Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Моя Fiesta ST 2.0 150 л.с.
- hrdrive
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
vovka, завтра будеш нулем?
INTE®©ULLE®™
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
Re: Моя Fiesta ST 2.0 150 л.с.
ні. там гравійні дороги..hrdrive писав: завтра будеш нулем?
- vovka
- Контактна інформація:
замітив ще одну особливість.
мотор мій гріється по діагностиці до 99 градусів. тільки в пробці таке. потім включається вентилятор (я так поняв на повну потужність, бо так то він раніше включається і мінімально маслає) і охолоджує до 90-91.
а в той же час на приборці датчик температури показує що все атлічно
стрілка рівно на відмітці 90! :) стоїть як вкопана.. а в реалі може бути і 85 і 99.
я давно чув що в іно буває така фігня мол показометри спецом так роблять щоби водій лишній раз не переживав коли все в нормі (бо то в принципі штатна ситуація). але я рахую що це брєд.
недивно що в новій фієсті той показометр взагалі прибрали з очей і залишили тільки аварійну лампочку - функціональність практично та сама
інша справа у ВАЗі. все працює в реалтаймі.
температура впускного повітря в мотор встановила рекорд. засік 70 градусів!!! щоправда то якось дуже довго я в пробці торчав.. переважно коли повільно їдеш в пробці то 55-60.. дохрена..
мотор мій гріється по діагностиці до 99 градусів. тільки в пробці таке. потім включається вентилятор (я так поняв на повну потужність, бо так то він раніше включається і мінімально маслає) і охолоджує до 90-91.
а в той же час на приборці датчик температури показує що все атлічно

я давно чув що в іно буває така фігня мол показометри спецом так роблять щоби водій лишній раз не переживав коли все в нормі (бо то в принципі штатна ситуація). але я рахую що це брєд.
недивно що в новій фієсті той показометр взагалі прибрали з очей і залишили тільки аварійну лампочку - функціональність практично та сама

інша справа у ВАЗі. все працює в реалтаймі.
температура впускного повітря в мотор встановила рекорд. засік 70 градусів!!! щоправда то якось дуже довго я в пробці торчав.. переважно коли повільно їдеш в пробці то 55-60.. дохрена..
- AnGeL
- Ім'я:Остап
- Дякував (ла): 28 рази
- Подякували: 29 рази
vovka писав:температура впускного повітря в мотор встановила рекорд. засік 70 градусів!!! щоправда то якось дуже довго я в пробці торчав.. переважно коли повільно їдеш в пробці то 55-60.. дохрена..

і ще одне:
а я ще додам, що досить вдало пропагандує то, хоч можливо і не навмисно, але на мене то всьо дієvovik писав:цитуючи твої слова з теми про вісімку, ніколи не розумів драгу... де те переміг ти чи ні вирішує кількість бабла в кишені, витраченого на двигло. Ті в правильний човен сів! З чим і вітаю! )

Хондоводи настільки сурові....
- Номер:5666
- Дякував (ла): 78 рази
- Подякували: 23 рази
так і в Омегах (читав ситуації на опель-клубі). до речі не знаю як в Астрі... але в мене ніколи (навіть в пробці в спеку) вище 90 (вертикальна позначка) стрілка не піднімається. і при 90 включається вентилятор.vovka писав:я давно чув що в іно буває така фігня мол показометри спецом так роблять щоби водій лишній раз не переживав коли все в нормі (бо то в принципі штатна ситуація). але я рахую що це брєд.
Sad, but true.
- vovka
- Контактна інформація:
заїхав сьогодні для тесту на бош сервіс на стенд для тесту підвіски.
задня вісь тормозить рівномірно. передні стойки гуд.
перід тормозить слабовато, приговорили колодки, зазвичай у форда на 500 нютонів більше гальмівне зусилля по їх словах.
приговорили задню праву стойку.
вроді по жопоміру все гуд, я навпаки думав шо передні ослабли.. але стенду мабуть видніше. ну і ще колодки приговорили але я їх якраз і думав міняти. ну і ручнік нерівномірно хапає (певно то шо примерз зимою далося взнаки).
результати:
ціна питання 50 грн.
задня вісь тормозить рівномірно. передні стойки гуд.
перід тормозить слабовато, приговорили колодки, зазвичай у форда на 500 нютонів більше гальмівне зусилля по їх словах.
приговорили задню праву стойку.

результати:
ціна питання 50 грн.
- andrew
- Ім'я:Андрій
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 47 рази
- Контактна інформація:
vovka ті всі стенди до дупи:)
Правильні амортизатори вони не тестують..
Правильні амортизатори вони не тестують..
- vovka
- Контактна інформація:
в принципі про амортизатори виглядає правдоподібно.. написано в роздруківці що в мене форд просто, а моделі нема. дійсно серйозний недолік що рядом нема характеристик заводської машини.A1 писав:стаття про вібростенди, також раніше захоплювався
але от гальмування і ручнік думаю правдоподібного виглядає. стенд типу як на динамометрі тестує кожну сторону.
також розподіл ваги у фієсти цікавий.
перед 741
зад 444
і відчувається що морда сильно загружена а зад легкий. тяжко сказати чи це добре чи погано, але на ямах то відчутно ))
- T5-R
- Дякував (ла): 30 рази
- Подякували: 23 рази
- Контактна інформація:
vovka, я б тобі ходову радив перевіряти іншим чином....сядь на деньок другий за кермо БМВ Е39, або W210 поїздь так нормально по бруківках, ямах наших львівських, а потім сядь в свою і відчуєш зразу що в тебе в ходовій не так 

Impossible is Nothing
- LEgEnDA
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Саня
- Контактна інформація:
угу, тільки в тій бмв або мерсі має їздит утримання багата людина, яке є педантом, і викидує на утримання машини не мало грошей, шоб там все було ідеально)))T5-R писав:vovka, я б тобі ходову радив перевіряти іншим чином....сядь на деньок другий за кермо БМВ Е39, або W210 поїздь так нормально по бруківках, ямах наших львівських, а потім сядь в свою і відчуєш зразу що в тебе в ходовій не так
а як на мене то варіант

Коли в бмв шось підстукувало, сідав в ланос, потім назад, то зразу все переставало стукати

- vovka
- Контактна інформація:
кстаті чувак на тому сервісі казав що у фордів підвіска одна з найнадійніших в тому сегменті авто. плювався в сторону фабії, і вроді хундаїв 
от по мотору казав навпаки.. в плані запчастин.
які мерси.. які бмв.. воно шо в повороти нормально заїжджає ? :)) я там відразу знайду багато недоліків.. мова звісно не йде про м3 чи якийсь амг )) їздив в мерсі 3.0 дизель очкарик.. мяка машина ппц, взагалі нічого не чути. але шось трохи баржа ))
а в нульцевий ланос брата як сів то відразу і вийшов.. там нема підвіски.. незнаю що вони там думають на автозазі но в плані управління машина повний ноль. там певно стойки відразу треба міняти на першому ж то шоби було +- нормально.

от по мотору казав навпаки.. в плані запчастин.
які мерси.. які бмв.. воно шо в повороти нормально заїжджає ? :)) я там відразу знайду багато недоліків.. мова звісно не йде про м3 чи якийсь амг )) їздив в мерсі 3.0 дизель очкарик.. мяка машина ппц, взагалі нічого не чути. але шось трохи баржа ))
а в нульцевий ланос брата як сів то відразу і вийшов.. там нема підвіски.. незнаю що вони там думають на автозазі но в плані управління машина повний ноль. там певно стойки відразу треба міняти на першому ж то шоби було +- нормально.
- LEgEnDA
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Саня
- Контактна інформація:
лише замінивши стойки воно стає подібним на машинуvovka писав:там певно стойки відразу треба міняти на першому ж то шоби було +- нормально.

- andriy320e30
- Ім'я:andriy
- Дякував (ла): 20 рази
- Подякували: 15 рази
- Контактна інформація:
лєгко наприклад є46 купе.і вага по осям там ідеальна нема недостатньої поворотності .але найкраще по чутливості руля всетаки е30 або одиничка купе.бо остальних відчувається вагаvovka писав:які мерси.. які бмв.. воно шо в повороти нормально заїжджає ?
TURBO -POWER
- Sluva
- Ім'я:Славік
- Дякував (ла): 14 рази
- Подякували: 28 рази
Вова,а для чого ти взагалі туда їхав?тебе щось кардинально не влаштовувало в підвісці?чи просто скучно що машина їздить і не ламається

"Живіть так, щоб було з чого поржати" (с) Кузьма
- vovka
- Контактна інформація:
після того раллі стало цікаво що і як. бо так то вроді нема лишніх шумів і всьо гудSluva писав:Вова,а для чого ти взагалі туда їхав?тебе щось кардинально не влаштовувало в підвісці?чи просто скучно що машина їздить і не ламається![]()
![]()

от все ж подумав після тої статті вище.. думаю все таки у стенда є резон. він показує ж різницю між задніми стойками.. нехай там абсолютні показники він не виміряє, але різницю ж мусить коректно показати. там ззаду то і підвіски як такої нема.. балка.. амортизатор.. пружина.
короче купляю гальмівні колодки, міняю.. і заїду ще раз але вже на трістар. порівняти показники. якщо і там буде така різниця між задніми стойками то прийдеться міняти стойку.
- Sluva
От про що я і говорю,також маю таку звичку шукати проблеми на свою головуvovka писав: тут взяли і стойку приговорили.. тепер не сплю ))

Sluva, крім ремонту автомобіля, є ще така штука, як діагностика :)
- vovka
- Контактна інформація:
A1, а в тебе є такий папірець з трістара ? я памятаю ти колись писав що туда їздив. хотів би порівняти по гальмах значення і розвєсовку машин.
- Sluva
Вроді машина ще на гарантії?тоді є планове ТО де проводиться діагностика,а їздити на стенд так аби щось знайти щоб поміняти це від того що у Вовки руки з правильного місця ростуть і невтомна жага щось поремонтувати і удосконалитиA1 писав:крім ремонту автомобіля, є ще така штука, як діагностика

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей