жопеVusiko писав:Пежо. нє?

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
жопеVusiko писав:Пежо. нє?
ще толком не поняв, бо їхав помаленьку, щось мене той мужик настрашив зі шпилькамиhrdrive писав:як рулиться?
Vusiko писав:ліпше б тебе не пустили в Україну
просто ти не вкурсі про 4 варений в грибній підливціBOXER писав: він же три з чотирьох дисків варив
только так! у моей наклеек дохрена - приезжай, обклеим всякими там русалками, винни-пухамиVusiko писав:Але може варто заклеїти бампера наклейками? як порадите?
якщо фігово помалює то поміняю пару наклейок в твої малої на сочокantik писав:приезжай, обклеим всякими там русалками, винни-пухами
Та я тільки приїхав. Добре що не поїхав на роботу, стільки справ зробив і понакупляв всього до машини :)hrdrive писав:Vusiko, йди шось роби а не сиди тут!
О, ще треба сигнал вчіпити, бо не буде хердрайв чути як я буду його тазік переїзжатиApokalipsis писав:кря кря чекає
знімеш на відеоVusiko писав:О, ще треба сигнал вчіпити, бо не буде хердрайв чути як я буду його тазік переїзжати
тру жип!!!Vusiko писав:висоту арки - 66 см
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей