Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
hyundai на Липинського
- myzikk
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 14 рази
Хочу написати відгук про сервіс hyundai на Липинського. Сьогодні звернувся по оголошеню http://auto.ria.ua/auto_hyundai_accent__10326581.html відділ продажу комерційних авто. Я так зрозумів нам машину показував керуючий по роботі з комерційними авто, такого жаху я не чув. Ми прийшли дивитись автомобіль, питаємо в людини елементарне по авто, а продаваць і того не знає. Задали декілька питань по машині, а саме "Хто збирає авто", "Як відкрити копот", "Чи в машині стоїть гідропідсилювач чи електро ", "Об'єм баку" і на ці ж питання людина не змогла дати відповідь. Як таких на роботу беруть. Потім ми звернулися в СТО запитатись яка вартість ТО на 60 тис, офіційний диллер порахував нам на 5 600 грн в це входить(заміна ремня, салоний фільтр, свічі, масло) ціна звісно вбила, не сильно орієнтуюсь в цінах, але ТО на валет авто нам обходилось до 2 тис грн.
До відділу продажу нових автомобілів притензій немає жіночка показала і розказала все про автомобіль.
До відділу продажу нових автомобілів притензій немає жіночка показала і розказала все про автомобіль.

- wklef
- Ім'я:Віктор
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 0
Re: hyundai на Липинського
myzikk писав: Хочу написати відгук про сервіс hyundai на Липинського. Сьогодні звернувся по оголошеню http://auto.ria.ua/auto_hyundai_accent__10326581.html відділ продажу комерційних авто. Я так зрозумів нам машину показував керуючий по роботі з комерційними авто, такого жаху я не чув. Ми прийшли дивитись автомобіль, питаємо в людини елементарне по авто, а продаваць і того не знає. Задали декілька питань по машині, а саме "Хто збирає авто", "Як відкрити копот", "Чи в машині стоїть гідропідсилювач чи електро ", "Об'єм баку" і на ці ж питання людина не змогла дати відповідь. Як таких на роботу беруть. Потім ми звернулися в СТО запитатись яка вартість ТО на 60 тис, офіційний диллер порахував нам на 5 600 грн в це входить(заміна ремня, салоний фільтр, свічі, масло) ціна звісно вбила, не сильно орієнтуюсь в цінах, але ТО на валет авто нам обходилось до 2 тис грн.
Біжіть з вітамти,там більшість працівників працює з ЮА-холдингу,шо був в Кривчицях. Сервіс ваще повне ге,працюють люди які ваще ніфіга незнають,щей бидло.Короче відгуків про них можу розказати дуже багато

То не наші єноти :)
-
- Ім'я:Андрій
- Дякував (ла): 0

там колишня моя працює

ЖИЗНЬ це є вєщь яка вася ніхто не поймe цієї вєщі і цю вєщь тяжко поняти ...
- M@sTeR
- Ім'я:Андрій
- Дякував (ла): 1 раз
- Контактна інформація:
myzikk, ти напевно попав на мого знайомого....такий чорнявий...волосся зачесане назад, Юрій звати напевно ....я вгадав(займаєтсья куплею і продажем старих авто по програмі обміну на нові)

Всё лучшее случаеться неожиданно...
- myzikk
можливо і так, його телефон вказаний на тому оголошені.M@sTeR писав:myzikk, ти напевно попав на мого знайомого....такий чорнявий...волосся зачесане назад, Юрій звати напевно ....я вгадав(займаєтсья куплею і продажем старих авто по програмі обміну на нові)![]()
![]()
Не хочу нікого обідити, якщо це Ваш знайомий, але треба хоча б знати що ти продаєш, тим більше це не базар, а відділ продажу комісійних авто автосалону.

- myzikk
Рижа жіночка?Kost писав:в мене наоборот всі притензії то відділу продаж нових авто))))
там колишня моя працює![]()
![]()

- Vusiko
- Ім'я:Олексій
- Подякували: 2 рази
дівка б\у , а авто нові? Ото пазл[/off]Kost писав:в мене наоборот всі притензії то відділу продаж нових авто))))
там колишня моя працює![]()
![]()

- soviet
- Ім'я:Міша
- Дякував (ла): 0
Хз, купувалися там 2-ва авта, і обслуговувалися до останнього ТО, нарікань не було 

- BOXER
- Номер:5666
- Дякував (ла): 78 рази
- Подякували: 23 рази
Луцьк.myzikk писав: "Хто збирає авто"
myzikk писав: "Як відкрити копот"

електро. при чому любить здихати. новий від 400 у.о.myzikk писав: "Чи в машині стоїть гідропідсилювач чи електро "
45-48 л.залежно як литиmyzikk писав: "Об'єм баку"

Sad, but true.
- Бодя
- Подякували: 20 рази
Kost писав: там колишня моя працює

myzikk, треба було в книгу скарг писати. Чи дзвонити на гарячу лінію.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 15 гостей