Apokalipsis писав:хай на норм машині поїздити і зразу не буде

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Apokalipsis писав:хай на норм машині поїздити і зразу не буде
а чого так? я там був один раз і то тільки по дрібничці- задоволений, але в мене там просто знайомий.shpila писав:А форд сервіс навпроти метро повне "Г" то я з власного поганого досвіду...
150к нормальний пробіг як для машини 2004 року. навіть не по 20к в рік.Vanos писав:біля 150 тис., трохи багато
хто вам сказав що там автомат???vovka писав:а про розхід в 10 по місту на автоматі на тому моторі навіть не мрій
ну менше з тим )))Vanos писав:то вам сказав що там автомат???
бо це 2.0 бензин і нічого з тим не зробиш особо.Vanos писав: це не радує.
Про ці 2 сервіси забудь зразу. Що одні, що другі, "МАЙСТРИ" з великої букви "Х" !!!Vanos писав:а де це Велет Авто??? А форд сервіс біля МЕТРО - це не фірмове сто?
де ти такі ціни знайшов? за 9 кусків з копійкави фабія нестарше 2006 рокуVanos писав:крім фокуса, подобається ще фабія універсал, авео седан. Правда в ціновому діапазоні до 8500-9000 фабія буде так року 3, а авео 7-8. Щоб хто вибрав з того набору - фокус 2005, шкода 2002-2004, авео 2007-2008 ???
універсал від 1.4 мотор і максимальна комплектація?romanbelyj писав:де ти такі ціни знайшов? за 9 кусків з копійкави фабія нестарше 2006 року
а толкового немаz@k писав:До кольору до вибору
За 8000 і молодше 2004-2005 років японця не купиш, а кореєць буде дрібний.shpila писав: а японців чи корейців ти не розглядаєш?
Пардонz@k писав:Стосовно розходу то америкос на автоматі 12л. впевнено буде пити. Чого не скажу про європейця на ручці
Вон Аміго на свому фокусі в режимі пенсія умудряється 7 літрів по місту їздити на свому 1.8 (тих самих 130 сил.)
Цілком правильно. Фокус неоцинкований. Це вже давно не робиться. Він оброблений іншими антикорозійними засобами і дуже добре тримається.shpila писав:Відносно ржавчини - то не чув, що форди оцинковані були.
Багато їздив на фокусі USA 2.0 АКП... По місту менше 12-ти дуууже важко! Взимку 13-14 точно.Apokalipsis писав:в мене сієра з 20 річним двіжком по місту брала -12 а ти хочеш щоб сучсний 2.0 так само брав =) він 10 при норм їзді буде їсти
Такий самий розхід як на мому Гольфіку (2.0 АКПП).vovka писав:редний условный расход топлива, л/100 км 8.7Город, л/100 км 11.8Шоссе, л/100 км 7.2Тип и марка топлива Бензин АИ-95
Ржавіє... Битим виявився конкретно - перед, крило, двері - принаймі то, що видно однозначно. В розширювальному бачку не антифриз, а якась незрозуміла ржава жижа - мабуть був перегрітим мотор. Короче, трупачок...Amigo писав:Якщо у фокусі щось ржавіє, то варто краще на ці деталі дивитися
АКП!!!! а він бере ручку!!!!Amigo писав:Багато їздив на фокусі USA 2.0 АКП.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 33 гостей