В Омеги на двигуни від 2,5 бензинового і вище, стоїть та сама сцепа, що і на всіх дизеляхZiro-cool писав:в дизелях воно сильніше, при тому набагато,
але як хош.
а сцепу треба тільки нову брати.

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
В Омеги на двигуни від 2,5 бензинового і вище, стоїть та сама сцепа, що і на всіх дизеляхZiro-cool писав:в дизелях воно сильніше, при тому набагато,
але як хош.
а сцепу треба тільки нову брати.
я тепер крутий чувак, в мене опель каділакLEgEnDA писав: дріфтовий каділак
ексклюзів рішає!Kost писав:я тепер крутий чувак, в мене опель каділакLEgEnDA писав: дріфтовий каділак![]()
![]()
Бачу,що ексклюзив має житомирське походження :)FAST писав:ексклюзів рішає!Kost писав:я тепер крутий чувак, в мене опель каділакLEgEnDA писав: дріфтовий каділак![]()
![]()
Я б з катери ще і кришку багажника забрав би,щоб в же повністю бути подібним до пацаномобіля :)rybkaandrew писав:FAST, ну не знаю , шось в тому єно чорний коолір не в тему ІМХО
![]()
так то вона і є, в зборіluav писав: Я б з катери ще і кришку багажника забрав би
Андрій!Я знаю і бачив цю житомирську катеру.Підозрюю,що під стиль Олега катеровська кришка багжника особливо вночі виглядало досить непоганоBOXER писав:так то вона і є, в зборіluav писав: Я б з катери ще і кришку багажника забрав би
?luav писав: Я б з катери ще і кришку багажника забрав би
Все,тепер я зрозумів,як я ступив,бо дивився фото неуважноBOXER писав:luav,не зрозумів ніфіга. кришка з катери, до чого це
?luav писав: Я б з катери ще і кришку багажника забрав би
та вже би в приват перейшов з такими пропозиціями Олегуluav писав: Вже хочу бути позаду нього ввечорі
Так я машину Олега бачив цього тижня.Їхали майже назустріч.А ось щось нову кришку багажника не встиг зауважити :)BOXER писав:та вже би в приват перейшов з такими пропозиціями Олегуluav писав: Вже хочу бути позаду нього ввечорі![]()
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей