Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Сніг!!!
- hrdrive
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Dexter, роби добро не чекаючи на це віддяки!!!!
INTE®©ULLE®™
- Black
- Ім'я:Дмитро
- Дякував (ла): 4 рази
Re: Сніг!!!
Иди в горячий душ или если мотор позволяет в ванну !Потом в баню с веником! и всё будет 3,14здец в лучшем виде конечно же сVusiko писав: Завтра фіг з ліжка встану

З повагою Black.
- Vusiko
- Ім'я:Олексій
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 2 рази
Black, де я тобі баню з віником серед ночі в дома візьму??

- Black
- Ім'я:Дмитро
- Дякував (ла): 4 рази
Я ж писал горячий душ ,а после холодное пиво и как новенький на утро !!!Проверенно ! Только не увлекайся !Vusiko писав: де я тобі баню з віником серед ночі в дома візьму??
З повагою Black.
- Vusiko
- Ім'я:Олексій
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 2 рази
Black, в дущі був, за пивом вже не піду, зранку їхати далеко
- MAECTP0
- Ім'я:Василь
- Дякував (ла): 29 рази
- Подякували: 7 рази
- Контактна інформація:
згоден... але попалося мерцедес на польских блєхах з нашо-сільськими мізками. Нафіга лізти в кашу?! на задному приводі, автоматі, шей кермом крутити до упору. Стань на твердому снігу. перейдуться молодята....hrdrive писав:MAECTP0, неначинай![]()
таке можна сказати і про ауді і про бмв - бо то зп.
не те що 4х4... хай віскомуфта, але хай задок закидає.
PS: як він сі скривив коли я запропонував його витягти і то ... шкодою.

"Найкраща колискова - звук двигуна, що працює" (с) BoomBox
- Sluva
- Ім'я:Славік
- Дякував (ла): 14 рази
- Подякували: 28 рази
Йому ,з його рухливою роботою не поможе,хіба троха послабить відчуття...мікронадриви мязових волокон є,значить і больові відчуття завтра гарантовані :)Black писав: Я ж писал горячий душ ,а после холодное пиво и как новенький на утро
"Живіть так, щоб було з чого поржати" (с) Кузьма
- Thug
Та ні вапрос, я вкугсє. Але скільки тих А8 у Львові?Black писав:Как правило, модели представительского класса оснащаются задним приводом
- Bumer
- Ім'я:Андрій
- Номер:BC5BX
нормально воно їде, і на автоматі тоже, просто є декілька моментів, один з яких і основний-резина нормальна(в принципі, як і на інших авто); я зі свого гаража на підйом єдиний виїхав(скільки було тих, що пробували не уточняв, 2 чи 10 хз), охорона казала-навіть не пробуй, тут вже сьогодні напробувались(15.03.2013) і вертались назад, веду до того, що не треба всіх і вся під одну лінійку, от, наприклад, той лупатий на PL бляхах, не факт, що в нього резина нормальна і т.д., враховуючи, що той мерс по ціні приблизно 2000з. і був куплений(є ймовірність)) після-ну нехай 2109, і ціна нормальної резини для нього після 09 неприємлива, ну, звичайно, що все відносно, але хотів написати, що ЗП, то не є щось страшне і непридатне для їзди в таку погоду і непрохідне(їхав вздовж свого будинку на Науковій, розчищено не було, їхав за мною кадік, я поїхав дальше, а він загруз)hrdrive писав: і про бмв - бо то зп.
Востаннє редагувалось Нед, 17 березня 2013, 22:37 користувачем Bumer, всього редагувалось 2 разів.
https://www.facebook.com/groups/1431532603826575/
Ввічливість береже Ваші зуби, краще, ніж орбіт!
- MAECTP0
- Контактна інформація:
Bumer, +100500
просто треба реально оцінювати ситуацію. Й гума норм. Розрита суха каша. Тільки зупинився як авто сіло. й ти фіг заднім виїдеш коли перегнє вгрузло й тим паче ти його відразу вивернув - додатковий опір. Тре було дядькові відразу на початку Паркової зупинитись. Він після того як виїхав там вже й стояв. а не лізти в сам кінець.
просто треба реально оцінювати ситуацію. Й гума норм. Розрита суха каша. Тільки зупинився як авто сіло. й ти фіг заднім виїдеш коли перегнє вгрузло й тим паче ти його відразу вивернув - додатковий опір. Тре було дядькові відразу на початку Паркової зупинитись. Він після того як виїхав там вже й стояв. а не лізти в сам кінець.
- igorok
- Ім'я:Ігор
- Дякував (ла): 5 рази
- Подякували: 3 рази
- Контактна інформація:
Bumer, В тебе яка резина?
- snik
- Ім'я:Євген
- Контактна інформація:
MAECTP0 писав: snik, не кидав би ти сюди фотки мерсів.
було би ше шось інше то би всьо кидав шо є

а взагалі то просто потягнуло пописати вот і розписав останні два дні свої...
~~ есть хорошие машины,есть немецкие машины и есть мерседесы ~~
K-Team
MotorGroup
K-Team
MotorGroup
- Bumer
- Ім'я:Андрій
- Номер:BC5BX
непам'ятаюigorok писав:Bumer, В тебе яка резина?

https://www.facebook.com/groups/1431532603826575/
- topper
- Ім'я:Остап
- Номер:0000
- Дякував (ла): 175 рази
- Подякували: 20 рази
MAECTP0, класно вирулював! Шо за машина, яка гума?
Жінка – як даішник: настрій зіпсує, гроші забере, і ще винним будеш 

- axel
Теж ніякого дискомфорту, хороша резина головне.Bumer писав:нормально воно їде, і на автоматі тоже, просто є декілька моментів, один з яких і основний-резина нормальна(в принципі, як і на інших авто); я зі свого гаража на підйом єдиний виїхав(скільки було тих, що пробували не уточняв, 2 чи 10 хз), охорона казала-навіть не пробуй, тут вже сьогодні напробувались(15.03.2013) і вертались назад, веду до того, що не треба всіх і вся під одну лінійку, от, наприклад, той лупатий на PL бляхах, не факт, що в нього резина нормальна і т.д., враховуючи, що той мерс по ціні приблизно 2000з. і був куплений(є ймовірність)) після-ну нехай 2109, і ціна нормальної резини для нього після 09 неприємлива, ну, звичайно, що все відносно, але хотів написати, що ЗП, то не є щось страшне і непридатне для їзди в таку погоду і непрохідне(їхав вздовж свого будинку на Науковій, розчищено не було, їхав за мною кадік, я поїхав дальше, а він загруз)hrdrive писав: і про бмв - бо то зп.
bmw-club.lviv.ua
- Buts
в напрямку Стрия після Пісочне просто "зубодробилка... ".
- telko
- Дякував (ла): 55 рази
- Подякували: 41 рази
+1 я за дві зими на зп ні разу не застряг...Bumer писав:нормально воно їде, і на автоматі тоже, просто є декілька моментів, один з яких і основний-резина нормальна(в принципі, як і на інших авто); я зі свого гаража на підйом єдиний виїхав(скільки було тих, що пробували не уточняв, 2 чи 10 хз), охорона казала-навіть не пробуй, тут вже сьогодні напробувались(15.03.2013) і вертались назад, веду до того, що не треба всіх і вся під одну лінійку, от, наприклад, той лупатий на PL бляхах, не факт, що в нього резина нормальна і т.д., враховуючи, що той мерс по ціні приблизно 2000з. і був куплений(є ймовірність)) після-ну нехай 2109, і ціна нормальної резини для нього після 09 неприємлива, ну, звичайно, що все відносно, але хотів написати, що ЗП, то не є щось страшне і непридатне для їзди в таку погоду і непрохідне(їхав вздовж свого будинку на Науковій, розчищено не було, їхав за мною кадік, я поїхав дальше, а він загруз)hrdrive писав: і про бмв - бо то зп.
- MAECTP0
- Контактна інформація:
Октаха ТДІ 4х4, Бриджики Рево2topper писав: MAECTP0, класно вирулював! Шо за машина, яка гума?
головне ті що їдуть зверху не спішать пропускати. Респект водію екскурсійного автобусика - а решта

повір. на парковій від постійних буксувань сніг не вкатаний а взорений. Тому коли важке авто зупмняється то відразу грузне на глибину ската. Й виїхати тоді дуже важко бо зорений сніг тупо міситься а передні колеса під важким двигуном не викатуються з просівшої ями.axel писав: Теж ніякого дискомфорту, хороша резина головне.
BOXER, рушниця за спиною це ідея... зустрічний?! чпок - ні, не чув.
Вклинився, підрізав?! чпок - ні, не бачив...
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 13 гостей