Розмови на різні теми про авто

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Відповісти
Я паркуюсь, як ІДІОТ.

Буває паркуюсь як ідіот

Невмію по іншому
14
2%
Просто невмію
18
3%
Лєнь
23
4%
Так немає місця, мушу тут стати
163
27%
Я на 5 сек...
102
17%
Я нормальний
274
46%

Всього голосів: 594

Liuskywalker
Ім'я:Любомир
Стать:чоловік
Дякував (ла): 76 рази
Подякували: 58 рази
Re: Я паркуюсь, як ІДІОТ.

Повідомлення Liuskywalker » Сер, 06 жовтня 2010, 08:46

Sally, воно то інколи так, але не зовсім . Чому ви виключаєте той варіант, що деяка частка водіїв,які прочитають тему , або знайдуть тут себе після цього не почнуть задумуватися при парковці - " А може я трохи підсунуся , і ще комусь місце залишу ?" , " А я краще лишній раз включу задню-першу але стану по розмітці, а то ще хтось сфоткає?" " Ой, певно переставлю, а то раптом до цього під'їзду швидку викличуть ".
Як сказав хтось із древніх : " Поводься з оточуючими так, як би ти хотів , щоб поводилися з тобою" і "Поважай людину, поки вона не довела , що твоєї поваги не заслуговує "
П.С. по тему - так, згоден, є декілька спорних фоток , але більшість - якраз втєму!
Праця зробила з мавпи змучену мавпу ! ©

Sally
Ім'я:Оля
Номер:B3
Дякував (ла): 0
Подякували: 0

Повідомлення Sally » Сер, 06 жовтня 2010, 08:56

Liuskywalker, я з тобою згідна, треба бути на дорозі толерантним, але НАКЛЕЙКИ то не метод, не факт що та фірма, яка робить ті наклейки, не зекономить на клеї і вони потім нормально віддеруться. Треба і самому бути толерантнішим. можна просто запхати записку під дворніки "на твоє місце могло б стати ще 2 машини швидкої, паркуйся з головою", нормальна людина візьме то до уваги і на наступний раз справді подумає, а неадекватна буде мати і тебе, і твої поради і твої наклейки далеко в дупі, а ще й як зловить то і дасть під зад добряче Зображення
zubylo.lviv.ua

Sally

Повідомлення Sally » Сер, 06 жовтня 2010, 11:16

Зображення
Зображення
zubylo.lviv.ua

Breaker

Повідомлення Breaker » Сер, 06 жовтня 2010, 11:29

Sally, наклейки, то не метод? а пробити колеса - метод... мда... Знаєш, то не гарно втикатись на наш форум і в кожній темі зі всіма спорити ;)

Omega

Повідомлення Omega » Сер, 06 жовтня 2010, 11:37

Breaker, :beer

Sally

Повідомлення Sally » Сер, 06 жовтня 2010, 11:56

Breaker писав:Sally, наклейки, то не метод? а пробити колеса - метод... мда... Знаєш, то не гарно втикатись на наш форум і в кожній темі зі всіма спорити
??????? :shock тему створив Igor_Lviv, вважай, що це я йому особисто кажу як автору!
я прийшла на форум, щоб розібратись зі своєю машиною і знайти людей, з якими можна обговорити специфічні питання, не чекала, що тут є купка хлопчиків, які собі придумують ворогів і боряться з ними. метод з наклейками - дурниця, граничить зі способом самоствердження людей, які на більше не здатні! будеш їх клеїти - будеш виглядати як сцикло, яке боїться показатись, щоб не дістати, але хуліганить, щоб відчути себе розумнішим за інших! Це я тобі кажу як стороння людина, прислухайся краще :sing Якщо тобі хтось нашкодив, то ти можеш мститись як тобі подобається, а якщо тобі просто хтось чимось не подобається, і ти вважаєш, що можеш безкарно нанести йому шкоду, то не ображайся, якщо йому так само не сподобається твій фейс і він також вирішить безкарно його поправити!
:D
zubylo.lviv.ua

hrdrive
Контактна інформація:

Повідомлення hrdrive » Сер, 06 жовтня 2010, 12:00

Breaker писав:зі всіма спорити
в спорі народжується істина :teach :student
Віталік, там в тебе такі цікаві фізіономії ззаду :D

Вчора мав попасти під готель Вінтаж на в.Стареєврейській, їхав по Валовій і мав звернути на Архівну. а там був на перехресті припаркований от такий чарусь...я прозрів :boxed неміг сфоткати, тогму намалював схематично. Чорні - то машини нормально припарковані, зелене то тротуар :D
Вкладення
Безымянный.JPG
INTE®©ULLE®™

Bober 2114
Ім'я:Тарс

Повідомлення Bober 2114 » Сер, 06 жовтня 2010, 12:52

Breaker, Omega, А форум особисто ВАШ, чи тут можна всім писати. І найголовніше питання твоя думка є єдино правильною, що з нею спорити неможна? Людина просто незнає, що накейок насправді нема і ніхто їх не клеїть.

Sally

Повідомлення Sally » Сер, 06 жовтня 2010, 13:21

Bober 2114 писав:Людина просто незнає, що накейок насправді нема і ніхто їх не клеїть.
:happy 84 сторінки я не осолила тільки перших кілька і останніх кілька :happy головне, щоб ідея не відродилась, або не наштовхнула деяких неврівноважених громадян на ідею шкодити інші машини через те, що їм не подобаються, як водій їде чи стоїть :happy
zubylo.lviv.ua

Jarevych
Тюнінг клуб
Ім'я:Ярік
Дякував (ла): 10 рази
Подякували: 82 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Jarevych » Сер, 06 жовтня 2010, 20:13

сьодня бачив Пежерік Вагон який стояв на франка перед переїздом на кн.Романа і йому хтось на склі написав чимось типу коректора: "2 <---> метра від стіни", бо він став впритик до забору так, що пройти можна тільки навколо нагло лізучи під колеса... ну це мені сподобалось... хоть знати буде і не принесло йому особих збитків...
Машина не жінка , помилок не пробачає

Igor_Lviv
Ім'я:Igor

Повідомлення Igor_Lviv » Сер, 06 жовтня 2010, 23:25

Sally, тут є два аспекти.
1. Мова не йде про "подобається" чи "не подобається". Мова йде, насамперед, про порушення ПДР. Другий фактор - на скільки це порушення лише формальне чи ні. Тобто, заважає ця машина іншим водіям чи ні.

2. Хоч ідея з наклейками не моя, а просто перекинута з іншого форуму, але її я підтримаю. Чому? Аргументів кілька.

а) можна просто проходити / проїжджати мимо, вискакувати на тротуари, переносити інші машини, скакати під колеса, при всьому цьому матючаючись про себе. Тоді, ситуація залишиться незмінною. От, як писав Jarevych, став один - пішоходи - на проїжджу частину. Тут же знайдеться другий, якому також не менше треба зупинитись тут. Третій... Дійде до того, що пішоходи просто змушені будуть ходити проїжджою частиною. Всі, хто буде їхати, а це добра сотня-дві-три машин - будуть матюкати пішоходів та тих водіїв. Про ймовірність всіляких ДТП - навіть не пишу. Це варіант бездіяльності, який не те що не міняє ситуацію, а її погіршує.

б) Все ж таки, щось робити. Записки, наклейки, коректори... Особисто я б казав наклейки або коректори на скло. Щось таке, щоб і машину не знищило і не викинулось просто. Говорити з такими людьми чи вручати їм записки - їм пофіг. Вони і так знають, що вони бидло і мали всіх десь. А віддерти наклейку, стерти коректор - робота, яка запам'ятається. Це - психологічний момент.
Ясно, що не наклеїв і в кущі. А робити якусь акцію. Типу фото, наклейку на скло і "Пам'ятку" про ПДР та повагу до інших людей.

Звісно, думаю, що 8 з 10 бикам - і це не допоможе, а 2 - таки спасемо. :D

ЗІ. Свято вірю в істину про те, що кожна людина має те, чого хоче та заслуговує. Всі водії навколо нас - наше відображення. Якщо стоїть якийсь бик на тротуарі і всі його змушені обходити - зачить ми так хочемо (дозволяємо). Якщо раз, другий, п'ятий спробувати його навчити... не знаю... мавпа б навчилась.

Sally

Повідомлення Sally » Сер, 06 жовтня 2010, 23:36

Igor_Lviv, я взагалі не проти такого прояву громадської діяльності (я взагалі не проти громадської діяльності і навіть є членом однієї організації :happy )але наклейки, як я вже казала, то є погано, бо вони викличуть негатив "моє майно зіпсували" і та людина, яка буде з матюками на язику віддирати ту наклейку аж ніяк не пройметься всією серйозністю інформації, а ще й придумає, як зловити хулігана і надавати йому поза вуха. і не факт що наклейка безслідно віддереться! ті всі наклейки оооойййй які різні і клей в них дуже різний! Ще раз повторю: якщо людина має совість і клепку в голові, вона зрозуміє це і з папірця, гарно розгорнутого на лобовусі з толерантним але чітким і зрозумілим текстом, а якщо не має, то їй нічого не допоможе! що стосується паркувань в дворах і тд, то шо толку це фоткати і тут вивішувати?! той сусід може й інтернету не має! чи не ДІЄВІШЕ підійти до свого ж сусіда і сказати "що ж ти вася так свою машину поставив, що я тепер не маю де притулитись?!" і вася збереться і піде і переставить свою машину, якщо він нормальний, а якщо ненормальний, то дасть копен дупен і на тому вся наука скінчиться :unsure
zubylo.lviv.ua

Igor_Lviv
Ім'я:Igor

Повідомлення Igor_Lviv » Чет, 07 жовтня 2010, 00:06

Sally писав:якщо людина має совість і клепку в голові, вона зрозуміє це і з папірця
Не вірно. Якщо людина має совість і клепку - вона просто не припаркується так. Тому, це не та аудиторія де допоможе розмова чи записка.

Sally писав:"що ж ти вася так свою машину поставив, що я тепер не маю де притулитись?!" і вася збереться і піде і переставить свою машину, якщо він нормальний, а якщо ненормальний, то дасть копен дупен і на тому вся наука скінчиться :unsure
Маю я такого сусіда. Умовно, 10 машин стоїть під одним кутом до тротуару, він один - під протилежним. Умовно: ////\///
Говорив. Навіть з дому його витягував бо справді не було де поставити машину. Вийшов, від'їхав. На наступний день всеодно стоїть не так, як всі.
Варіантів дій - кілька:
1. Всім сусідам по черзі ходити до нього додому. Але, ясно, що тих дев'ять, що вже стоять - не підуть.
2. Наклейка.
3. Різати колеса.
4. Був ще варіант. Хотів би поставити машину ззаду нього - заблокувати його. Але заблокую ще 1-2 машини ні в чому не винних людей.
Що порадиш?
Моя думка, якщо б то чмо разів з десять віддирало-відмивало ті наклейки - може б почав ставити нормально.
До речі, а чому людина так робить, хто що думає?

Omega

Повідомлення Omega » Чет, 07 жовтня 2010, 00:09

Igor_Lviv писав:До речі, а чому людина так робить, хто що думає?
швидше за все,йому пофіг на всіх,нема поваги до сусідів

Sally

Повідомлення Sally » Чет, 07 жовтня 2010, 00:21

Igor_Lviv, ти гляди, щоб потім тобі не довелось відмивати власну машину ;) я веду до того, що насилля може породити тільки насилля (при нагоді) і негатив! а наклейка то насилля, то те саме що піти йому двері обплювати або ще якось познущатись.
і як вже було сказано ситуації різні бувають і може й не вміє добре припаркуватись. я от наприклад не можу викрутити кермо, я вже не кажу про те, що я ніколи його не кручу на місці, це для мене просто нереально, я завжи в русі його кручу (власне так і треба), але все одно я не встигаю так швидко крутити кермом, щоб викрутити його повністю і гарно, бо мені просто бракує фізичної сили для цього і деколи коли треба 10 разів подьоргатись то я так втомлююсь від того паркування ніби картоплю копала, це вже якийсь спортзал. я правда стараюсь завжди припаркуватись там, де я нікому не заважаю (хіба шо з машини не вихожу), але буває і таке, що я просто "забиваю" на красиве паркування і стаю як попало, бо наприклад ненадовго, спізнююсь чи ще щось таке. а дьоргатись то теж не вихід бо ше так можна дьоргнутись і ненароком поцілуватись із сусідньою машиною. здається Шаман описував тут як він виїжджав зі стоянки - колеса проскользнули і він поцілувався з жигулями. хай вибачить шо без нього його згадую.
що робити з тим сусідом? я би забила. не молотком)))) а болт)))) або варіант із блокуванням дуже навіть хороший! але домовитись з іншими сусідами шо наприклад в той то час вони нікуди не будуть їхати і ти їм не будеш заважати :) бо це буде не насилля, це буде рівноцінна відповідь. ну і врахуй, що деякі люди просто нездатні зрозуміти, що вони роблять не так, що так як вони роблять, то це погано. таких людей безліч і нема на то ніякої ради крім як придумати як позбавити як прав водіння.
zubylo.lviv.ua

Igor4ik
Ім'я:Ігорко

Повідомлення Igor4ik » Чет, 07 жовтня 2010, 00:21

думаю йому так легше заїжджати, і заїжджає з протилежної сторони ніж всі інші

Igor4ik

Повідомлення Igor4ik » Чет, 07 жовтня 2010, 00:24

Sally писав:ну і врахуй, що деякі люди просто нездатні зрозуміти, що вони роблять не так, що так як вони роблять, то це погано. таких людей безліч і нема на то ніякої ради
гарно сказано, але як правило суспільство зжирає таких...

Sally

Повідомлення Sally » Чет, 07 жовтня 2010, 00:26

Igor4ik, та де! вони собі живуть у щасливому нерозумінні і не переймаються :happy
zubylo.lviv.ua

Igor4ik

Повідомлення Igor4ik » Чет, 07 жовтня 2010, 00:30

:happy

Breaker

Повідомлення Breaker » Чет, 07 жовтня 2010, 00:34

hrdrive писав:в спорі народжується істина
в спорі народжується флуд :D
Bober 2114 писав:А форум особисто ВАШ, чи тут можна всім писати
я просто намікнув, що вона тут новий користувач, а вже почала спорити в багатьох темах...
Bober 2114 писав:І найголовніше питання твоя думка є єдино правильною, що з нею спорити неможна?
та я взагалі свою думку на рахунок наклейок в останніх коментарях не висловлював. Моя думка, взагалі не завжди правильна і я часто помиляюсь.
Bober 2114 писав:Людина просто незнає, що накейок насправді нема і ніхто їх не клеїть.
то точно :)
Sally писав: на ідею шкодити інші машини через те
якраз наклеїти наклейку - це не шкода. А ти радиш колеса пробити - це шкода ;) ;) ;) .
Jarevych, кльово придумали :)
Igor_Lviv, повністю підтримую
Sally писав: я взагалі не проти такого прояву громадської діяльності
в тебе, 7 пятниць на неділю :D :D :D

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 20 гостей