Добре видно шо сіра Суба, і свідків куча, нікуда вони не свалили.RED_Spider писав:пісец уроди свалили
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ДТП!!! Фото [Львів] і їх обговорення
- axel
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
bmw-club.lviv.ua
- Winner
- Контактна інформація:
Re: ДТП!!! Фото
сьогодні на Кн. Ольги таксіст на білі джеті збив дедя на самій зебрі
- moomnad
оце прикол, напевно блонд за рульом... 

Важко збирати вибиті зуби...зломаними руками.
- Winner
- Контактна інформація:
цікаво, як то так треба було їхати
- Antipolis
- Ім'я:Димон
- Контактна інформація:
Winner, в этом такси ехала мама моей девушки. до сих пор труханит её! 

- Winner
- Контактна інформація:
бачив шо якась жінка сиділа спереді шокованого від тогоAntipolis писав:Winner, в этом такси ехала мама моей девушки. до сих пор труханит её!
після такого її ше цілу ніч буде турханити, а як там той дєд?
- Speedo
- Ім'я:Орест
- Дякував (ла): 22 рази
- Подякували: 19 рази
- Контактна інформація:
Ну пішоход хоть живий?Winner писав:сьогодні на Кн. Ольги таксіст на білі джеті збив дедя на самій зебрі
Знову таксісти. Десь пів року тому, схожа ситуація в Рясному була. Фура стояла і пропускала пішоходів на зебрі, а таксист з другого ряду вискочив і збив насмерть хлопчика!!!

- Antipolis
- Контактна інформація:
дед выскочил из-за маршрутки (которая остановилась на пешеходном переходе(!)) и не посмотрев по сторонам начал перебегать дорогу. дед какжется не выжил, т.к. удар был слишком сильный, хоть скорость была около 40-50...
- Antipolis
- Контактна інформація:
Jarevych, никто и не смеётся со смерти! просто честно сказать, больше всего боюсь на дороге детей и стариков! у детей в голове "побегать", а у стариков "меня все пропустят"! честно сказать, я не знаю как бы я себя повёл если бы маршрутка остановилась на переходе... хоть останавливайся и жди пока она понарушает... 

- Yar4ik
- Ім'я:Ярік
Сьодні в обід бачив аварію на Дорошенка, вище пошти на повороті копа і шевроле хетч (чи то авео чи лачетті не памятаю) ну так в копи двері і низ тупо в салон ввігнуті а в шеві вся морда розбита, ше й подушка вистрелила, походу сильно гнав
- vovik
- Ім'я:vovik
- Контактна інформація:
Antipolis, В Мене аналогічна була ситуація, коли на переході одна коза мало не попала мені під колеса. Тепер на пішохідних переходах дивлюсь в три ока. а особливо, коли ам ще й маршрутки
за правилами ПДР максимальна швидкість на переходах 20км/год.

за правилами ПДР максимальна швидкість на переходах 20км/год.
Любовь к мото – спонтанный шизо-параноидальный приступ, перешедший в хроническую неизлечимую болезнь
- Antipolis
- Контактна інформація:
правила правилами, но и пешеходы должны голову на плечах иметь! Всё таки их жизнь!vovik писав:за правилами ПДР максимальна швидкість на переходах 20км/год.
- Babak
- Адміністратор
- Ім'я:Андрій
- Контактна інформація:
шось такого не бачив.vovik писав:а правилами ПДР максимальна швидкість на переходах 20км/год.
але тре бути обережним
Блекджек і все таке!)
- vovik
- Контактна інформація:
Про пішоходів це взагалі окрема тема! Частенько до мене приїжджають поляки в гості. Так от вони говорять, що найстрашніше в нашому місті це те шо люди по дорогах бігають як таракани, коли включиш світло і як в нас машини в'їжджають на кільце!
Але погодься, що ми як водії повинні!!! уступати дорогу на зебрі. Хоч чи не хоч цього! Тільки як от їх заставити ходити не де попало, а тільки на зебрах? Це питання до їх інстинкту самозбереження і до Господа Бога!

Але погодься, що ми як водії повинні!!! уступати дорогу на зебрі. Хоч чи не хоч цього! Тільки як от їх заставити ходити не де попало, а тільки на зебрах? Це питання до їх інстинкту самозбереження і до Господа Бога!
Любовь к мото – спонтанный шизо-параноидальный приступ, перешедший в хроническую неизлечимую болезнь
-
- Дякував (ла): 4 рази
- Подякували: 3 рази
Я бы к этим требованиям добавил бы (когда-то уже тут об этом писал), как бы их заставить не ждать/и не останавливать маршрутки возле зебры (а то останавливаешься, показываешь, мол, "Переходи, пропускаю", а оно, типа "Я не такая, я жду трамвая"). И не ломиться к переходу по диагонали, а начинать переход перпендикулярно дороге, как того требуют правила.vovik писав:Тільки як от їх заставити ходити не де попало, а тільки на зебрах?
Самосохранение - это все хорошо. Но это банальный вопрос соблюдения ПДД, культуры если хочешь. ПДД не только для водителей но и для пешеходов. ГАИ и с пешеходами должно работать, в том числе. А не так как у нас встать в субботу в центре стричь купоны с заехавших в центра авто и не замечать, как толпы ломятся на красный пешеходный свет (да, движение не интенсивное, но и правила никто не отменял). Встань на пешеходном переходе и пиши штрафы по 8.5 гривен. В Киеве в 1999 году так и было (2 или 3 гривны штраф, точно не помню). И ничего, вроде как там дела с пешеходными переходами получше обстоят (хотя и там не без уродов, у меня знакомую пару месяцев назад на зебре сбила машина, первые два ряда остановились, а третий - нет

- vovik
- Контактна інформація:
+1azakharchuk писав:ГАИ и с пешеходами должно работать, в том числе.
Повністю погоджуюсь!!!
А щоб не ходили по діагоналях, то в двох напрямках від зебри
по 20 м в кожну із сторін поставити турнікети. Принаймі в центрі міста де не де таке вже є. Іншого виходу як пройти прямо по Зебрі не буде. Як на мене - просто і дієво.
- Speedo
- Контактна інформація:
буквально пару днів тому їду по Кульпарківській від Городоцької, повертаю на Антоновича на світлофорі, ну, хто їздить, знає, що там "на зелене" повернути важко, бо треба пропускати потік зустрічного транспорту. От я їх вісх пропустив, загорілося жовте, та я й скоренько "прискорився" вліво, але в останні момент побачив чувака, який валив напереріз через дорогу(як я потім замітив - для пішоходів було червоне)і про щось захоплено розмовляв по [цензура]. Ну і, одним словом, старенькі сеатовські гальма попрацювали на повну потужність! Чувачок випустив [цензура] з рук і відскочив метра на півтора (думаю після цього випадку він не буде так переходити).vovik писав:Про пішоходів це взагалі окрема тема
Я вже, було приготувався до потоків матів на мою адресу, як глянув, чувелло скоренько позбирав мобілку і накивав п"ятами.
Глянув я на пішрхрдний свтлофор, а так там ж червоне" От бл...козел!!!
Добре, що недавно колодки міняв і нове гума стояла, а так, попробуй ментам докажи, що червоне свтло було. На переході збив і все тут!

- Fobos
- Рятівник форуму
- Ім'я:Юра
- Дякував (ла): 138 рази
- Подякували: 9 рази
- Контактна інформація:
Speedo, а ти ніколи незнав, що на переході треба пригальмовувати і прискорюватись різко також не варто, я як бачу пішохідий перехід одразу, автоматично нога з газу забирається.
Ford?
- Speedo
- Контактна інформація:
Fobos якби я цього не зробив, то точно би не встиг загальмувати! Хоча то вже була ніч, пішохода я побачив в останній момент! Все відбулося в долі секунди.... якби хоть на мить втратив пильність чи "проспав", могло би все закінчитися набагато трагічніше.... (навіть не хочеться про таке й думати)! Не ну швидкість там була ще невелика, але травм завдати були всі шанси!
100 % мені постійно така думка в голову приходить, коли багато їжджу вулицями міста!

vovik писав: в нашому місті це те шо люди по дорогах бігають як таракани
100 % мені постійно така думка в голову приходить, коли багато їжджу вулицями міста!

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 25 гостей