Чи в 10.1 просто так окремо написали "перестроювання" та "будь-яка зміна напрямку руху"?
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ugine31 писав: чітко написано "будь-яка щміна напрямку руху"
Євгене, я перший раз коли глянув відео не вважав тебе "виродком", думав ти просто не розібрався як треба їхати в даній ситуації, вона дійсно не найпростішаugine31 писав: до члго тут перестроювання, та маневрування, якщо чітко написано "будь-яка щзміна напрямку руху"
Ситуація просто прописана недосконало.bossjara писав: думав ти просто не розібрався як треба їхати в даній ситуації, вона дійсно не найпростіша
Про перестроювання я написав, щераз цитую:ugine31 писав: xxfOxx, до члго тут перестроювання, та маневрування, якщо чітко написано "будь-яка щміна напрямку руху"
Чи в 10.1 просто так окремо написали "перестроювання" та "будь-яка зміна напрямку руху"?
xxfOxx писав: перестроювання транспортного засобу в русі з однієї смуги на іншу
тобто для того щоб перестроїтися треба змінити смугу руху в тому самому напрямі. Зрозуміло?may писав: Не вважається перестроюванням зміщення транспортного засобу ліворуч або праворуч під час його руху в межах займаної смуги на проїзній частині, якщо транспортні засоби розміщуються на цій смузі в один ряд;
Що з того всього зробив опель, а що ти?xxfOxx писав: поворот праворуч чи ліворуч, розворот, з’їзд з проїзної частини, рух заднім ходом.
1. брехун, де там ти написав чи знаєш різницю?MAECTP0 писав: xxfOxx написав:
ти не відповів чи знаєш різницю в смугах, але далі тулиш ті смуги всюди де треба і не треба,
Звіздьож. Відповів. Але кому не вигідно той і мітки на мапі не ьачить
значить знаку нема, як і розмітки правильно? то чого придумувати те чого нема?MAECTP0 писав: xxfOxx написав:
чи може знак є ?
Ага.. ще один.
То ти, коли підїдешдо перехрестя перед яким нема відповідного знаку, ввалиш в автобус з дітьми що наблизиться справа бо в тебе не було знаку що буде перехрестя?
на відео є 1 смуга, які обочиниMAECTP0 писав: Ооо. Тепер всі хто наобочині/полі мають перевагу перед тими хто на ПЧ :)))
Як би жопель не почав вилазити, то і він би цього не робив. А проблема в тому, що водії самостійно прийняли рішення, що там дві смуги, оскільки ширина дороги дозволяла. А потім права смуга раптово закінчилась. От і все. І не треба тепле з м'яким плутатиxxfOxx писав: Як мінімум ти змінив перестроювання і виліз на зустрічну.
Блін. ТОбі визначеня скопипастит??? Я своїми словами. Можна?xxfOxx писав: . брехун, де там ти написав чи знаєш різницю?
AndrewK писав: А потім права смуга раптово закінчилась.
та яке відео. я не встаючи з дивану, відкрив на телефоні лінк і побачив. Так і подумав шо в вас щось ... запороте в еомпі тому й виклав знимку екрану свого телефону. чи поки не відповім наxxfOxx писав: щераз ні в мене ні в Антона міток ніяких не показує, для такого впоротого як ти можу навіть відео записати, але кому я що доводжу
в тому ж дусі: в 3,14..дєєєєє. Не зарахуєтьсяbossjara писав: гдєєє????
В сенсі??? ти ж при підїзді не бачиш 1.21 значить не бачиш перехрестя... тому всі поф... нема знаку - нема перехрестя - валимо шкільний автобус в бочину...xxfOxx писав: значить знаку нема, як і розмітки правильно? то чого придумувати те чого нема?
доречі якщо ти не в курсі, то якщо нема знаків пріоритету на перехресті тоді діє правило правої руки, тому ні, не ввалю в автобус, а пропущу.
+100500AndrewK писав: А проблема в тому, що водії самостійно прийняли рішення, що там дві смуги, оскільки ширина дороги дозволяла. А потім права смуга раптово закінчилась. От і все. І не треба тепле з м'яким плутати
AndrewK писав: А проблема в тому, що водії самостійно прийняли рішення, що там дві смуги, оскільки ширина дороги дозволяла
можеш показати , де то було ?AndrewK писав: Лох на фото теж вважав, що він праворуч
ну, принаймі на цьому відрізку не треба йому там нічим клацати при чинних ПДРugine31 писав: Я просто не впустив виродка, який не вміє клацати поворотніком
ні!!!! водії не можуть таке самостійно придумати, оскількиAndrewK писав: А проблема в тому, що водії самостійно прийняли рішення, що там дві смуги, оскільки ширина дороги дозволяла.
там одна!!!! смуга для руху у напрямку вперед(і одна назад), тому там правила типу 11.2 - не діють!!!смуга руху — поздовжня смуга на проїзній частині завширшки щонайменше 2,75 м, що позначена або не позначена дорожньою розміткою і призначена для руху нерейкових транспортних засобів;
11.1
Кількість смуг на проїзній частині для руху нерейкових транспортних засобів визначається дорожньою розміткою або дорожніми знаками 5.16 Знак 5.16 "Напрямки руху по смугах", 5.17.1 Знак 5.17.1 "Напрямок руху по смугах", 5.17.2 Знак 5.17.2 "Напрямок руху по смугах", а за їх відсутності — самими водіями з урахуванням ширини проїзної частини відповідного напрямку руху, габаритів транспортних засобів і безпечних інтервалів між ними.
дай судове рішення почитатиAndrewK писав: Лох на фото теж вважав, що він праворуч
ні, достатньо було просто на викладеній фото поставити мітку. автор криво виклав лінк, на якому немає мітки. принаймні без стороннього софту.MAECTP0 писав: чи поки не відповім на
bossjara писал(а):
гдєєє????
в тому ж дусі: в 3,14..дєєєєє. Не зарахується
ну наступного разу там буде їхати хтось типу мене і тобі доведетьсяugine31 писав: Liuskywalker, ну то хай їздить так і далі на тому відрізку і мучиться
AndrewK писав: потім на суді на кулак соплі мотають і тягнуть свій шрот на шрот.
пофіг на пдр - тоді про що ми говоримо?ugine31 писав: на цю ситуацію у розрізі пдр мені пофіг. Я не був готовий його бити, бо мені цього не треба, навіть якщо б по пдр я був на всі 100% правий. Я просто не впустив виродка, який не вміє клацати поворотніком і думає шо він самий умнік,
Я й виклав що бачу. Навіть після того оппонент продовжує не бачити і обґрунтовували все впоротітсю.bossjara писав: ні, достатньо було просто на викладеній фото поставити мітку. автор криво виклав лінк, на якому немає мітки. принаймні без стороннього софту.
То в чому ж проблема. Хай би так і їхали.bossjara писав: два автомобілі рухались однією!!! смугою руху паралельно в два РЯДИ!
Нащо ж мої слова перекручувати, я не так висловився)bossjara писав: пофіг на пдр - тоді про що ми говоримо?
Ше раз каду я просто їхав прямо, а в нього закінчилась дорога і він почав мене випихати. Я бачу цю ситуацію саме так. І якщо подивитись віде в сотий раз, то можна побачити, що водій перед опелем включив поворот і робив симуляцію перестроєння в іншу смугуbossjara писав: ти вирішив повийо6уватись і скинути його з дороги?
Пишу ше раз-там всі так їдуть, бо всі знають, що дорога звужується.bossjara писав: бо тобі ручніше їхати по осьовій...
Вдруге перекрутив словаbossjara писав: пздц. 10 сторінок балачок - і виявляється мені пофіг на пдр
Океbossjara писав: виродок якраз ти в цій ситуації 1000%
аргумент!!!!bossjara писав: на айфоні
там була така розмітка?bossjara писав: і той хто мав дати дорогу - почав бикувати і не пускати того, в кого перевага в русі
А з цього вже випливає наступнеugine31 писав: на цю ситуацію у розрізі пдр мені пофіг
А назви пункт ПДР згідно якого він повинен був клацати!?ugine31 писав: Я просто не впустив виродка, який не вміє клацати поворотніком і думає шо він самий умнік, от і все.
Зараз переглядають цей форум: Google [Bot] і 16 гостей