Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Opel Kadett `84 by Kost
- CAT
- Ім'я:Данило
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Kost
славік трошка собі гонить в деяких питаннях крім того в нього нема приборів (цо і тахометра) тому він всьо на глаз строїть.... попробуй поїхати до чуваків на бічній кульпарківсьокої (при виїзді зі міста наліво перед шиномонтажем) і далі по горбах аж до станції по право сервіс. там мають прибори і толкові.
славік трошка собі гонить в деяких питаннях крім того в нього нема приборів (цо і тахометра) тому він всьо на глаз строїть.... попробуй поїхати до чуваків на бічній кульпарківсьокої (при виїзді зі міста наліво перед шиномонтажем) і далі по горбах аж до станції по право сервіс. там мають прибори і толкові.
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор
Honda - Das Телевізор
-
- Ім'я:Андрій
дякую всім, буду шось шукати з ваших варіантів )
сьогодні вде всьо домутив крім карба. ташо можна літати )
від нічого зянятись подумав шо непогано було сіточку зробити на решітку радіатора. добре шо їх в мене дві, можна було експерементувати )
вот шо вийшло, дивіться на фото. сорі за якість, в гаражі темнувато )
ще не доробив, завтра закінчю. лишилось сітку закріпити добре і всьо. вот думаю в чорне красити чи ні?
фотозфіт.
для початку сток

решітка демонтована)

потім береться полотно від пилки по металу і акуратно випилюються всі перекладини (я юзав елекролозік, тож нормал)
далі зачищається шліфшкуркою і краситься в який треба колір. я в чорний покрасив. також берем кусок сітки по розміру.

дальше акуратно вирізаєм по розміру і залишаєм місце щоб було жл загнути і за що причіпити сітку до рамки.

потім акуратно загинаєм, причіпляєм хто сим хоче і шо позволяє рамка, самонарізи, рідкі цвяхи, герметік..
і вот фотка як має бути на місці, наразі просто поставлено. нічо не закріплено. і фотка хренова вийшла ))

завтра дороблю я пофоткаю на вулиці.
сьогодні вде всьо домутив крім карба. ташо можна літати )
від нічого зянятись подумав шо непогано було сіточку зробити на решітку радіатора. добре шо їх в мене дві, можна було експерементувати )
вот шо вийшло, дивіться на фото. сорі за якість, в гаражі темнувато )
ще не доробив, завтра закінчю. лишилось сітку закріпити добре і всьо. вот думаю в чорне красити чи ні?
фотозфіт.
для початку сток

решітка демонтована)

потім береться полотно від пилки по металу і акуратно випилюються всі перекладини (я юзав елекролозік, тож нормал)
далі зачищається шліфшкуркою і краситься в який треба колір. я в чорний покрасив. також берем кусок сітки по розміру.

дальше акуратно вирізаєм по розміру і залишаєм місце щоб було жл загнути і за що причіпити сітку до рамки.

потім акуратно загинаєм, причіпляєм хто сим хоче і шо позволяє рамка, самонарізи, рідкі цвяхи, герметік..
і вот фотка як має бути на місці, наразі просто поставлено. нічо не закріплено. і фотка хренова вийшла ))

завтра дороблю я пофоткаю на вулиці.
ЖИЗНЬ це є вєщь яка вася ніхто не поймe цієї вєщі і цю вєщь тяжко поняти ...
-
- Ім'я:Андрій
Re: Opel Kadett 1.6 GTe
шось давно не писав тут нічо..
народ, які можуть бути проблеми при поставці інжекторного мотора замість карбюраторного?
шо і як слід робити?
буду бавитись з тим всім з понеділка)
народ, які можуть бути проблеми при поставці інжекторного мотора замість карбюраторного?

шо і як слід робити?
буду бавитись з тим всім з понеділка)
ЖИЗНЬ це є вєщь яка вася ніхто не поймe цієї вєщі і цю вєщь тяжко поняти ...
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість