Vusiko писав:ага, там дешевше.
hrdrive писав:weber, нє, всюди 10.40 вже давно...було по 10.80 недавно

По всій Європі 95-ий від 17.50 грн. до 20.00 грн за літр.Vusiko писав:Розказуй про ціни в Ойропі
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Vusiko писав:ага, там дешевше.
hrdrive писав:weber, нє, всюди 10.40 вже давно...було по 10.80 недавно
По всій Європі 95-ий від 17.50 грн. до 20.00 грн за літр.Vusiko писав:Розказуй про ціни в Ойропі
Поки тебе не було. наші науковці придумали новий 95-Супер (Мустанг) і його ціна 10.80, а на звичайний 95 ціна від 10 до 10.30-40weber писав: то як насправді?
Приносим извинения, на сайте проводятся технические работы.
В мене відкривається без проблем.Breaker писав:Nix,Приносим извинения, на сайте проводятся технические работы.![]()
![]()
просто переважно всі тошнять тепер по 50 гривеньКоба писав: На ОККО навіть в черзі постояв щоб заправитись, щось такого не пригадую, завжди 1-2 колонки свобідні були.
прікол, мені таке не приходило :)Fly писав:Прийшла СМС від Лукойла - "Шановний клієнте, зважаючи на зниження цін карточка переваг не буде обслуговуватись з 0.00 до 6.00":) [цензура] ми в різних світах живем чи як?
+1 тоже не приходило (покищо)A1 писав:прікол, мені таке не приходило
Святослав писав:Сьодні на Лукойлі зранку о 6:00 дивлюся 95- 10.00думаю,пля треба лити,технічна перерва...і мужичок з драбинкою,каже 95- 10.35грн. то ппц.
Так вони підняли ціну чи опустилиFly писав:Прийшла СМС від Лукойла - "Шановний клієнте, зважаючи на зниження цін карточка переваг не буде обслуговуватись з 0.00 до 6.00":) [цензура] ми в різних світах живем чи як?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей