на заправціThorn писав:Thorn писав:Де у львовы э 98й бензин????![]()
![]()

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
на заправціThorn писав:Thorn писав:Де у львовы э 98й бензин????![]()
![]()
на сокарі нано не пробував ?Thorn писав: Почали "плавати" оберти на холостих, ы появилось дьоргання при рызкому натисканны на газ.
Ытак Сокар Нано: оберти плавны,збоыв небуло,чотко,двигун реально тихыше працюэ, все добре!! Але розхыд 18-20л. По мысту,рекордvovka писав:на сокарі нано не пробував ?Thorn писав: Почали "плавати" оберти на холостих, ы появилось дьоргання при рызкому натисканны на газ.
в мене теж на сокарі все добре працює, ідеально.. але розхід замітно вищий.Thorn писав: чесно,навыть ОККО краще по розходу.
якось дивно ті заміри по місту. Залив одного пального й мотнув з району в район. а на іншому паливі через центр по зпторам й маєш розхід.По місту,рекорд![]()
![]()
![]()
Thorn писав: Ытак Сокар Нано: оберти плавны,збоыв небуло,чотко,двигун реально тихыше працюэ, все добре!! Але розхыд
А я думав , що то в мене тільки такеvovka писав: але розхід замітно вищий.
:)MAECTP0 писав: той же марршрут
в мене бортовик рахує автоматично середній розхід. по ньому і сужу. якби не доливали то просто рівень в баку був би менший після заправки, але комп би все одно середній рахував правильно.cat-yellow писав: може ін не вищий, а не доливають?
який в тебе бак? на 30 літрів?BOXER писав: Грубо кажучи від лампочки до лампочки на 25-ти літрах
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей