та [цензура] мені на ту антену!!!_Ramp_ писав:і я б на твому місці зняв ту антену радарську на криші,не в обіду але вона там ,або взагалі нічого шоб там небуло або поставити оріджінал таки як ішли на Omega B MV6

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
та [цензура] мені на ту антену!!!_Ramp_ писав:і я б на твому місці зняв ту антену радарську на криші,не в обіду але вона там ,або взагалі нічого шоб там небуло або поставити оріджінал таки як ішли на Omega B MV6
+1 підтримую,але їх можна замінити із часом_Ramp_ писав:Андрюха мелочі тоже деколи,портять красу авто
rybkaandrew писав:+1 підтримую,але їх можна замінити із часом_Ramp_ писав:Андрюха мелочі тоже деколи,портять красу авто![]()
шановний, шо ви розумієтеluav писав:Ну і про решітку радіатора,підозрюю,мою думку теж знаєте
Під губу аля штайнмец таки проситься відповідна решітка.Згадаєте мої слова,що здоровий глузд таки візьме гору в думках Андрія.Хоча це знову видатки і достатньо немаленькі.І якщо ще різниця між вихлопами штайнмец і ірмшер незначна,то в решітках вона точно єFAST писав:шановний, шо ви розумієтеluav писав:Ну і про решітку радіатора,підозрюю,мою думку теж знаєтев нього ексклюзив, і мені подобається!
решітка взагалі-то від ірмшера :)_Ramp_ писав:+1 решітка від воксвола класна,і не треба її знімати,у Львові рідко де зустріниш таку
Андрій!Вам просто треба проїхатись,наприклад,на моїй машині з включеним ближнім світлом і з цим же світлом+протитуманки.Різницю ви одразу відчуєте.Тому не відкидайте таке потужне джерело додаткового світла.Особливо в дощ дуже допомагає.Про решітку бачу,що хід думок абсолютно правильний.Не виникає наразі думки,що до вашого обвісу ще проситься накладка лючка бензобака від штайнмеца?rybkaandrew писав:на рахунок ПТФ то я мінус,так як мені вони зовсім не подобаються на вигляд![]()
над світлом я вже замислююся і збираюся міняти ці на оригінал хеллу із ксенончиком+ black і я думаю буде класно!! :)
а решітку я б просто докупив від steinmetz для заміни на різні пори року![]()
![]()
П.С. моя теперішня мене пре !!!
ні ,там буде жити риба у вигляді аерографіїluav писав:обвісу ще проситься накладка лючка бензобака від штайнмеца?
знову ж таки згадаєте мої слова,що це-питання часу :)rybkaandrew писав:ні ,там буде жити риба у вигляді аерографіїluav писав:обвісу ще проситься накладка лючка бензобака від штайнмеца?
оракул увасаluav писав:знову ж таки згадаєте мої слова,що це-питання часу
шо то таке?rybkaandrew писав:на рахунок ПТФ то я мінус
100500rybkaandrew писав:збираюся міняти ці на оригінал хеллу із ксенончиком + black і я думаю буде класно!!
luav писав:Під губу аля штайнмец таки проситься відповідна решітка
luav писав:накладка лючка бензобака від штайнмеца?
rybkaandrew писав:ні ,там буде жити риба у вигляді аерографії
luav писав:Згадаєте мої слова,що здоровий глузд таки візьме гору в думках Андрія.Хоча це знову видатки і достатньо немаленькі
100%. ПТФ на Омєгах моцні, багато світла додають. Без них хреновато.luav писав:ближнім світлом і з цим же світлом+протитуманки.Різницю ви одразу відчуєте.Тому не відкидайте таке потужне джерело додаткового світла.
одразу видно людину,яка відчула різницю.Можна їздити і з ближнім,але ПТФки роблять нічну їзду набагато комфортнішоюBAKS писав: 100%. ПТФ на Омєгах моцні, багато світла додають. Без них хреновато.
знаєш як кажуть далекобійники в рації ??luav писав:одразу видно людину,яка відчула різницю.Можна їздити і з ближнім,але ПТФки роблять нічну їзду набагато комфортнішою
Не бачу ніякого сенсу з власного досвіду докуповувати пізніше саме штайнмец.Порахуйте вартість обвєсу+покраски=не менше 10 тис гривень.Тим паче в Андрія він вже стоїть,хоча й репліка.Або зразу брати оригінал,або вже пізніше не займатись такими дорогими развлєкалочкамиFAST писав:luav писав:Згадаєте мої слова,що здоровий глузд таки візьме гору в думках Андрія.Хоча це знову видатки і достатньо немаленькі![]()
Андрій!Ви ж не їздили з протитуманками на омезі,щоб таке казатиrybkaandrew писав: знаєш як кажуть далекобійники в рації ??"ти што маленький или тебя заслепили? где туман??
" то тоді коли хтось їде з ПТФ і я на 60 % погоджуюся -це лише для туману
rybkaandrew писав:FAST, продай решітку
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей