я своїм форкопом по Винниках сновбордистів тягавMAECTP0 писав: в когось фаркоп стоїть?!

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
я своїм форкопом по Винниках сновбордистів тягавMAECTP0 писав: в когось фаркоп стоїть?!
Теж виїхав трохи раніше, але пробок не було. Напевне, всі виїхали на роботу в 7 ранку:) Бо їхав з Наукової 15 хв в центр. Навіть паркомісце класне вдалось зайняти:)wazzup писав: псіхав, на всякий випадок виїхав з дому в 7ій ранку
або злякались, що буде те саме, що і минулої п"ятниці і полишали авто вдома....або самі сидять вдома. Теж заїхав без проблем в 2 рази швидше ніж учора-позавчора.Andriy01 писав: Напевне, всі виїхали на роботу в 7 ранку:)
І у мене))))MAECTP0 писав:в когось фаркоп стоїть?!zelja писав:поїдемBugs_bunny писав:zelja, їдем на санки)
не сніжить, а гімнитьhrdrive писав:уура!! сніжить
угу , а потім "весна покаже , хто де срав " © :)ghost™ писав: знов буде на вулицях кристальна чистота
Я ж і кажу - біле гімноghost™ писав:AndrewK, не гімнить, а білить ... знов буде на вулицях кристальна чистота... краса
краса буде пів дня. Потім всі повитягують тріпати свої килими, позалишають квадрати бруду, енурезники додадуть янтарного кольору, потім змішається з болотом. Не хочу я такої красати. Весни хочуghost™ писав:AndrewK, не гімнить, а білить ... знов буде на вулицях кристальна чистота... краса
Thug писав: скажіть як Луганська на переїзді і Зелена від ДСК в центр? сам центр?
Vkfm писав: самі сидять вдома
рух цілком нормальний, аж самому дивноmotor87 писав: Зелена від ДСК в центр
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 40 гостей