Ти так сказав ніби ти власник ЛукойлаC#@O$ писав:- та відчепися ти він того Лукоїла

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
На Лукойлі все таки якість стабільніша, на ОККО видно залежить від оператора, якщо змішає 76 з 95 для зменшення своїх втрат, то погана якщо ні то ні.Fly писав:Yelik
Заправився на ОККО шо на кольці Кульпарківського і ВВеликого
Все ок, проблем нема
Зараз я заправляюсь тільки на ОККО томущо це єдина заправка на якій бензу завозять не з україни, а з європи там навіть значок євро союзу стоїть можеш предивитися під тим стендом де ціни висять (незнаю як він називається) Наприклад коли я заправлявся на інших заправка то я взагалі нечуствував різниці між 92 і 95 як на тій так і на тій їхала херово, а як почав заправлятись на ОККО 92 то машина ніби ожила і побігла, а як заливав 95 то зразу чуствував тупість машини явно видно шо 95 не для жигуля!!Yelik писав:На Лукойлі все таки якість стабільніша, на ОККО видно залежить від оператора, якщо змішає 76 з 95 для зменшення своїх втрат, то погана якщо ні то ні.
В мене з зором все ок. Два рази заправив повний бак, все ок, на третій бак заводив(ніяких проблем з двигуном нема) зранку 10хв. машину...Nazarik писав:Зараз я заправляюсь тільки на ОККО томущо це єдина заправка на якій бензу завозять не з україни, а з європи там навіть значок євро союзу стоїть можеш предивитися під тим стендом де ціни висять (незнаю як він називається) Наприклад коли я заправлявся на інших заправка то я взагалі нечуствував різниці між 92 і 95 як на тій так і на тій їхала херово, а як почав заправлятись на ОККО 92 то машина ніби ожила і побігла, а як заливав 95 то зразу чуствував тупість машини явно видно шо 95 не для жигуля!!
Ну ти смішний, булоб на що!!Yelik писав:Не ображайся, але жигулі то не пежо,
а я то думаю чого мій жигуль взагалі не їде на тому 95!! я то думав що на 95 він повинен ліпше їхати а тут опа... :)Yelik писав:тому деякі оператори, щоб менше платити зливають 76 до 95. Наприклад:
На кінець зміни(доба) вони здають звіти, 76 мінус 400л, 95 мінус 300л. Так як 76 дешевший, то його доливають до 95 і виходить, що 95 = 0л, а 76 мінус 700л
то я вкурсі!!A1 писав:то на ОККО тільки 95 і 98 з Євросоюзу.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей