ЗробивHacK писав: радіо зробив?

Я думаю шоб гуму не пожувало

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ЗробивHacK писав: радіо зробив?
Ну дивися, на зимових колесах почне гризти боковы корди.ostin777powers писав: думаю зробити 2.2 2.5 може буде хоть трохи мягше
Наскільки вищий?andriy320e30 писав: або міняти вищий профіль+нові колеса .на старій резині не буде мягко хіба спускати
Навіть якщо на 0.4 підспустити зїсть думаєш? читав просто інтернету...кужуть шо хіба розхвід вироста і буде як корова на льоду..axel писав: Ну дивися, на зимових колесах почне гризти боковы корди.
на скільки влізеostin777powers писав: Наскільки вищий?
Нова і дорогаandriy320e30 писав: якшо резина не нова .
Глибокі я перекатулююсьandriy320e30 писав: либокі нерівності хвилюють?
так тоді спусти .ну і може газом накачай .вона має норм дрібні проходитиostin777powers писав: .а таке малиб хавати колеса...але при такому тиску вони не реагують...
ОТ я і подумав трохи підспустити...хочаб ззаду на 0.4 і спереду на 0.2
Дзвонив до Назара , сказав сміло спускати...але ввжати на гострі ями може бути по колесу ....andriy320e30 писав: так тоді спусти .ну і може газом накачай .вона має норм дрібні проходити
в теорії він краже зжимається а так хзнostin777powers писав: Газом яким, клубнічним?
хз, я чув клубнічний нормально, а ще якшо зумова клубніка то взагілі...космосaxel писав: то розвод на гроші
+1. котитись по бруківці 10 км/год то жестьandrewdor писав: На бруківці я навпаки додаю газу і на більшій швидкості йде якось легше. Якщо горби здорові, то краще пригальмувати.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей