всьо будетVitalik-first писав:Рибкомен,а чьо там із картами буде?диски 14ки чи всьо таки всьо гуд?

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
всьо будетVitalik-first писав:Рибкомен,а чьо там із картами буде?диски 14ки чи всьо таки всьо гуд?
Перетворюєтесь ще на одного Фастаrybkaandrew писав: . ну і двигло скоро мабуть 300 hp )
+1 планується , а толку "0"luav писав:Бо це час і немаленькі гроші.Головне,щоб це не перетворилось в чергові тільки плани
rybkaandrew писав: +1 планується , а толку "0"думаю над кількома варіантами , найбільш мені привабливий це від бмв .
я буду літню гуму ставити в середині квітня.треба зимою на 16 радіусі і нормальних дисках їздити,щоб так не паритись з звонішнього виглядуrybkaandrew писав:блін я б вже ставив катки , однак затримка у супортах і всьому решта , бо хочу зразу їх пофарбувати і встановити дисочки , а майстер вже мозги пудрить 2 тижні![]()
задовбав вже
![]()
а кортить то коли сонечко так пригріває !!
ну я вже думав на рахунок цього і на наступну зиму мабуть 17" куплю ще собіluav писав:,щоб так не паритись з звонішнього вигляду
я відмовився навіть від гіпотетичного заниження з обвісом по наших дорогахrybkaandrew писав:ну я вже думав на рахунок цього і на наступну зиму мабуть 17" куплю ще собіluav писав:,щоб так не паритись з звонішнього виглядушоб вже із заниженням не мутити ,бо виходить що при -35 на 15" вона явно така низька шо ...
![]()
нереально їздити ......
бо виходить шо минулу зиму я на -50 а цю на -30 їздив і всьо реально і безпроблемноrybkaandrew писав:бо виходить що при -35 на 15" вона явно така низька шо ... нереально їздити ......
Олег, в тебе обвісу немаєFAST писав: і безпроблемно
zelja писав: оввв пардон нової решітки не замітив
100 % хоча мені багато решіток подобаєтьсяMick писав:ця решотка ніби краще
Штайнмец є Штайнмецhrdrive писав:rybkaandrew, ця решітка явно гарніша!
їх я просто ще не відреставрувавluav писав:Тільки без решіток в бампері виглядає якось оригінально-незавершено
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей