я якби таку єрєсь побачив, вийшов би з машини і в звєрській формі ізнасілував би той манекенvovka писав:а також підвищують ймовірність аварій.

Не підтримую, так і газони постригти можна

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
я якби таку єрєсь побачив, вийшов би з машини і в звєрській формі ізнасілував би той манекенvovka писав:а також підвищують ймовірність аварій.
Той хтось і буде відповідати. Бо носиться по місту де є пішоходні переходи як ненормальний.vovka писав:хто буде відповідати якщо через той тупий експеримент хтось почне вирулювати на клумбу і там переїде мирно сплячого бомжа, або вріжеться в стовп і розіб'ється
Можна. Вот 3 дня тому чувак в сокільниках постриг на кільці. Видно перший раз їхав а тут "откудо не возьмись" появилось воно - кільце. Ну нічо опель віваро (вроді) перелитів через траншеї і передні колеса сказали прівет, одне вліво а друге на захід. І як ти думаєш хто тут винен ? Звичайно ж працівники ОНУРУ які збудували кільце і повісили як мінімум 3 знаки які заставляють задуматись, ну але якщо думати нічим то і маємо результат.sergey писав: так і газони постригти можна
Кілька тижнів там на Лукойлі стояла королла з квадратними колесами і розваленим бампером,думаю теж йшла напряму через кільцеz@k писав: Вот 3 дня тому чувак в сокільниках постриг на кільці
І які думки ? При дотриманні швидкісного режиму можливо би було уникнути ?Sluva писав:Кілька тижнів там на Лукойлі стояла королла з квадратними колесами і розваленим бампером,думаю теж йшла напряму через кільце
Легко,але наші люди як бачуть хорошу,пряму дорогу то чомусь завжди путають кабіну авто з кабіною літака який йде на злітz@k писав:І які думки ? При дотриманні швидкісного режиму можливо би було уникнути ?
но в европі теж обмеження до 60 (50), тільки на їхні середньостатистичні "відровери". тут справа зовсім в інакшому. 90 відсотків смертельних випадків - перевищення швидкості. тим більше, що ми і так всі знаєм як у нас освітленні дороги і нам треба ще більше бути пильнішимиAndrewK писав:Нє народ, а порівняти гальмівний шлях "середньоукраїнського" відровера з легальних 60 і сучасного автомобіля з тих самих 94 ніхто не пробував. Чи зараз модно бути ханжою?
це проблеми водія з якою швидкістю йому їхати. він за це і несе відповідальність згідно з законом. я наприклад можу їхати 200.. але не їду. бо знаю що вже нічого не контролюю на такій швидкості.pilotlviv писав:а чего не ехать 150 или 200 по городу, а может никто и не перебежит? или успеешь на светофоре проскочить?
пока кого то лично не коснется - будет и такая реакция.
відповідати буде той хто проявив самодіяльність на дорозі і виставив на дорозі якусь фігню самовільно, яка призвела до летальних наслідків.z@k писав:Той хтось і буде відповідати. Бо носиться по місту де є пішоходні переходи як ненормальний.
Тобто тебе треба за пару днів попереджати що будуть встановлювати лежачих поліцейських ? Які так само можуть призвести до ДТП і летальних наслідків. Ти скажеш про знак ? Так на переході також є знак який зобовязує бути максимально уважним. Тому що на місці тої надувної баби може опинитись реальна людина, або якась тварина.vovka писав:відповідати буде той хто проявив самодіяльність на дорозі і виставив на дорозі якусь фігню самовільно, яка призвела до летальних наслідків.
Вау, скільки пафосуaxel писав: В місті таку швидкість не можу собі позволити навіть в день і на Стрийській чи на Сихівському мості. Моя техніка позволяє їхати значно більше... але має бути голова на плечах.
Так, я раз тягався з Viva на Скнилівському мості валив 170... на 3-й передачіAndrewK писав:спокіно їдеться 120 і не відчувається.
Я тоже так думав коли чуть одного такого на науковій на капот не положив. Той момент я запамятав назавжди, і тепер стараюсь бути максимально обережним на переходах.AndrewK писав:і з під землі не виростають.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 26 гостей