономити власні гроші, а як відомо зекономлені гроші - це зароблені гроші! ІМХО!
Це те саме, що прийти в магазин за джинсами, поміряти, піти на касу розраховуватись і почути що на даний товар діє знижка у розмірі 50%, але попросити менеджера порахувати товар за старою ціною

газ це спосіб зекономити власні гроші, а як відомо зекономлені гроші - це зароблені гроші! ІМХО!
Востаннє редагувалось Вів, 23 грудня 2014, 21:21 користувачем T5-R, всього редагувалось 1 раз.
Impossible is Nothing
- Taras:)
- Ім'я:Taras
- Номер:**4040**
- Дякував (ла): 14 рази
- Подякували: 32 рази
- Контактна інформація:
pavlo09, 

http://tuning.lviv.ua/forum/viewtopic.php?f=39&t=29266
www.facebook.com/groups/1453938778186033/
www.facebook.com/groups/1453938778186033/
- AnGeL
- Ім'я:Остап
- Дякував (ла): 28 рази
- Подякували: 29 рази
BOXER, шось в тебе якась неправильна думка що до дорогих машин. ну не всі ж їх купують тільки заради пантів. є ж люди, які просто можуть собі її дозволити, і купують, суто для себе, і тарчать від покупки і отримують задоволення, а на думку навколишніх, їм, переважно начхати, шо вони думають, чи пантується людина чи просто отримує задоволення від життя. кажеш шо треба розраховувати шоб її заправляти, от він собі і розрахував, шо буде заправляти газом, а зекономлені гроші підуть на шось краще, на компресор на корвет чи на пару комплектів резини... реально приклад з джинсами і з знижкою доречний.
Хондоводи настільки сурові....
- Ім'я:Михайло
- Дякував (ла): 222 рази
- Подякували: 72 рази
Тачка - зачот. ГБО - маст хев. Ромко - шарить!
І діло зовсім не в жлобстві, чи в чомусь такому, а в тому, що є виправдані витрати, а є дурні витрати, так от у Ромка випадку, як і у більшості, хто має не маленькі пробіги, - різниця між бензом і ГБО - то дурні, нічим не виправдані витрати.
І діло зовсім не в жлобстві, чи в чомусь такому, а в тому, що є виправдані витрати, а є дурні витрати, так от у Ромка випадку, як і у більшості, хто має не маленькі пробіги, - різниця між бензом і ГБО - то дурні, нічим не виправдані витрати.
- Andriy01
- Дякував (ла): 4 рази
- Подякували: 4 рази
Це не жлобство, це раціональність.
- BOXER
ок, добре. економте. не хочу далі спорити, бо багатьох знаю особисто і ображати нікого не хочу 
я не в 100 випадках зі 100 проти газу, я за газ наприклад у випадках:
1) робоча машина (ну на фірмі тіпа) - я б ставив ГБО на такі машини
2) коли купується б/у машина і є дві однакові машини, одна вже з ГБО, інша - без, умовно кажучи при всіх інших рівних параметрах (в тому числі однакова +/- ціна) то є смисл брати з ГБО - але особисто я не брав би з ГБО, ну таке в мене переконання.
а коли береш машину і шариш, шо вона буде пити з кишені дохєра і зразу шукаєш шляхи як би отово зекономити, шоб і сраку возити на крутій машині і ніх (мало) за то платити - цього я не розумію. я коли вибираю машину - один з [напевно п"яти] першочергових критеріїв - розхід.
далі тему про газ для себе принаймні в цій темі закриваю)
добре, шо не дураком мене назвав

я не в 100 випадках зі 100 проти газу, я за газ наприклад у випадках:
1) робоча машина (ну на фірмі тіпа) - я б ставив ГБО на такі машини
2) коли купується б/у машина і є дві однакові машини, одна вже з ГБО, інша - без, умовно кажучи при всіх інших рівних параметрах (в тому числі однакова +/- ціна) то є смисл брати з ГБО - але особисто я не брав би з ГБО, ну таке в мене переконання.
а коли береш машину і шариш, шо вона буде пити з кишені дохєра і зразу шукаєш шляхи як би отово зекономити, шоб і сраку возити на крутій машині і ніх (мало) за то платити - цього я не розумію. я коли вибираю машину - один з [напевно п"яти] першочергових критеріїв - розхід.
далі тему про газ для себе принаймні в цій темі закриваю)
мені цього достатньоT5-R писав: ти розумний чоловік

Востаннє редагувалось Сер, 24 грудня 2014, 12:18 користувачем BOXER, всього редагувалось 1 раз.
Sad, but true.
- pikach00
Раціональність це наприклад купити шкоду замість мерседеса. А не відвалити бабло за дорогу тачку і шукати бабло на заправуAndriy01 писав:Це не жлобство, це раціональність.

- BOXER
pikach00, вот і я про то. жити треба по средствах. а не на всі гроші купувати машину чи шось інше, а на утримання-обслуговування чухати рєпу де взяти гроші. потім і китайські тормозні колодки на БМВ ставлять
ви ж жінці не біжутерію купуєте (бо то раціонально і виглядає майже так само як і золото), а золото/срібло/діаманти і т.п.

ви ж жінці не біжутерію купуєте (бо то раціонально і виглядає майже так само як і золото), а золото/срібло/діаманти і т.п.
Sad, but true.
- BOXER
і ше про раціональність, раціональність вона ось тут: viewtopic.php?f=44&t=45613
те саме стосується прикладу з джинсами - якшо є одноразова можливість зекономити, але при тому ти знаєш шо здатен заплатити і повну вартість - то чому б і ні
те саме стосується прикладу з джинсами - якшо є одноразова можливість зекономити, але при тому ти знаєш шо здатен заплатити і повну вартість - то чому б і ні

Sad, but true.
- b_andriy
- Ім'я:Андрій
- Контактна інформація:
Я тоже був противник газу, і пірився в кожній темі так само як і всі, поки не купив авто з газом. Таку думку мають тільки ті люди які жидяться забашляти за установку, реально мати машину яка жре 20л бєнзи і мати гроші шоб поставити ГБО але не ставити бо я ж маю гроші і всім докажу шо я викидаю половину грошей на вітер це логіка дибiла.BOXER писав: НЕ РАХУЮ ЧУЖЕ БАБЛО - але маєш гроші на такий бобік - май і заправляти його.
+ за ГБО, якшо є гроші на таку машину то є гроші на ГБО, кароч мене поняли ті хто мав поняти, астероїд поняв жизнь і на всі машини ставить газ, правельно, гроші треба витрачати з умом
і ше раз наголошую, ГАЗ ПАРАФІНЯТЬ ТІЛЬКИ ТІ В КОГО ЙОГО НЕМАЄ І ЖИДЯТЬСЯ ЙОГО ПОСТАВИТИ, ібо мінусів в ньому немає крім того шо пропадає місце під балон
Єслі шо BOXER це стосувалось не особисто тебе а всіх хто думає так як ти, просто шоб зараз срач не почався за форди і тд тп
- pikach00
це ти ап чьом?b_andriy писав: ЖИДЯТЬСЯ ЙОГО ПОСТАВИТИ,

В мене є фінанси на газ, але ще раз повторю - я не довіряю криворуким установщикам. Їздити на пороховій бочці? Спасіба, нє нада.
- b_andriy
- Ім'я:Андрій
- Контактна інформація:
а це відмазки лиш би не потратити гроші на ГБО, установщиків є докує, і ти не їдеш на самому балоні зі шлангом в колєктор, там стоїть куча клапанів навіть в разі витоку газу вони його перекриваютьpikach00 писав: В мене є фінанси на газ, але ще раз повторю - я не довіряю криворуким установщикам. Їздити на пороховій бочці? Спасіба, нє нада.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей