Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Шо робити коли "фак"?
- GORGAN
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Ну , що - 69 процентів висловились за військові дії в тій чи іншій формі.
18 процентів опитуваних розірвали б дипломатичні стосунки.
11 процентів пацифісти.
Я опитування зробив з метою оцінити адекватність своєї реакції на інциндент. І виявилось, що моя реакція була адекватна - москалюга був мною підрізаний і зупинений на узбіччя, йому в грубій формі пояснено , що він урод, і через то що він закрився машині, то до ока і нирок я не добрався, прийшлось покопати машину. Чесно кажучи, я не боксер вроді і не борець, і спортом останній раз займався в 1-му класі, але таке хамство мене перекрило наглухо. Старший брат, бля.
Єдине, я думаю, що повезло йому, що він не розфакався де небуть на Кавказі , бо не попав би він там на такого доброго Ґорґана,як я, там би вбили. Разом з мандалінкою.
11 процентів пацифісти.
Я опитування зробив з метою оцінити адекватність своєї реакції на інциндент. І виявилось, що моя реакція була адекватна - москалюга був мною підрізаний і зупинений на узбіччя, йому в грубій формі пояснено , що він урод, і через то що він закрився машині, то до ока і нирок я не добрався, прийшлось покопати машину. Чесно кажучи, я не боксер вроді і не борець, і спортом останній раз займався в 1-му класі, але таке хамство мене перекрило наглухо. Старший брат, бля.
Єдине, я думаю, що повезло йому, що він не розфакався де небуть на Кавказі , бо не попав би він там на такого доброго Ґорґана,як я, там би вбили. Разом з мандалінкою.
тельняшку забыл на груди порвать.GORGAN писав:Ну , що - 69 процентів висловились за військові дії в тій чи іншій формі.
11 процентів пацифісти.
P.S. еще надо было добавить что был в вышиванке и шароварах. это усилило бы национальный мотив.
да и не стОит...GORGAN писав:Ну думаю, що прислухатись до твоїх коментарів і думок в таких питаннях особливо ніби як підстав не бачу. Чомусь.lex писав:тельняшку забыл на груди порвать.
P.S. еще надо было добавить что был в вышиванке и шароварах. это усилило бы национальный мотив.
P.S. если в топике про маршрутки alex советывал мушку спилить, то тут можно посоветовать разве-что бутылки диаметром поменьше брать, то-ли. ах, да.. вы ведь к советам не прислушиваетесь..
-
- Контактна інформація:
Особисто я з таким стикався в Тернополі на ділянці дороги від Дружби то Тернополя, там два ряда і кожен з особо "пантових" воділ вважає для себе обовязком зайняти лівий ряд:) Шоб зігнати його в правий ряд треба сигналити і моргати фарами:) Факів правда не показують - АЛЕ! складається враження шо кожен з тих кого ти зігнав в правий ряд і обігнав вважає то особистою образою:) Переважко секунд за 15 чуєш збоку від себе натужливе ревіння або копійки або девятки (умовно називаю машини які просив шоб пропустили) які стараються десь на швидкостях 140 тебе обійти:) Ну обходять звісно, хоча до того йшли з швидкістью в районі 90 то тепер скриваються за горизонтом на граничних швидкостях для своїх моторів:) Лишається тільки усміхатись і мрія шо колись водії будуть розуміти шо права смуга для руху а ліва для обгону
это не нормально, но то что на машине русские номера были -- не повод устраивать рассказы про москалей и галычину.Fly писав:lex
Причому тут вишиванка і шаровари? Якшо людин реально порушила правила і шей ображає іншого водія (всякими жестами типу фак) то шо то нормально? Чи то нормально тілкьи тому шо машина на російських номерах?
пора бы уже и сказку писать "Як добрий Ґорґан москаля перемiг"
-
- Контактна інформація:
lex
Слухай, вот візьми катнись в Росію і замути отаке саме, не пропустик огось в лівому ряді і шей фак покажи. Потім приїдеш і напишеш тут які москалі злі і не добрі і як українців не люблять.
Справа не в номерах. Давай забудем шо там був російський номер? Просто дядько себе реально по хамськи повів ше й порушуючи правила. То шо йому за то приз давати?
Слухай, вот візьми катнись в Росію і замути отаке саме, не пропустик огось в лівому ряді і шей фак покажи. Потім приїдеш і напишеш тут які москалі злі і не добрі і як українців не люблять.
Справа не в номерах. Давай забудем шо там був російський номер? Просто дядько себе реально по хамськи повів ше й порушуючи правила. То шо йому за то приз давати?
ты не поверишь, но у меня есть то же право.GORGAN писав:lex
Дядьку, ви пойміть мене правильно, я тут маю право розказувати, складати, складати казки, і поводитися як захочу. З розумінням усієї міри відповідальності.
если ты устраил тут опрос, то тебя по всей видимости интересует мнение окружающих. или тебя интересует только мнение тех, кто тебя поддерживает? если так, то любой психолог сказал бы тебе, что ты чувствуешь что что-то не так и ищешь подтверждения правильности твох действий у окружающихGORGAN писав: Подобається не подобається - мені то не цікаво.

угу. я выше написал. тебе нужна поддержка стаи.GORGAN писав: Найди того урода і витри йому сльози. І ще раз культурно натякаю, твоя думка не цікавить, думаю ти знаєш по якій причині.

а это ты уже сам себе оправдание придумываешь.GORGAN писав: Я за кермом з 99 го року, і ще жоден з водіїв (а я накатав десь до 400 тис км ) в жодних значно складніших ситуаціях не удостоїв мене такою повагою. Якось з земляками вдається порозумітись максимум на рівні матів.
А то то? сломаешь мне нос? продашь в рабство китайцам? или кинешь бутылкой? о, боги!! меня спасет только СМС-голосование.GORGAN писав:Акуратніше висловлюйся, педагог заслужений.lex писав:человек которому уже за 30, ведет себя как малолетний гопник.
ты знаешь -- это первое что пришло мне в голову. просто тут флай говорил про минимальную культуру "не показуй фак і на відповідь тобі не полетить бутилка". знаешь... слово культура здесь явно лишнее... это гоповские понятия...spz писав:lex
чого тебе так заціпило:
В часи моєї буйної молодості була "тіпА пАстАновА" : "гАлімий безпрєдел карається гАлімим безпрєделом" :lol: :lol: :lol:
-
- Контактна інформація:
lex
Ти форумом не помилився?:)
Короче як я поняв якшо тобі показувати ФАК то ти будеш радісно посміхатись і казати "Хочу ше" і хникати "Ну покажи ше раз, мені так сподобалось", так? Молодець, катайся так і надалі:)
І останнє, чому опитування саме на тему "російського підданого" - як на мене - він тут в гостях і має мати хоча б мінімальну повагу до інших а не показувати свою крутізну на кожному повороті
Як кажуть - без коментарів.лово культура здесь явно лишнее... это гоповские понятия...
Ти форумом не помилився?:)
Короче як я поняв якшо тобі показувати ФАК то ти будеш радісно посміхатись і казати "Хочу ше" і хникати "Ну покажи ше раз, мені так сподобалось", так? Молодець, катайся так і надалі:)
І останнє, чому опитування саме на тему "російського підданого" - як на мене - він тут в гостях і має мати хоча б мінімальну повагу до інших а не показувати свою крутізну на кожному повороті
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 18 гостей