Сєрий, ти різковий чувакsantosxxx писав:немаю ні страхівки, ні доручення, ні шляхового листа, щей то 2008

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Сєрий, ти різковий чувакsantosxxx писав:немаю ні страхівки, ні доручення, ні шляхового листа, щей то 2008
Мєнти - козли! Домахуються до людей!Святослав писав:Сєрий, ти різковий чувакsantosxxx писав:немаю ні страхівки, ні доручення, ні шляхового листа, щей то 2008...хоча в мене є знайомий який носиться без прав, бо забрали,але зараз вже може повернути назад,але йому вони непотрібні, бо завжди залитий ))) Їхав випивший з Москви,нормально нє? Колись таки доїздиться...
знаю що стоїть, але по ЗМІ передали що проїзд буде відкритий через ремонти. про то що це лише для громадського транспорту недочув.Breaker писав:там на площі з двох сторін знак рух заборонено, як можна думати, що можна їхати????
Їдучи з Одеси після Літина в кількох кілометрах в напрямку Хмельницька рухався Мітсубісі Педжеро Спорт йшов так 90 км./год. але якось підозріло виляв по трасі на нормальному відрізку дороги давши тапок в підлогу з далеку його обійшов і що ти думаєш сидить забуханийСвятослав писав:бо завжди залитий ))) Їхав випивший з Москви,нормально нє? Колись таки доїздиться...
та в нас таке роблять завжди як ремонт в центрі -скажуть, знаки не познімають...і отже ти не докажеш - "а я чув", зупинять і, нажаль, будуть праві.hrdrive писав:знаю що стоїть, але по ЗМІ передали що проїзд буде відкритий через ремонти. про то що це лише для громадського транспорту недочув.
якщо толком розібратись, то він має доказати, щоти порушив, а не ти свою невиновність.Цікаво як можна довести те, що ти не робив
всьо правильно ч.2 ст.71 КАС України...Bober 2114 писав:то він має доказати, щоти порушив, а не ти свою невиновність.
Я останнім часом їм в руки не даю,а тупо виймаю кошильок і розкриваю,вони дивлятьсяVexler писав:Ще питання: у яких випадках я зобовязаний надати доки їм у руки?
походу мають повне право настоювати на свому і вимагати передати їм в руки для оглядуПетро писав:Я останнім часом їм в руки не даю,а тупо виймаю кошильок і розкриваю,
Їхні напарники не можуть виступати як свідкиVexler писав:то один з них може сказати, що вот мол є свідки (2 інших мєнта).
+мульйонpsk писав:Їхні напарники не можуть виступати як свідки![]()
Потім в суді просиш, щоб тих свідків запросили на засідання, і я впевнений на 100%що лєві свідки не являться, бо це кримінал!psk писав:А от те що потім вписують якихось лєвих (знайомих), от таке буває.
На таке їм варто хауважити наступним чином - "Шановний а хто вас так навчив розмовляти - цивільний кодекс україни чи в школі міліції? може Ваш безпосередній начальник?"Vexler писав:на що вони мені починають хамити, угрожати....
ПДД пункт 2.4 - волдій зобовязаний ПЕРЕДАТИ дял перевірки документи вказані в пункті 2.1.Vexler писав:Ще питання: у яких випадках я зобовязаний надати доки їм у руки?
Ні, я його якраз сьогодні зранку на пр. Шевченка бачив, під Прокуратурою. Точно якесь таке "нєрвне" бігав посеред машин. Я недалечко біля нього припаркувався (без порушень) і то, думав, що всеодно прибіжить штрафувати.Vexler писав:Жульєн, нажаль, ні. Igor_lviv, може знає
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 24 гостей