дасть , і не мінімальний, а досить таки непоганий ефект !hrdrive писав:тут хіба повна вібро-шумка дасть якийсь мінімальний ефект тепла

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
дасть , і не мінімальний, а досить таки непоганий ефект !hrdrive писав:тут хіба повна вібро-шумка дасть якийсь мінімальний ефект тепла
аналогічноLiuskywalker писав:а я особливо до зими ніяк не готуюся ! Просто завжди стараюся тримати авто в справному і норм. стані
Тільки шини міняю по сезону
+100500. Справному автомобілю температура має бути пофігу (я не про "мінус 45" говорюhrdrive писав:Liuskywalker написав:
а я особливо до зими ніяк не готуюся ! Просто завжди стараюся тримати авто в справному і норм. стані
Тільки шини міняю по сезону
аналогічно
ні, зимою літнійPier писав:літом також зимовий?
омивач - це "расходнік" , на любій заправці є. Враховувати його в підготовці до зими - це треба або параноїком бути , або суперскрягою .Pier писав:а омивач? літом також зимовий?
а водою бадяжиш? :)Sally писав:я весь час тільки горілку в бачок і лию
+100500, в мене бачок на тиждень-півтора... Тому враховувати його в "сезонну підготовку" смішно:-)Liuskywalker писав:омивач - це "расходнік" , на любій заправці є.
ну хіба лизати машину будуть, але бажано їх не провокувати і при стоянці не пшикатиBOGUSJ писав:в пробках або на світлофорах алкоголіки на вас не нападають як в фільмі "Обітель зла"?![]()
Sally писав:я весь час тільки горілку в бачок і лию
Зараз переглядають цей форум: Google [Bot] і 12 гостей